Den bedste værktøjskasse til handymanden

Der skal aldrig spares på udstyret da det er det halve arbejde. Det gælder også når det kommer til værktøjskassen. Kvaliteten skal være god og der skal være plads til den nødvendige værktøj.

Raaco Tool Taco værktøjskasse
Raaco Tool Taco værktøjskasse er en af de modeller vi har set på. Den forhandles bl.a. på Carl-ras.dk og er en god kandidat til den bedste værktøjskasse.

Handymanden eller gør-det-selv kvinden

Leder du efter den bedste værktøjskasse til handymanden eller gør-det-selv-damen, så kan du læse mere om 3 gode værktøjskasser i tre prisniveauer:

  • Stanley Jumbo værktøjskasse
  • Master Pro Sliding Keter
  • Raaco Tool Taco

Læs med for at se hvorfor de er rigtig gode, og hvor du kan købe dem billigt.

Hvad er en god værktøjskasse?

Det er irriterende at rode igennem en stor bunke af værktøj, der ligger hulter til bulter.

En god værktøjskasse skal have mange rum af forskellig størrelse, så du kan få plads til alt dit værktøj, og så det er let at finde igen.

Det skal helst være let at komme til sortimentskasserne, så du ikke skal rode hele kassen igennem for at få fat i den skrue, som du mangler.

Det er også en fordel, hvis værktøjskassen så vejer så lidt, at du let kan løfte den rundt med dig, eller at der er hjul på, så den kan trækkes fra rum til rum.

For tunge værktøjskasser ender tit med at finde en plads i huset eller garagen, hvor du så henter det værktøj, som du tror du har brug for.

En anden mulighed er at have en tung kasse stående med alt det værktøj i, som du næsten aldrig bruger, men som du alligevel har fået skrabet sammen. Du kan supplere med en anden mindre og lettere kasse, som du pakker med dit yndlingsværktøj, og som er let at få med rundt.

Stanley Jumbo værktøjskasse er en god plastic værktøjskasse til 2-300 kr.

Stanley er et amerikansk firma, der har produceret værktøj siden 1843, og de har et stort udvalg af værktøjskasser. Deres serie Jumbo fås i tre størrelser: 16, 19 og 22 tommer (svarer til 40, 48 og 56 cm).

Stanley Jumbo værktøjskasserne har to sortimentsæsker øverst, som du kan åbne uden at åbne selve kassen, eller du kan tage sortimentsæskerne ud af værktøjskassen.

Der er metalbeslag, så du kan lukke kassen helt sikkert. Nede i kassen er der en “bestikbakke”, der passer til værktøj som f.eks. hammer og skruetrækkere og nedenunder er der plads til større værktøj.

Det er en god robust værktøjskasse af plastic, som er let at bære rundt på. Den fås til meget rimelige priser:

  • 16 tommer kassen koster ca. 200 kr.
  • 19 tommer kassen koster ca. 260 kr.
  • 22 tommer kassen koster ca. 290 kr.

Priserne kan variere, men er blandt andet set hos: Primavvs.dk, Topvvs.dk og Byggecenter.dk.

Smart Master Pro Sliding Keter på hjul til 500 kr.

Denne smarte værktøjskasse har hjul og måler 63×41×37 cm. Øverst som låg er to opbevaringsbakker ud, der glider ud til et stort opbevaringsrum nedenunder, hvor der er plads til mindre elektriske værktøjer.

Keter Master værktøjskasse på hjul
Keter Master værktøjskasse på hjul

Der medfølger to halvstore bakker og 4 små, som du kan bruge til skruer mv. Et håndtag kan trækkes ud, så du let kan tage værktøjskassen med dig rundt.

Raaco Tool Taco er en smart værktøjskasse i den dyre ende

Raaco er et dansk firma, der har produceret værktøjskasser siden 1956, og har vundet mange internationale priser for deres produkter. De har to gode serier af værktøjskasser: Tool Taco og Compact serien.

Tool Taco er opkaldt efter de mexicanske taco, og er åben ligesom en taco-skal. Den fås i to størrelser: 20 eller 24 tommer.

Du kan købe forskelligt tilbehør, så du selv opbygger den ideelle værktøjskasse. Open Pouch kan sættes fast på Tool Taco, så de sidder yderst, og derved bliver sidelommer til opbevaring.

Værktøjsholdere “Tool Fix” i forskellige størrelser med en kerne af gummi sættes fast med velkro, så du let kan tage skruetrækkere og andet værktøj ud af værktøjsholderen.

Værktøjsholderne fungerer samtidig som rumdelere nede i værktøjskassen, så du får flere rum i værktøjskassen. Du kan også vælge at sætte værktøjsholderne ned i Open Pouch holderne på siden af Tool Taco.

Sortimentsæsker “Boxxser” til søm, skruer og andet tilbehør passer også ned i Tool Taco eller i Open Pouch holderne, så du altid har tilbehøret ved hånden. Du kan også købe et betræk til Tool Taco, så den bliver overdækket, og beskytter værktøjet mod regn og støv.

Håndtaget er en smule fleksibelt, så der altid er ligevægt, når du bærer Tool Taco. Der er også ergonomisk bæresele til.

Du kan se mere om hvordan Raaco Tool Taco fungerer på denne video:

Du kan købe Tool Taco 20 tommer til 945 kr. inkl. levering hos Carl-ras. Der medfølger 1/4 Tool Fix og 1/2 Tool Fix, Boxxser sortimentsæske samt bæresele med i købet.

3 Gode værktøjskasser til handymanden

De tre værktøjskasser er alle rigtig gode, og da de er i tre prisklasser kan du vælge den, der bedst passer til dit budget.

Taco Tool er smart fordi at du selv kan bestemme indretningen og udbygge den indtil den passer lige præcis til dit behov. Har du brug for mange små rum kan du købe lige så mange Boxxser sortimentsæsker, som du har brug for.

Stanley Jumbo er en god kasse af plastic, og det er smart at sortimentskasserne er i låget, så du ikke skal åbne hele kassen for at få fat i en ekstra skrue.

Ketler Master Pro Sliding har hjul så du let kan tage den med rundt omkring. Du behøver derfor ikke at være bange for, at den bliver for tung.
Der er mange andre gode værktøjskasser på markedet, men disse tre er et godt bud på den bedste kasse til handymanden eller gør-det-selv – kvinden.

Skriv en kommentar