Billige fliser – Havefliser, betonfliser og gode priser

Leder du efter billige fliser, så læs med her og se gode priser på havefliser og betonfliser. Her er samlet 4 gode råd om, hvordan du sparer mange penge på fliser.

billige fliser
Lyse havefliser fra Stonemarket.co.uk – de ligner de lyse travertin fliser fra Lithos.dk

Der er mange forskellige slags havefliser og betonfliser at vælge imellem. Du kan få flotte natursten som skifer eller sandsten, men skal det være billigst, skal du vælge betonfliser frem for natursten.

Der er forskel på kvalitet

Prisforskellen på de billige og dyre fliser handler for det meste om designet, men det kan også handle om kvaliteten.

Derfor skal du holde øje med hvordan stenen er brændt og om den er overfladebehandlet, slebet eller bare fremstår rå. Når du sammenligner priser, så husk også at se om levering er inklusiv i prisen.

Når markedet er så stort og uoverskueligt, er det også svært at danne sig et overblik over priserne og ikke mindst over de gode tilbud, men her er nogle helt konkrete råd, der alle har det tilfælles, at de er lidt utraditionelle.

3 tilbud på lægning af fliser

1. Billige restpartier til halv pris

Billige fliser
Restparti fra Easystone.dk

Det er en rigtig god idé at holde sig grundigt orienteret omkring tilbud fra de lokale byggemarkeder – specielt hvad restpartier angår.

Ofte ligger byggemarkeder inde med en sten, som de ikke kan få solgt og derfor sælger de restpartiet ganske billigt.

Det er bestemt ikke altid, de reklamerer med det, men tal med butikschefen og hør om han ikke har noget liggende på sit lager.

Du kan finde mange restpartier eller 2. sorteringssten på internettet.

Hedensted Betonvarefabrik sælger 2. sorteringssten til halv pris. De har samme holdbarhed og kvalitet som 1. sortering, men er blevet sorteret fra pga. udseendet. Du kan kontakte dem på tlf. 75 89 23 94 og adressen er Faxevej 8, 8722 Hedensted .

Frandsens Cementstøberi holder lagersalg en gang i mellem, hvor de sælger rester af havefliser og 2. og 3. sortering med 50-80 % rabat. De sælger f.eks. 2. sorterings betonfliser i størrelsen 60x30x6 med skiferpræg med 60 % rabat til 58 kr. pr. m2. Du kan holde øje med deres næste lagersalg på deres Facebook side.

Easystone.dk er en online forhandler, der også har en del havefliser til salg som restparti. Det er farven, der adskiller sig lidt fra de andre sten, og de derfor sælges billigt til ca. halv pris.

Da jeg kiggede på Easystone.dk var der f.eks. et restparti af havefliser med skiferpræg i størrelsen 30x60x6 cm til 55 kr. pr. m2 i forhold til normalprisen ca. 120 kr. pr. m2. Du kan se udvalget.

Lithos.dk sælger restpartier af natursten, og her kan du også spare mange penge. Da jeg kiggede var der halv pris på 20 m2 Travertin. Dette restparti var nedsat fra ca. 30.000 kr. til 15.000 kr.

2. Gratis og billige brugte fliser

billige fliser fra dba.dk
Skifer fliser fra dba.dk

Der er rigtig mange mennesker, der gerne vil lave deres have om og derfor sætter de gamle sten til salg gennem forskellige gratis aviser for brugte ting.

Husk dog at se varen, inden du køber den og hvis du skal købe mange brugte sten, så sørg for at tage nogle stikprøver forskellige steder i bunken for at tjekke kvaliteten.

Der er et stort udvalg af brugte havefliser på dba.dk i mange forskellige kvaliteter, og de billigste fliser kan afhentes helt gratis!

Da jeg kiggede, var der f.eks. 40 m2 betonfliser, der kunne afhentes i Ølstykke, og der var mange andre.

Vil du betale lidt mere, kan du få gode brugte fliser i høj kvalitet, og du kan f.eks. få 45m2 granitfliser af størrelsen 60x30x2 for kun 4000 kr.

Du kan se alle de brugte havefliser på dba.dk.

3. Genbrug dine egne sten eller byt med naboen

Måske er der slet ikke grund til at købe nye havefliser eller måske er der slet ikke grund til at købe så mange sten?

Hvorfor ikke bruge dine egne sten, men lægge dem på en ny måde? Du kan også blande dine gamle havefliser med nye havefliser, og lægge et helt nyt mønster.

Det siger sig selv, at du sparer mange penge ved at genbruge og hvis naboen er i gang med det samme projekt, så kan det oven i købet være at I kan bytte nogen sten?

4. Køb billige fliser ved et nedrivningsfirma

billige sten fra genbyg.dk
Chaussesten fra genbyg.dk

Et nedrivningsfirma fjerner gamle bygninger for at give plads til nye, men de fjerner ikke bare bygninger – de fjerner også belægningen omkring.

Selvom man godt kunne tro, at de blot river ned og kører tingene på lossepladsen, så er de enkelte firmaer meget omhyggelige med at sortere alt det, de river ned.

Derfor har rigtig mange nedrivningsfirmaer et lager af havefliser, som de sælger billigt. Levering kan tit være dyrt, så husk at spørge om prisen på levering, hvis du ikke selv har en lastbil.

Genbyg.dk sælger mange genbrugte materialer online, og du kan se deres udvalg her.

Da jeg kiggede var der f.eks. brugte chaussesten til 6 kr. pr. stk.

Spar mange penge på billige fliser

Selvom det er fristende at købe nye sten, så kan du spare mange penge ved i stedet for at købe brugt eller genbruge dine gamle sten.

Du kan overveje, hvordan du kan skabe helt nye arealer udenfor med dine gamle sten, eller hvordan du giver din terrasse et nyt look ved at blande dine gamle fliser med nye havefliser.

3 tilbud på lægning af fliser

Du kan endda få helt gratis fliser på dba.dk, og skal de være lidt flottere kan du finde mange billige brugte havefliser. Du skal naturligvis overveje, hvordan du får fragtet fliserne hjem, og det kan godt koste både penge og knofedt, hvis du skal leje en trailer og selv bære dem op i traileren.

2 kommentarer til “Billige fliser – Havefliser, betonfliser og gode priser”

  1. Hej, jeg er vild med de lyse fliser der er brugt på inspirations billedet på denne side,- Udendørs belægning.
    Hvilket materiale er det , og hvor kan jeg evt. Købe de fliser? :0)

    Svar
  2. Hej Lotte, fliserne på billedet er fra et engelsk firma, så dem kan du desværre ikke få i Danmark. Jeg synes, at de minder meget om de skønne travertin fliser, som du kan se her.

    Svar

Skriv en kommentar