Billig pavillon – Hvor køber man billige pavilloner

Måske lurer du på at købe en billig pavillon til haven, hvor du kan slappe af i de lune sommermåneder.

Sahara Pavillon
Sahara Pavillon til ca. 5.000 kr. kan købes på Dancover.dk

Pavilloner fås i mange prislag og kvaliteter. Det er derfor en god idé at gøre dig klart, hvor lang tid, som du regner med at bruge den, og hvor meget du er villig til at betale:Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd – også når det gælder pavilloner.

Her følger en guide til de forskellige prislag.

Billig pavillon af stof og aluminium

billig pavillon
Pavillon fra Jysk.dk

Du kan få pavilloner til under 200 kr., men du skal dog være opmærksom på, at det så kan blive lidt af en engangsforestilling, da den så ikke kan bruges så mange gange.

Hvis den skal være superbillig kommer den som regel med metalstang og teltdug – ingen dikkedarer og intet træ.

Hvis du ved, at du kun skal bruge pavillonen en sæson, så er der ingen grund til at give mere end et par hundrede – eller mindre!

Knaldtilbudet kan du f.eks. finde hos Harald Nyborg, der sælger en pavillon til 184 kr. inkl. levering i øjeblikket. Det inkluderer ikke sidevægge. Den er 3×3 meter, hvilket er den form mange pavilloner har. Du kan købe den på Harald Nyborgs hjemmeside her.

Jysk sælger en lignende billig pavillon i samme størrelse til ca. 700 kr. inkl. levering i grå. Du kan købe sider til denne pavillon, hvis du gerne vil have mere læ til 100 kr. pr. stk.

Knap så billig pavillon af stof og aluminium

Det kan godt betale sig at bruge lidt flere penge på at købe en pavillon af bedre kvalitet, der kan holde flere sæsoner. Du finder et stort udvalg på Dancovershop.dk her.

Sahara Pavillon er i en høj kvalitet med kraftig aluminium stel og vandafvisende polyesterdug ved tag og ved siderne. Den måler 3×3 m og koster ca. 5000 kr. inkl. levering.

Den billige træpavillon

billig pavillon fra Plus
Pavillon fra Plus.dk

For de billige og mere slidstærke modeller, men stadig til yderst fornuftig pris, kan du f.eks. købe en Cafe Pavillon fra det kendte trævarefirma Plus. Disse pavilloner bygges permanent i haven i modsætning til de superbillige pavilloner fra Harald Nyborg og Jysk.

Du kan købe et grundsæt med høvlede stolper af træ og et tag af krydsfiner og tagpap til en pavillon, der måler 194 x 194 cm for kun ca. 3.500 kr.

Grundsættet har ingen vægge eller hegn, men for i alt 4.800 kr. får du hegn med, der passer til pavillon, så du får en hyggelig krog, der giver dejlig læ mod vinden.

Det samme grundsæt kan også udbygges med glas og skydedør for 10.700 kr. Så har du en lukket glaspavillon, hvor du kan nyde solen hele året.

Du kan købe hele udvalget af Plus Cafe Pavillon på Bilkas webshop her. Der er gratis fragt til din hjemadresse, når du køber over 1000 kr.

De lidt dyrere træpavilloner

sølund-stor-pavillon
Stor pavillon fra Solundhuse.dk

Du kan få mange flotte og robuste træpavilloner, der kan holde i rigtig mange år med den rigtige vedligeholdelse.

Sølund sælger de fineste træpavilloner, der har robuste trævægge med store vinduer og dobbelte trædører. De fås i mange forskellige størrelser fra ca. 7 m2 til 14.500 kr. inkl. levering op til 20 m2 for 35.000 kr. inkl. levering.

Vil du have en helårspavillon kan du købe en Bahamas Pavilloner, der er helårsisolerede og fabriksmalede fra ca. 96.000 kr. inkl. levering.

De eksklusive glaspavilloner

Pavillondanmark.dk glaspavillon
Pavillon fra Pavillondanmark.dk

Du kan få de smukkeste glaspavilloner fra Pavillon Danmark, der har specialiseret sig i glasstrukturer til haven af enhver art, og har et stort udvalg af både drivhuse, orangerier, vinterhaver, pooloverdækninger, rygehuse, træpavilloner og glaspavilloner.

Glaspavillonerne fås i carrusel/pagode, oval eller pyramideform, og disse meget smukke strukturer er fremstillet i aluminum med 4 mm sikkerhedsglas til væggene og 4 mm plexiglas til taget.

En pagode glaspavillon med en diameter på 310 cm og et areal på 7,4 kvadratmeter koster 46.600 kr. inkl. levering. Den leveres klar til montage, og skal monteres på et støbt fundament eller på fliser.

Hvilken pavillon passer til mig?

Som du kan se, er markedet bredt, når det gælder pavilloner – og inden du køber en, bør du opveje pris versus kvalitet.

Hvis du kun vil have en, der skal holde en enkelt sæson, så anbefales det, at du køber en billig pavillon. De billige modeller er også gode til børn, da de som regel er lavet af plastic og metal, hvilket ikke går let i stykker.

Vil du gerne have en, der skal holde i mange år, så anbefales det, at du køber en lidt dyrere model, da de generelt er mere slidstærke. Træ holder generelt rigtigt længe, men er også noget dyrere.

Skriv en kommentar