3 sjove og nyttige apps til havebrug – Få svar på dine spørgsmål

Selvom man måske ikke forbinder smartphones med havearbejde, så kan mobiltelefonen være behjælpelig, når der skal luges ud i ukrudtet

Der findes efterhånden apps, der kan guide, fortælle og inspirere inden for alle af hverdagens gøremål -Havearbejdet er ingen undtagelse.

Her er tre bud på uundværlige haveapps.

GrowIt!

growit appGrowIt! Er havemenneskets svar på Instagram. Her kan man se og uploade billeder, til en platform hvor det kun er andre haveentusiaster, der poster billeder.

Her slipper man altså for at slæbes igennem tonsvis af billeder af alt muligt andet, end det man egentlig ville se, for her er der kun samlet billeder fra havemiljøer.

Man kan også se, hvilke blomster og andre planter der bliver plantet i lokalområdet, og spørge folk til råds om, hvad man skal gøre, når det ikke lige kører for en.

Med GrowIt! Kan man tage sit mobiltilbehør med ud i haven, og samle inspiration til, hvordan forårets urtebed skal se ud, eller måske finder man nogle nye blomster på appen, som man ikke engang vidste eksisterede.

GrowIt! appen giver inspiration til alle aspekter af haven.

Garden Answers Plant Identifier

garden answers appsMed appen med det meget korte og mundrette navn Garden Answers Plant Identifier kan man få svar på alle de spørgsmål omkring nye spændende blomster og ukrudt, man altid har haft.

I denne app, kan man tage et billede af den plante, man gerne vil have identificeret, og så sker magien.

Appen kan automatisk genkende mere end 20.000 planter, så chancen for at man får et kvalificeret svar på sit spørgsmål er stor.

Har appen ikke et svar, kan man sende planten videre i systemet til en ekspert, der kan fortælle hvilken plante det drejer sig om, og hvordan man skal passe den.

Udover disse to funktioner, har appen også en Q&A sektion, der dækker mere end 200.000 af de mest almindelige haveforespørgsler. Med sin smartphone og mobiltilbehør ved hånden kan man altså identificere alle ens planter, og ligeledes de plantesygdomme de måtte bære på.

Have apps til mobilen

Gardenate
gardenate appMed Gardenate appen kan man få råd og vejledning til, hvordan og hvornår man skal plante sine grøntsager.

Appen indeholder informationer om en lang række af de mere almindelige grøntsager, såsom hvornår på året de skal sås, hvilke temperaturer de kan klare, og hvordan de skal sås.

Derudover, så kan appen også virke som kalender. Du kan på forhånd ud fra appens oplysninger indtaste hvornår du vil plante dine grøntsager, og så miner appen dig om det. Appen er minimalistisk, og man skal ikke være nogen guru til sin smartphone, før man får en god oplevelse.

Der er altså rig mulighed for at tage sit mobiltilbehør med ud i haven, og bruge sin smartphone som sin lille hjælper.

Der findes et væld af gode apps til havebrug, det handler bare om at finde sin egen favorit.

Skriv en kommentar