AEG opvaskemaskiner til underbygning – Udvalg og priser

AEG opvaskmaskiner til underbygning er et særdeles godt valg, hvis du vil have brugervenlige features såsom indvendig belysning, Touch-betjening og en TimeBeam på gulvet, som viser resttiden. De er også stille maskiner med et meget lavt lydniveau, og AEGs dyreste opvaskemaskine er usædvanlig rummelig med plads til 15 kuverter.

aeg-koekken
En AEG opvaskemaskine til underbygning er et godt valg til køkkenet

Disse AEG opvaskemaskiner til underbygning koster mellem 3.500 kr. og 6.500 kr. og prisen afhænger af, hvor mange smarte features de har, og hvor energivenlige de er.

AEG F87782M0P med plads til 15 kuverter

AEG-F87782M0P - passer på dine glas
Særligt gummigreb beskytter glassene

Vil du have en støjsvag opvaskemaskine med masser af plads, så er AEG F87782M0P et særdeles godt valg. Med plads til 15 kuverter er der plads til hele dagens opvask.

Den har et stilleprogram på kun 37 dB, og er dermed en af de mest lydsvage opvaskemaskiner. Har du et køkken-alrum, så gør en lydsvag opvaskemaskinen hverdagen meget behageligere.

En lækker detalje er TimeBeam, som med en lyststråle på gulvet, viser hvornår opvaskemaskinen er færdig.

Derudover har AEG F87782M0P de følgende specifikationer:

 • SoftGrip-vinglasholdere som nænsomt holder fast på vinglassene, så de har den helt rette positition i forhold til spulearmen.
 • Satellitspulearm og 5 spuleniveauer samt en ekstra spulearm i toppen sørger for at alt service i hele opvaskemaskinen bliver spulet af vandet.
 • Stor flad bestikkurv, som er let at tage ind og ud af opvaskemaskinen med plads til 15 bestiksæt.
 • En særdeles fleksibel overkurv med opklappelige kophylder, nedfældelige glasstøtter og  nedfældelige tallerkenpinde.
 • Kurvene har har detaljer af rustfrit stål, så de holder endnu længere.
 • Moderne Touch-display, som er let at betjene.
 • Bruger meget lidt vand og strøm og er mærket med A+++, som er det mest energivenlige mærkning.
 • Udskudt start – så du kan udskyde opvasken med 1-24 timer.
 • 8 smarte programmer heriblandt AutoSense 45-70 grader, hvor en sensor måler, hvor beskidt servicet er, og justerer vandbruget derefter.
 • Indvendig belysning, så du altid kan se opvasken selvom der ikke er så meget lys i køkkenet.
 • Tørrer servicet til sidst med kondenstørring

Du får således en yderst brugervenlig opvaskemaskine med ekstra meget plads. Den smarte sattelitspulearm sørger for at alt service og bestik bliver rent i opvaskemaskinen lige meget, hvor det er placeret. AEG F87782M0P koster 6.515 kr. inkl. levering.

AEG F56302W0 koster kun 3.500 kr.

opvaskemaskine-underbygning
Den billige AEG opvaskemaskine

AEG F56302W0 er blandt de billigste AEG opvaskemaskiner til underbygning, og til kun 3.500 kr. inkl. levering får du rigtig meget for pengene:

 • Mærket med A+ og er derfor energivenlig
 • Plads til 13 kuverter med en smart kurv, som har plads til de lange kurve og en overkurv, som kan justeres
 • Bløde gummipigge øverst, så dine glas beskyttes under opvasken
 • 6 programmer – herunder AutoSense, hvor vandmængden justeres alt efter, hvor beskidt tallerkner, glas og bestikket er.
 • Et lydniveau på 47 dB.

Denne billigere opvaskemaskine, AEG F56302W0, mangler de lækre detaljer, som den dyrere AEG opvaskemaskine AEG F87782M0P har såsom det særlige spulesystem, indvendigt lys og TimeBeam, og de meget fleksible kurvesystemer

AEG FSilencW2P – en stille opvaskemaskine

AEG-opvaskemaskineunder
AEG opvaskemaskiner

Til 5.300 kr. inkl. levering ligger AEG FSilencW2P prismæssigt mellem den dyre AEG F87782M0P og den billige opvaskemaskine AEG F56302W0.  

Selvom den er ca. 1200 kr. billigere, har den mange af de samme smarte funktioner som den dyre AEG F87782M0P har:

 • Sattelitspulesytem med ekstra spulearm i toppen, så alt i maskinen bliver ekstra rent.
 • 6 programmer herunder stilleprogrammet, hvor maskinens lydniveau kun er 37 dB – ellers er det kun 39 dB.
 • Kondenstørring, så du hurtigt kan få tømt opvaskemaskinen uden at skulle vente på, at det lufttørrer.
 • Yderst fleksible over-og underkurve, så du kan få plads til alle størrelser af service.
 • Forskudt start op til 24 timer
 • AutoSense som selv justerer vandforbruget

Den er mærket med A+ og har plads til 13 kuverter. Det er kun den dyre AEG F87782M0P, som har indvendig belysning, TimeBeam på gulvet og Touchbetjening. Så hvis du vil have disse lækre features med, må du betale de ca. 1.200 kr. ekstra.

Sådan vælger du den rigtig AEG opvaskemaskine

Køber du topmodellen AEG F87782M0P, får du en opvaskemaskine, der er både energivenlig, effektiv og brugervenlig. Har du penge nok i budgettet, kan det derfor godt betale sig at købe denne model.

Med plads til 15 kuverter kan du også være sikker på at have plads nok, når I har gæster og du skal have plads til al servicet fra både hovedret og dessert samt alle vinglassene.

De lækre features såsom indvendig belysning og TimeBeam, som viser resttiden på gulvet, gør den ekstra brugervenlig, og samtidig er den så stille, at du ikke lægger mærke til, når den er tændt.

Vælger du den billige AEG F56302W0, får du også en god opvaskemaskine, som er 3.000 kr. billigere end topmodellen. Selvom den ikke har så mange lækre detaljer, så er det en god og robust opvaskemaskine. Du vil dog opleve, at den larmer lidt mere med sit lydniveau på 47 dB, som er en del mere end de to andre stille maskiner, som kun har et lydniveau på 37 dB.

AEG FSilencW2P er et billigere alternativ til AEG F87782M0P, og den er både stille og har også det gode spulesystem, som har spulearme i mange niveauer, så alt bliver vasket helt rent. Det fleksible kurvesystem gør det let at få plads til alle størrelser af glas og service, så du helt slipper for at vaske noget af i hånden.

Alle de nævnte AEG opvaskemaskiner til underbygning kan købes her, hvor du får fri levering til kantstenen.

Skriv en kommentar