Badeværelsesmåtter – Køb måtter til badeværelse online

Du kan få badeværelsesmåtter i mange forskellige kvaliteter, og priserne svinger en del. I øjeblikket kan du spare helt op til 60 % på specielle design og særlige farvetyper.

Nogle produkter er forarbejdede i bomuld – andre består udelukkende af syntetisk materiale.

Badeværelsesmåtter
Badeværelsesmåtter findes i et utal af varianter

Vi giver i denne artikel et hurtigt overblik over, hvad der er at vælge imellem: både for dig, der ønsker det så billigt som muligt og for dig, der går efter noget mere eksklusivt.

Valg af materiale: overflade hhv. bagsidebeklædning

Akryl, polyester og bomuld er nogle af de mest anvendte materialer. Ønsker du en skridsikker måtte, skal du tjekke, hvilken bagsidebeklædning den pågældende model har.

Her vil det være fint med en eller anden form for gummi-coating. Der er også forskel på sugeeffekten. Bløde kvaliteter i frotté har en god sugeevne og kan som regel vaskes ved omkring 40 grader.

Visse af de tynde, syntetiske modeller suger mindre vand. Til gengæld giver de et fint skridsikkert underlag og tørrer hurtigt, hvis du hænger dem op.

Standardvarer til under 50 kr.

En god måtte til badeværelset behøver ikke koste alverden. Her får du et overblik over nogle af de billigste online-produkter, vi har kunnet finde: alle til under 50 kr.

Vådrumsmåtten fra Floortec.dk er lavet af et skridsikkert materiale, der også kan bruges i bunden af badekaret.

ForhandlerTypeDimensionerPris
IKEANäckten - badeværelsestæppe med bagside af latex67 x44 cm8 kr.
IKEAGubbskär - badeværelsestæppe med bagside af latex / blå og lyseblå57 x57 cm29 kr.
Floortec.dkVådrumsmåtte (flere farver) 60 x 100 cm49 kr.

Gode tilbud – spar op til 60 %

Det kan i visse tilfælde være svært at vurdere, hvor realistisk den vejledende normalpris er i forhold til en given tilbudspris. Men du kan uden tvivl opnå store besparelser ved at købe online. Her et par eksempler:

ForhandlerTypeDimensionerPrisBesparelse
Ellos.dkBaderumsmåtte (flere farver) - oval, blød bomuld.50 x 80 cmFra 39,50 kr.Op til 60 %
Ellos.dkBaderumsmåtte - rundDiameter: 70 cmFra 59, 50 kr.Op til 40 %
H&MBomuldsfrotté (100 % bomuld)60 x 90 cmFra 39,50 kr.Op til 50%
H&MBomuldsfrotté - jacquardvævet40 x 60 cm34,95 kr.50 %
Dintaeppekaede.dkSoftliner - 100 % syntetisk (vandmønster)65 x 180 cm72 kr.10 %

Vær opmærksom på, at mange forhandlere – herunder Ellos – angiver besparelserne på følgende måde: “fra 39,50…” etc. Dette betyder, at du kun kan opnå stor besparelse på enkelte af de annoncerede varer.

Typisk er der tale om produkter i de mindst populære farver: p.t. sorte hhv. brunlige nuancer.

Stilfulde produkter i den lidt dyrere kategori

Er du villig til at betale lidt mere, har du som regel også et større udvalg af forskellige farver at vælge imellem. Herunder kan du se produkter i prisklassen 200 – 500 kr.

Om materialet er syntetisk eller af bomuld har normalt ikke betydning for prisen: det er selve forarbejdningen der tæller. Blød akryl fra firmaet Spirella er således dyrere end visse produkter af naturmateriale.

ForhandlerTypeDimensionerPris
Botex.dkCarat Kube - Lilla60 x 90 cm250 kr.
SilvanHarlekin - sort hvid60 x 90 cm 200 kr.
SilvanRidder BOB - 100 % polyester: orange, lime eller gyldenbrun60 x 90 cm 349,95 kr.
CahetuKarmameju - 100 % økologisk bomuld50 x 90 cm 399 kr.
CPH-livingBalance - Spirella: 100 % akryl - flere farver60 x 90 cm 499 kr.

De sjove og dekorative løsninger

Måtte til badeværelset med græs
Måtte til badeværelset med græs
Design af Nguyen La Chanh

Enkel funktionalitet eller farverige og sjove former? Eller måske en kombination? Der er mange måder at indrette sit badeværelse på. Er du til dekorative løsninger kan du få både hjerteformede bademåtter og modeller med tryk eller blondekant.

Vi har set hjerteformede modeller hos bl.a. Ellos.dk: en i sort (99 kr.) og en i rød med teksten “love” (149 kr.). Samme forhandler har i øvrigt runde modeller med indvævet rose – du sparer her op til 60 % i forhold til normalprisen.

H&M har for tiden en række billige produkter med forskellige motiver til både børn og voksne: Tilbudspriserne ligger mellem 40 og 60 kr. pr. enhed. En anden sjov, men også væsentligt dyrere løsning, kunne være en lysegrøn bademåtte fra producenten Spirella (“Country”).

Materialet er 100 % bomuld, og luven er formet således, at man næsten for associationer til en græsplæne. Vi har set den hos CPHLiving.dk til 449 kr.

Et alternativ til stof – måtter i teak

Som alternativ til stof kan du få en måtte/ rist af teaktræ. Teak er særdeles resistent over for råd og svamp og kan være en meget elegant løsning. Priserne starter ved 129 kr. for 40 x 40 cm.

Teak træ badeværelsesmåtte
Teak træ badeværelsesmåtte giver et eksklusivt look

Noget for enhver pengepung: Fra 8 – 500 kr.

Skal det ikke koste for meget, kan du med fordel benytte dig af f.eks. Ikeas onlineshop. Her starter priserne ved 8 kr.

Der er dog også mulighed for at finde et særdeles godt tilbud hos Ellos m.fl. med besparelser på helt op til 60 % i forhold til vejledende normalpris (gælder kun for visse farvetyper). Du kan få fin kvalitet for under 100 kr.: både naturmaterialer og kunststof.

Nogle produkter er særdeles dekorative og stilfulde. De dyreste heraf ligger prismæssigt fra 200 – 500kr. pr. enhed. Fordelen er her, at du som regel har flere farver og design at vælge imellem.

2 kommentarer til “Badeværelsesmåtter – Køb måtter til badeværelse online”

Skriv en kommentar