Badeforhæng – Bedste priser på Lene Bjerre badeforhæng

Lene Bjerre badeforhængEr et badeforhæng mere end et badeforhæng for dig, men en stilfuld del af dit badeværelse?

For dig der søger den skandinaviske og romantiske stil til dit bad, så er Lene Bjerre Design uden tvivl en af mulighederne.

Den nordjyske designvirksomhed har igennem over 30 år været kendt for sit stilsikre og tidløse design.

Men originalt design koster som bekendt penge. Mange penge!

Så måske er der penge at spare på Lene Bjerre badeforhæng, hvis man laver lidt research. Vi vil dog godt medgive, at det ikke nødvendigvis er en let opgave.

Shop online

Det virker oplagt at starte hos virksomheden selv. Men på Lenebjerre.dk er der ingen spor af køb og salg, hvis du er privatperson. Hvis du vil købe direkte fra Lene Bjerre må du væbne dig med tålmodighed. Her forventer de at åbne egen webshop til november.

Selvom designet er tidssvarende, så er indkøbsmulighederne af Lene Bjerre design det åbenbart ikke.

World Wide Web

Heldigvis er der ingen grænsekontrol på nettet, og Lene Bjerre er et internationalt mærke solgt i adskillige andre lande. Så der er måske mere held til at finde tilbud på badeforhæng på udenlandske nedsider.

Syd for grænsen sælger hjemmesiden Mirabeau-versand.de Lene Bjerre badeforhæng. Her forhandles et hvidt badeforhæng i to lag med smukt broderede blomster med målene 200×160 cm.

Men prisen rimer ikke på billig. 1.325 kroner for dette luksuriøse badeforhæng. Og så er fragt ikke engang regnet med i prisen. Her skal du som minimum lægge 50 kroner for at få dit forhæng fra Tyskland til Danmark.

De billige svenskere

Helt anderledes priser finder vi hos vores svenske broderfolk. Hos Drytrend.com kan du finde en sort model af det eksklusive badeforhæng.

Prisen på 485 kroner gør, at der er langt mere mening i at kigge til venstre og se en svensker frem for sydpå til Tyskland.

Oveni er der gratis fragt for alle køb over 450 kroner, så dit sorte Lene Bjerre badeforhæng får du ganske gratis sendt over Øresund.

En brugt mulighed

Hvis man ikke har råd til at købe nyt design, men ikke ønsker at gå på kompromis, så er det jo som bekendt altid en god mulighed at sondere markedet for brugte ting.

Den danske netside Trendsales.dk er en hyppigt brugt online basar for salg af tøj, hvor private kan sælge og købe af hinanden.

Men på siden kan man finde meget end tøj og minsandten om du ikke også kan finde et badeforhæng af mærket Lene Bjerre. Sælger beskriver det som næsten nyt, men hvad der nærmere ligger i det kan selvfølgelig være svært at vurdere.

Prisen kaster sig ind midt imellem det dyre tyske tilbud og det billige svenske tilbud. 800 kroner lyder prisen, men som du ikke kan gøre brug af, idet varen ikke længere er til salg.

Pointen er derfor mere, at du med fordel kan holde øje med sider som trendsales.dk, dba.dk og guloggratis.dk, hvis du kan leve med brugt design.

Den virkelige verden

Ligesom dine muligheder for at købe Lene Bjerre badeforhæng er begrænsede på nettet, så er de heller ikke mange i den virkelige fysiske verden. Således er det kun i stormagasinerne Magasin og Bahne, at du kan være sikker på at få disse badeforhæng.

Bor du derfor ikke i en af få byer, der er udstyret med en Magasin eller Bahne, så er mulighederne ikke mange.

Vent på web

Ønsker du ikke det sorte svenske badeforhæng, der kunne anskaffes billigst til 485,- eller ikke bor nær en Magasin eller Bahne, der heller ikke er kendt for deres billige priser, så er det bedste råd at vente.

Vent på at Lene Bjerre Design ved udgangen af året åbner deres egen webshop, hvor du eftersigende kan købe deres badeforhæng til en pris imellem 400 og 800 kroner. Prisen afhænger af modellen, men virker til at være noget nær det billigste, og så kan du stadig nå at købe badeforhænget inden jul, hvis Lene Bjerre Design eller holder hvad de lover.

Skriv en kommentar