Bademøbler – De billige, de praktiske og de flotte bademøbler

Bademøbler er en meget vigtig del af badeværelset, og de skal helst være så flotte og funktionelle, som muligt. Du kan få meget billige møbelpakker af ukendte producenter til under 1.000 kr., men vil du have en velkendt producent som Ifö, koster de fleste baderumsmøbler fra 2.000 kr. og opefter. Eksklusive baderumsmøbler fra den danske producent Dansani koster minimum ca. 6.000 kr. pr. stk.

Bademøbler
Bademøbler kommer i mange designs og prisklasser. Her et eksempel på et eksklusivt badeværelse i den dyre ende.

Er det vigtigt for dig, at dit badeværelse er lige så flot udstyret som resten af huset? Er du typen, der blot vil have billigt udstyr uden for mange dikkedarer?

Eller går du efter en løsning, der på bedste vis forener det funktionelle med et pænt ydre, uden at prisen bliver tårnhøj? I denne artikel kan du hente inspiration og få priseksempler på forskellige typer bademøbler.

Badeværelsets udseende og dimensioner

Størrelsen på dit badeværelse har afgørende betydning for, hvilken type møbel der vil passe bedst rent indretningsmæssigt. Visse møbelsæt består af meget brede skabe og vaskekummer.

Selvom de ser godt ud i kataloget, er det ikke sikkert, at de vil være det rigtige valg til et lille badeværelse. Husk i øvrigt, at møbler i mørke og sorte farver får små rum til at virke endnu mindre.

Bademøbel med låger
Her et bademøbel med låger, skuffer og to håndvaske. Lågerne har matteret glas så looket bliver knap så massivt.

Opbevaring i skabe – synligt eller skjult

Overvej, om du vil have skabe og opbevaringsrum med eller uden låger. Låger, der skjuler dine toiletsager, kan give dit badeværelse et meget rent udseende. Omvendt kan det være ganske praktisk med åbne hylder. Det gør det i hvert fald nemt at få hurtig adgang til et håndklæde eller lignende.

Nem rengøring?

Mange bademøbler i form af overskabe er beklædte med spejlflader. Dette kan være vældig flot og stilfuldt. Men er der ikke indlagt en varmetråd i spejlet, vil det dugge meget, når du tager bad.

Herudover kræver spejlflader en del rengøring for at se flotte ud – ikke mindst fordi de forholdsvis let smudses til af fedtede fingre og lignende. Med hensyn til rengøring er det også en god ide at tænke på, hvor let det er at komme ind under de pågældende baderumsmøbler.

Nogle er monterede på ben, andre sættes fast i væggen et godt stykke over gulvet.

Baderumsudstyr til lavpris

Skabe fra vvs.dk
Baderumsmøbler fra vvs.dk

Webshoppen vvs.dk har nogle meget billige baderumsmøbler, som er fremstillet af en ukendt producent. Du kan se udvalget her, og der er f.eks. de følgende meget billige skabe til badeværelset:

Det er således meget billige priser for disse baderumsmøbler fra vvs.dk

Vvsgiganten.dk har også flere billige møbelpakker i deres sortiment:

Prestige Møbelpakke med skab og håndvask koster kun 775 kr. inkl. levering. Her få du et underskab med en soft-close låge, samt en porcelænsvask, som passer til skabet.

Største udvalg af kendte mærker

Et af de største udvalg af kendte og populære mærker som Dansani, Gustavsberg og Ifö finder du hos vvsgiganten.dk.

Dansani Calidris bademøbel
Dansani Calidris bademøbel – Dansk design i et neutralt og smart look. Sælges blandt andet hos vvsgiganten.dk.

I den ikke alt for pebrede ende af prisskalaen finder du bademøbler af mærket Ifö.

Hele møbelpakker med vask og underskabe kan generelt fås for mellem 2.000 og 4.000 kr., og på vvsgiganten finder du blandt andet de følgende møbelpakker til meget rimelige priser:

Ifö er blandt de billigste producenter på markedet, men kvaliteten er rigtig god til prisen.

Dansk design når det er bedst

Hos vvsgiganten.dk her kan du købe de eksklusive badmøbler fra Dansani model Zaro 06 i nøddetræ, som du kan se på billedet nedenfor. Vaskeskabet i denne serie koster ca. 7.395 kr. inkl. levering, og det høje skab koster 8.495 kr. inkl. levering

Dansani Zaro 06
Dansani Zaro 06 i nøddetræ – Sælges blandt andet hos vvsgiganten.dk

Overskabet er inddelt i tre sektioner og beklædt med en spejlflade, og dette meget lækre Dansani Zaro overskab koster ca. 6.795 kr. inkl. levering. Nøddetræet giver et meget flot, varmt og eksklusivt look.

Prisklasser – en opsummering

Betyder det ikke så så meget for dig, hvilken producent, som har fremstillet baderumsmøblerne, kan du finde rigtig billige møbelpakker på både vvsgiganten.dk her eller vvs.dk her. Begge disse forhandlere sælger skab inkl. håndvask for under 1.000 kr., så du får virkelig meget for pengene.

Ønsker du det størst mulige udvalg af kendte mærker, finder du ogås disse på de to webshops. Møbler af mærket Ifö er til at betale med priser mellem 2.000 kr. og 4.00 kr. Dansani leverer elegante løsninger, men er noget dyrere, da hvert enkelt møbel koster over 6.000 kr. Til gengæld er møblerne utrolig flotte og eksklusive, og du vil glæde dig over dem hver eneste dag.

Skriv en kommentar