Bæredygtig brug af træprodukter

Træer er med til at opretholde vores organiske økosystem, og sikre vores overlevelse via deres fantastiske udvidelses proces der resultere i ilt. Det er en nødvendighed at vi overvejer hvordan vi kan genbruge vores træ ressourcer, så vi ikke fjerner flere fra naturen end højest nødvendigt- vil du vide hvordan og hvorfor – så læs med her:

Hvorfor vælge bæredygtigt?

Udover at træer er vores naturlige producent og kilde til Ilt, er de uundværlige for at hele planeten kan fungere og leve. Desværre forbruger vi store dele af den skov der er tilbage, og på verdensplan har flere forskere og specialister råbt højt. For vores forbrug er blevet til overforbrug og det skader både det globale dyreliv og destruere det naturlige økosystem, vi alle er en del af.

Vi har alle sammen et ansvar, for hvad med den generation som kommer efter os? Eller vores børn? Heldigvis er der masser af gode råd til hvordan du kan være med til at bidrage til den positive udvikling.

Du kan være med til at passe på vores natur og ressourcer ved at vælge træ produkter og redskaber der har en lang holdbarhedstid- oven i det undgår du samtidig unødvendig kemi i din hverdag fra uorganiske produkter. Det er både bæredygtigt og ressource venligt.

træprodukter

Bæredygtigt træ i hjemmet

Måske skal bordpladen derhjemme skiftes?  Den skal selvfølgelig være lavet af træ, for du vil gerne beholde det naturlige udtryk i køkkenet som det var da du flyttede ind.

Eller måske mangler sommerhuset den træbænk som du længe har drømt om at have stående i haven. Her kan du sidde og nyde aftenen, med en god kop kaffe mens du hører fuglene synge.

Det kan du gøre med god samvittighed ved at vælge bæredygtige træsorter. Hos mifapladen.dk har de helt styr på deres træprodukter og kan hjælpe dig med det helt rigtige valg.

Fyrretræ familien er en fornuftig træsort at vælge, fordi den er hurtigt voksende. Samtidig kan du med fordel vælge træsorter der er produceret og leveret inden for EU’s grænser.

EU har opnået beskyttelse og begrænsninger af nedfældninger af skov og træer som sikre at der i øjeblikket bliver plantet flere træer, end dem vi fælder. Det bliver godt for vores fremtid, men vi skal stadig være omhyggelige med hvad vi vælger.

Miljøvenlig vinter varme

Er du den heldige ejer af en brændeovn, kan du aktivt hjælpe miljøet ved at vælge træpiller at varme dig på, vinteren over. Træpiller er produceret af savsmuld og overskuds flis som træ værksteder skaber via deres træ produktion.

Det er desuden også langt billigere i længen sammenlignet med alternative varme systemer.

Stampemollen-traepiller.dk leverer træpiller til brændeovnen, og  har du mod på at investere i miljørigtigt brændsel, så er det her et rigtig godt sted at starte. Udover at levere træpiller produceret i Danmark, levere de inden for 7 dage.

Bor du tæt på grænsen, giver virksomheden samtidig mulighed for, at sparre penge ved selv at hente biobrændsel ved den Tyske grænse.

overvågning

Pas på have og hus, når du er væk fra hjemmet.

Flere og flere forbrugere har fået øjnene op for den automatiske robotplæneklipper, og det er også en attraktiv måde at sparre tid og kræfter på.

Har du endvidere investeret i den dyre havetraktor, løvblæser eller hæktrimmer kan det være en stor fordel at holde øje med både haveredskaber og have når du er væk fra hjemmet.

Trådløse overvågningskameraer har hastigt fulgt med teknologien og du kan sagtes finde kamera løsninger til overkommelige priser. Du kan finde mange løsninger og hos specialkamera.dk er det rigtig let at finde et overvågningssystem der er tilpasset dig og dine behov.

Det kan give god ro i maven at følge med på sin telefon, at haveredskaberne står i skuret som de skal, og at robotplæneklipperen ikke sidder fast i hækken.

TAGS:

Mit navn er Robert Johansen, og jeg er blogger hos husplushave.dk hvor jeg bidrager med forskellige artikler indenfor gør-det-selv og diverse hobby-emner. Jeg interesserer mig rigtig meget for havearbejde, og holder af at nørde med restauration af gamle møbler.

Kommentarer