Bidét – Stort udvalg og billige priser på bidéter fra Ifö, Duravit m.fl.

Når du køber et bidét, er det en god idé at købe et, som matcher håndvask, badekar og WC, så alt porcelæn på badeværelset passer sammen. De fleste store producenter har flere bidéter i deres badeværelses serier, og du kan bl.a. vælge imellem de store producenter Ifö, Duravit, Gustavbeg, Ilbagno Alessi samt Villeroy & Boch.

Alessi
Ilbagno Alessi One bidét og toilet og moderne klassiskere med de runde organiske former.

Bidéter er enten gulvstående eller væghængte. Væghængte har fordelene, at det er lettere at gøre rent omkring dem, og du selv kan bestemme, hvor højt de hænger. Fordelen ved et gulvstående er, at de er lettere at montere.

Ifö Sign Art og Ifö Cera bidéter er god kvalitet

ifo-sign-art-bidet
Ifö Sign Art Bidet

Ifö er blandt de største og mest populære producenter af toiletter, håndvaske, badekar og andet badeværelsesudstyr.

Ifö Sign og Ifö Cera er to af deres meget populære serier til badeværelset, og du kan også få et bidét i begge disse serier.

Har du i forvejen et Ifö WC, er det oplagt valg, at vælge et ifö bidet. Designet er dog så neutralt, at det vil passe godt til de WC’er og håndvaske fra andre producenter.

Ifö Sign Art er gulvmonteret og det er glaseret med Ifö Clean, der er en meget hård og modstandsdygtig overflade. Det er 42 cm højt, og koster ca. 2.070 kr. inkl. levering.

Ifö Cera bidét til vægmontage er 27,5 cm højt og koster ca. 2.300 kr. inkl. levering.

Duravit har et stort udvalg af bidéter

duravit-starck-2
Duravit Starck bidét og WC.

Duravit er et andet meget populært mærke herhjemme, og denne store tyske producent har produceret porcelænsprodukter til badeværelset siden 1960. De har et stort udvalg af serier til badeværelset i forskellige prisklasser.

Duravit Starck er et sammenarbejde mellem den legendariske designer Philippe Starck og Duravit, og disse serier går tilbage til 1994, hvor den første serie Duravit Starck 1 sættes i produktion.

Duravit Starck 3 serien er den nyeste serie i sammenarbejdet mellem Philippe Starck og Duravit, og der er et meget stort udvalg af håndvaske, WC’er, badekar og bidéter i denne moderne serie. Duravit Starck 3 gulvmonterede bidét måler 36 x 45 cm og koster 2.775 kr. inkl. levering her. Det har et firkantet udseende, og er et meget moderne og flot bidét.

Durvait har også andre spændende serier, og Duravit Retro 1930 er en skøn serie, der genopliver Art Deco med de symmetriske firkantede linjer i det populære otte-kantede design, som går igen i alt seriens porcelæn.

Ilbagnoalessi One er en designerklassiker

AlessiOne-bidet
Ilbagnoalessi One bidet og toilet

Ilbagnoalessi One er meget usædvanligt design, og de robuste organiske former minder om store æg eller sten, der er skåret i stykker. De er designet af den italienske designer Stefano Giovannoni og produceres af det schweiziske firma Laufen.

Dette usædvanlige design er blevet en moderne klassiker, og vælger du et bidét i denne serie, vil det se bedst ud med de andre badeværelseselementer i serien: toilet, badekar og håndvask.

Ilbagnoalessi One bidét fås som væghængt bidét til ca. 7.000 kr. inkl. levering og som gulvstående bidét til ca. 6.000 kr. inkl. levering i denne webshop.

Villeroy & Boch er god kvalitet til prisen

Villeroy-and-Boch-subway-bi
Villeroy & Boch Subway bidet

Villeroy & Boch er et gammelt porcelænsfirma med rødder tilbage i 1700-tallet, hvor denne Schweiziske fabrik blev grundlagt.

Villeroy & Boch har flere serier i deres sortiment, og Subway  serien er en moderne serie med ovale former. De bruger CeramicPlus, som er en overflade, der er særlig let at gøre rent.

De er høj kvalitet til en rigtig rimelig pris, og et vægmonteret Subway bidét måler 37 x 56 cm og koster kun 3.475 kr. inkl. levering.

Vælg et bidét der matcher resten af badeværelset

Alle bidéterne er meget sammenlignelige i funktion, og derfor bør du vælge et, som matcher resten af badeværelset.

Skal du have helt nyt badeværelse, kan du frit vælge en badeværelsesserie fra en af de nævnte producenter, og vælge produkter fra samme serie, så de matcher.

Skal du vælge bidét til et badeværelse, der allerede har toilet, badekar og håndvask, bør du vælge et fra samme producent i samme serie, som resten af badeværelsesporcelænet. Det ser flottest ud, når det hele matcher hinanden.

Ifö Sign Art bidét er meget neutralt  og det vil passe til de fleste håndvaske og toiletter. Til kun ca. 2.070 kr. inkl. levering er det blandt de allerbilligste, og det er derfor på mange måder et rigtig godt valg.

Du bør også overveje, om du helst vil have et væghængt eller et gulvstående bidét. Et væghængt er lettere at gøre rent under, hvorimod et gulvstående er lettere at installere.

Dette valg bør igen komme an på, om dit toilet er væghængt eller gulvstående, da det ser flottest ud, hvis både bidét og toilet er enten væghængt eller gulvstående. De fleste bidéter fås i både en væghængt og en gulvstående udgave, som f.eks. Ilbagnoalessi One, hvor det væghængte bidét koster ca. 7.ooo kr. inkl. levering og som gulvstående bidét til ca. 6.ooo kr. inkl. levering.

De nævnte bidéter kan købes her, hvor der er et stort udvalg af alt porcelæn til badeværelset.

Skriv en kommentar