Bedste kødhakker på markedet – Kenwood, Philips og Bosch kødhakkere

De bedste kødhakkere har en meget kraftig motor, og kan hakke op til 3 kg. pr. minut. En reverseringsfunktion er også vigtig, så maskinen kan køre baglæns, hvis den bliver tilstoppet.

Bedste kødhakker
De bedste kødhakkere er hurtige med en kraftig motor. En Philips kødhakker er et godt valg.

De kommer også med flere plader i forskellige størrelse, så du kan få grovhakket kød, der ofte bruges til pølser og finthakket kød, der bruges til fars.

Kenwood mg700 vinder test af kødhakkere

Kenwood Kødhakker
Kenwood Kødhakker MG510

Kenwood fremstiller suveræne køkkenmaskiner, og Kenwoods kødhakkere er blandt de bedste. Du kan vælge mellem flere forskellige kødhakkere i forskellige prisklasser:

 • Kenwood Kødhakker MG450 har en motor på 1400 W og den kan hakke 1,5 kg. kød pr. minut. Kødbakken samt kroppen er af plastic. Den koster ca. 900 kr.
 • Kenwood Kødhakker MG510 har en kraftig motor på 1600 W og den kan hakke 2 kg kød pr. minut. Kødbakken er af rustfrit stål og kroppen er af børstet aluminium. Den koster ca. 1.500 kr.
 • Kenwood Kødhakker MG700 har den kraftigste motor på 2000 W, og den kan hakke op til 3 kg kød pr. minut. Kødbakken er af rustfri stål og kroppen af børstet aluminium. Du kan vælge imellem to hastigheder på MG700; de to andre kødhakkere har kun én hastighed. Den koster ca. 2.300 kr.

De tre Kenwood kødhakkere kan købes på Kitchenone.dk her.

Den største forskel mellem de tre maskiner er motorkraften, og den dyreste kødhakker af de tre Kenwood maskiner er MG700. Den har den kraftigste motor, og er derfor meget hurtigere end de andre.

Den billigste af de tre maskiner er MG450 og den har plasticbakke og kroppen er også fremstillet af plastic, hvilket er mindre holdbart end det rustfri stål og børstet aluminium, som MG510 og MG700 er fremstillet af.

Alle tre Kenwood kødhakkere har de følgende funktioner og tilbehør:

 • Reverseringsfunktion, så maskinen kan køre baglæns, hvis den bliver tilstoppet.
 • Tre hakkeplader i karbonstål: 3 mm, 4.5 mm og 8 mm
 • Rengøringsvenlig stoppepind
 • Pølsehorn og kebbe-laver – en kebbe er et farsrør
 • Tilbehøret og ledningen kan opbevares i kødhakkeren på særlig opbevaringsplads
Kenwood MG 700 vandt red dot design award
Kenwood MG 700 vinder test

MG700 har vundet prisen Red Dot Design Award i 2010, som kun gives til produkter, der er helt usædvanlige i deres design.

Det er en usædvanlig kraftfuld kødhakker i høj kvalitet, og derfor vandt den en test af det tyske forbrugermagasin Testmagasin.de, der testede 9 kødhakkere i 2012.

Testmagasin.de vurderede, hvor hurtige maskinerne var, samt hvor let det er at påfylde kødet. De hakkede både forskellig slags kød samt grøntsager, for at se hvor hurtige og gode maskinerne var.

Ud af de 9 testede kødhakkere var Kenwood MG700 en klar vinder, da den er både hurtig og kraftig, og det er praktisk at den har to hastigheder.

Philips HR2727 kødkværn får andenplads i test

Philips Kødhakker HR2727
Philips Kødhakker

Phillips kødkværn HR2727 var også med i den førnævnte test af kødhakkere, som Testmagasin.de foretog i 2012. Den fik en flot andenplads i denne test, og beskrives som at den er hurtig og let at bruge.

Philips kødhakkeren har en kødbakke i metal, og kroppen er fremstillet af plastic. Motoren er på 600 W og den kan hakke op til 2.9 kg. pr. minut, hvilket er tæt på Kenwood MG700, der kan hakke 3 kg. pr. minut.
Den kommer med bl.a.

 • Reverseringsfunktion
 • 2 hakkeplader i rustfrit stål: 5 mm og 8 mm
 • 2 størrelser pølsehorn: 12 og 22 mm
 • Kebbe- laver
 • Kødbakken har et støvdæksel
 • Der medfølger en stopper
 • Der er plads til at opbevare tilbehør og ledning på kødhakkeren.

Philips HR2727 koster ca. 1.000 kr. på Kitchenone.dk her.

Bosch Kødkværn MFW1501

Bosch kødhakker
Bosch kødkværn

Bosch kødkværn har en motor på 450 W, og er dermed mindre kraftfuld end Kenwood kødhakkerne og Philips HR2727.

Den kan hakke op 1.5 kg kød pr. minut, og er dermed den langsommeste af de kødhakkere som nævnes i denne artikel.
Bosch MFW1501 har følgende specifikationer:

 • Både kødbakke og kroppen er af plastic
 • Der medfølger stopper af plastic
 • Praktisk opbevaring af ledning og tilbehør på kødhakkeren

Der følger hverken ekstra hakkeplader, kebbe-laver eller pølsehorn med.

Den har heller ikke en reverseringsfunktion som de andre nævnte køkkenmaskiner. Bosch MFW1501 koster ca. 1.000 kr. på Kitchenone.dk her.

Køb den bedste kødhakker på markedet

Testvinder Kenwood Kødhakker MG700
Kenwood Kødhakker MG700

Kenwood MG700 er den bedste kødhakker, da den har en helt usædvanlig kraftig motor, og er lynhurtig til at hakke kød. Både krop og kødplade samt alle andre dele i maskinen er fremstillet i metal, hvilket gør den meget holdbar.

Alle Kenwood kødhakkerne kommer med rigtig meget ekstraudstyr såsom pølsehorn, kebbe-laver og tre størrelser af hakkeplader, så du kan lave både grofthakket og finthakket kød.

Kenwood MG700 er  meget dyrere end de andre kødhakkere, og 2.300 kr. er mange penge, når du kan få en kødhakker for under 1.000 kr. Disse maskiner er dog fremstillet af plastic og har en meget mindre kraftig motor.

Den bedste kødhakker under 1.000 kr.

Philips Kødhakker
Philips kødhakker er det bedste køb

Vil du højest bruge 1.000 kr. på en ny kødhakker, kan du vælge imellem Kenwood MG450, Philips HR2727 og Bosch MFW1501:

 • Philips HR2727 giver dig mest for pengene, da den har den hurtigste hakketid på 2.9 kg. pr. minut, leveres med meget tilbehør, og kødbakken er af metal.
 • Bosch MFW1501 har ikke reverseringsfunktion som de andre to kødhakker. Den kommer med mindst tilbehør, og den har den mindst kraftigste motor, og derfor får du umiddelbart mindst for dine 1.000 kr. ved at vælge denne kødhakker.
 • Kenwood MG450 har mere tilbehør end Bosch kødhakkeren, men de har samme hakketid på 1.5 kg kød pr. minut. Som Philips HR2727 har den reverseringsfunktion, så du kan tømme kødhakkeren, hvis kødet har sat sig fast.

En kødhakker er en rigtig god investering, da de giver stor frihed i køkkenet at kunne hakke dit eget kød. Du kan hakke mere usædvanlige kødtyper som and, kylling og kalkun.

Derudover er det dejligt at vide lige præcis, hvad det er du spiser. Det hakkede oksekød som du køber i supermarkedet indeholder ofte de mindst lækre dele af koen. Hakker du dit eget, er du sikker på at det er hakket oksekød af meget høj kvalitet.

Køb en af de bedste kødhakkere på Kitchenone.dk her.

Skriv en kommentar