Barstole – Lækre barstole til køkkenet – Priser og udvalg

Barstol Magis Bombo
De lækre Magis Bombo barstole findes både i klassisk sort og hvid, men også en et utal af farvevarianter. Købes f.eks. hos Stoleshoppen.dk

Lækre barstole til køkkenet giver dig mulighed for at udnytte pladsen optimalt, så et højt bord kan bruges som både køkkenbord og spiseplads.

Udvalg af barstole til køkken

Der er et stort udvalg af barstole til køkkenet, og du kan få billige og smarte barstole i IDEmøbler eller smagfulde designerstole fra verdenskendte designere.

Læs med og se et udvalg af de lækreste barstole, og få inspiration til din næste stol:

 • Bombo barstol fra Magis
 • Charles Ghost fra Kartell
 • Quid barstol fra Softline
 • Bongo og Plump fra IDEmøbler
 • Barstol i træ fra Trævarer Fabrikkerne

Spar 20 % på Magis Bombo barstol

Barstole - Magis Bombo
Magis Bombo barstole i 4 farver

Leder du efter de lækreste barstole, kan du ikke komme uden om Magis Bombo barstol, som er bestselleren indenfor barstole.

Bombo har den store fordel, at du kan justere den med en gaspatron, så du hurtigt kan finde den helt rette højde. Derudover er sædet udformet med en lille fordybning og rygstøtte, så du sidder perfekt i det, og ikke glider ned af stolen.

Bombo barstolen fås billigst på stoleshoppen.dk, hvor du kan spare 20 %, og dermed kun skal betale 3.350 kr. Leveringen er gratis.

Sædet kan drejes og stolen kan justeres i højden 50-74 cm. Den fås i farverne hvid, grå, elfenben, rød, brun og metallisk sølv.

Bombo barstol er designet af Stefano Giovannoni i 1997 for Magis, der er et verdenskendt Italiensk designfirma.

Charles Ghost kombinerer gammelt design med nye materialer

Charles Ghost barstol
Charles Ghost barstole

Philippe Starck er en genial designer, og har igennem sin lange karriere designet alt lige fra brugskunst og møbler til hoteller, huse og motorcykler. Blandt hans mest berømte designs er en yacht for nu afdøde Steve Jobs, medstifter af Apple.

Charles Ghost barstol er inspireret af stilen i 1880’erne, men er af formstøbt plast, og er stort set umulig at ødelægge. Den kan holde til at blive brugt indenfor og udenfor, da den tåler direkte sollys.

Stolen fås i en række skønne gennemsigtige farver såsom krystal, gul, orange, grøn, lyseblå, røgfarvet og rosa og i tre matte farver: hvid, sort og rød. Stolene har den fordel at de kan stables.

Charles Ghost fås i størrelser:

 • 46 cm til 890 kr.
 • 65 cm til 1.410 kr.
 • 75 cm til 1.530 kr.

Charles Ghost er designet for det verdenskendte Italienske designfirma Kartell, der står for moderne og banebrydende design.

Kartell har en butik på Strandvejen 189 i Hellerup.

Quid barstole er Italiensk moderne design i formstøbt plast

Tiziano Dainese har designet Quid barstolen for det Italienske firma Softline. De er i formstøbt gennemsigtig plast i rød, blå, orange eller røgfarvet, og har et stel i stål og aluminium.

Quid barstole
Quid barstole fra det Italienske firma Softline

De fås også i gennemfarvet højglans hvid, sort eller sandfarvet. Stolene har et firkantet sæde med et lille ryglæn, og der er fodstøtte.

Det gennemsigtige formstøbte plastic giver dem et meget moderne look, og de flotte farver sætter kulør på indretningen i køkkenet.

Quids barstole fås i 5 forskellige siddehøjder:

 • 81 cm til ca. 2.000 kr.
 • 75 cm til ca. 2.000 kr.
 • 65 cm til ca. 2.000 kr.
 • 60 cm til ca. 2.000 kr.
 • 48 cm til ca. 1.575 kr.

Smarte barstole fra IDEmøbler til få penge

Bongo barstol
Bongo barstol fra IDEmøbler

Vil du have en lækker barstol uden at skulle bruge en formue, kan du med fordel kigge på IDEmøblers hjemmeside, hvor der er et stort udvalg af lækre barstole.

Jeg kan godt lide Bongo barstolen, som er en lækker retro barstol, der med sit røde sæde i kunstlæder og trompetfod i krom leder tankerne hen på en hyggelig restaurant i 1970’erne. Den har gaspatron til højdejustering, og har en højde på op til 74 cm.

Bongo barstol koster 550 kr., og kan desværre ikke købes online, men må købes i en af IDEmøblers butikker, og du kan finde den nærmeste her. De har bl.a. følgende butikker:

 • IDEmøblers lager i Brabrand: Sintrupvej 30-32, 8220 Brabrand, tlf.: 88 17 93 80, e-mail: levering@iddesign.dk
 • IDEmøbler København: Gl. Kongevej 25-27, 1610 København V, tlf.: 88 18 38 00, e-mail: kbh@ide.dk
 • IDEmøbler Odense: Tagtækkervej 4, 5230 Odense M, tlf.: 88 18 39 20, e-mail: odense@ide.dk

Plump barstolen fra IDEmøbler har et sæde af kunstlæder, og et ryglæn, der støtter godt op om ryggen. Den kan også justeres i højden med gaspatron, og har en siddehøjde mellem 61 og 82 cm. Den koster ca. 600 kr. og kan købes på IDEmøblers hjemmeside her.

Skøn enkel barstol i bøgetræ fra Trævarer fabrikkerne

Kan du lide helt enkel og rustikt design, kan du købe de skønneste barstole i bøgetræ fra Trævarer Fabrikkerne.

Trævarer fabrikkerne åbnede deres første butik i København i 1909, og har siden da solgt møbler, legetøj og andre skønne ting i træ til meget rimelige penge.

Denne skønne barstol fås i 5 højder:

 • 47 cm til ca. 300 kr.
 • 60 cm til ca. 320 kr.
 • 70 cm til ca. 330 kr.
 • 80 cm til ca. 340 kr.
 • 90 cm til ca. 350 kr.

Stolene købes på hjemmesiden her, og det koster 100 kr. at få dem leveret.

Lækre barstole sparer plads i køkkenet

Barstole er enormt praktiske, da de ikke fylder ret meget. Du kan stille dem væk, når du ikke har brug for dem, og tage dem frem når der kommer uventede gæster.

Eller de kan stå fremme ved kogeøen i køkkenet, så du har et par siddepladser tæt ved kaffemaskinen, når du skal have en hurtig kop kaffe om morgenen.

Barstolene i denne artikel er blot nogle af de mange lækre barstole, som kan købes. Du skal naturligvis vælge en barstol, som passer både til økonomien og til resten af indretningen i dit hjem. Charles Ghost er en usædvanlig barstol, og den vil ikke passe til alle hjem. Men er du vild med looket, og har du andre møbler i formstøbt plads, så er den rigtig smart, da den kan stables.

Jeg kan godt lide den helt enkle barstol i bøgetræ fra Trævarer Fabrikkerne, som ligner de oprindelige barstole, der stod i kroer, hvor det skulle være let at få plads til en ekstra gæst. Har du flere møbler i træ, er det en sød og klassisk barstol, som vil pynte i køkkenet.

Bombo barstolen vil falde i de flestes smag, og den er både smart, praktisk og behagelig. Den er et sikkert valg, hvis du vil have en god barstol til køkkenet, som kan indstilles i højden.

Skriv en kommentar