Billige gulvfliser – Spar penge hos disse forhandlere

Billige Gulvfliser
Der er mange steder du kan finde billige gulvfliser. Vi har fundet flere eksempler i denne artikel hvor der er store besparelser af hente.

Det kan være en stor investering at købe gulvfliser til et køkkenalrum. Hvis du gerne vil vide, hvordan du sparer 13.800 kr. på smukke kvalitetsfliser fra kendte Italienske producenter, kan du læse med her.

Forhandlere af gulvfliser

Jeg gennemgår flere forhandlere af gulvfliser, og viser dig nogle rigtig gode tilbud:

 • Spar 13.800 på Cisa Top Stone
 • Spar 4.200 kr. på Pukkila Tekno Grigio
 • Oprydningsrester
 • Gode tilbud på hele paller af fliser

Du kan spare op til 70 % ved nogle forhandlere af gulvfliser

I Danmark bruger vi ofte fliser i badeværelset og i køkkenet, men i andre lande er fliser et populært valgt til hele huset. Der er mange fordele ved gulvfliser i forhold til et trægulv og gulvtæpper:

 • De er lette at gøre rene, da du kan feje i stedet for at støvsuge
 • De er også meget hygiejniske, da intet hænger fast i dem, som det gør i gulvtæpper
 • De er nemme at vaske over
 • De er ikke så sarte som trægulve er

Der er mange smukke gulvfliser, og de laves f.eks. i terrakotta, som er brænd ler, eller i natursten, der brydes og skæres til fra et stenbrud.

Hvis du gerne vil spare penge på gulvfliser, er det en god idé at kigge efter forhandlere med et restmarked af fliser. Her kan du ofte spare 20-70 % af den sædvanlige pris.

Spar 4.200 kr. på 7 m2 Pukkila Tekno Grigio ved Eversoutlet.dk

Pukkila Tekno Grigio
Pukkila Tekno Grigio

Evers Outlet har en række rigtig gode tilbud på gulvfliser. Der er f.eks. den keramiske flise Tekno Grigio fra den finske fabrik Pukkila, der har fremstillet kvalitetsfliser siden 1874.

I Evers Outlet sælges Tekno Grigio i størrelsen 298×298 mm til kun 149 kr./m2, normalprisen er 749 kr./m2.

Det er til kun 20 % af normalprisen. Ulempen er at det er et lille restparti på kun 7 m2. Det bliver i alt ca. 1295 kr. inkl. levering, og du sparer 4.200 kr. i forhold til normalprisen.

Evers Outlet er en del af Evers, der er en stor importør og distributør af importerede fliser fra Italien. Evers sælger produkterne direkte via Eversoulet.dk eller Eversshop.dk. De har showroom på:

Ejby Industrivej 2
2600 Glostrup
Tlf. 43 43 43 15

og egne flisecentre på

Bredskiftevej 20
8210 Ã…rhus V
Tlf. 86 24 24 20

og på

Rødegårdsvej 182
5230 Odense M
Tlf. 66 13 50 40.

Du kan kontakte Evers på evers@evers.dk.

Spar 13.800 kr. på en palle af Cisa Top Stone Gulvfliser ved Flise-eksperten.dk

Cisa Top Stone
Cisa Top Stone

Flise-eksperten.dk har et stort udvalg af gulvfliser i deres sortiment, og du kan helt sikkert finde dine drømmefliser blandt deres mange smukke fliser.

Deres fliser er fra flere italienske producenter, som f.eks. Imola, der er en kendt producent af mange smukke fliser.

Flise-eksperten.dk har en kategori, der hedder “Tilbudsfliser og restlager”, som er opdelt i flere kategorier:

 • 0 – 99 kr. /kvm
 • 100 kr. – 199 kr./kvm
 • 200 – ?? kr./kvm
 • Samlet restpartier
 • Køb i hele paller

Cisa er en anden verdenskendt italiensk producent af keramiske fliser.

Du kan købe en palle af deres Topstone Acciaio, der kan bruges i hele huset til 199 kr/m2 (normalpris 499 kr./m2). En hel palle svarer til 32 pakker med 4 fliser i hver, og de dækker 46,08 m2, så du har f.eks. til et stort køkken-alrum.

De koster i alt inkl. levering 10.460 kr. (leveringen udgør 1280 kr.)Ved at købe en hel palle sparer du 60 % af normalprisen, hvilket omsat i kroner og ører er 13.800 kr.!

Flise-eksperten.dk samarbejder med Evers, som – beskrevet ovenfor- er en af de største importører af fliser i Danmark.

Flisemanden.dk sælger ud af lagerrester

La Faenza Frisia Grigio
La Faenza Frisia Grigio

Flisemanden har også en kategori, der hedder “alle-tiders-resttilbud-fliser og natursten-fliseborter-oprydning-lagerrester”, hvor du også kan finde en række gode tilbud helt ned til 99 kr./m2.

Der er f.eks. de meget lækre La Faenza Frisia Grigio nedsat til 119 kr./m2, hvis du køber nok til 66 m2, i alt 7.850 kr. Det er store fliser på 50 x 100 cm, og er meget smukke i hele huset.

Kvadratermeterprisen på denne slags fliser ligger normalt på det dobbelte.

Flisemanden har showroom på Egemosevej 41, 4174 Jystrup, tlf. 57 52 99 89, info@graniti.dk

Odsherred-fliser.dk sælger billigt pr. palle

Odsherred-fliser.dk har også mange billige gulvfliser. De sælger mange af fliserne pr. palle og har en lav pris, når du køber hele paller.

Den samme Topstone Acciaio, som Flise-eksperten sælger for 199 kr/m2, sælger Odsherred-fliser.dk dog en hel del dyrere pr. m2. Også selvom du køber en hel palle. Så lige ved den flise kan Flise-eksperten.dk bedre betale sig.

Undersøg markedet grundigt, og spar mange penge på gulvfliser

Du kan spare mange penge ved at kigge restlageret igennem ved de store forhandlere af fliser. Hvis du har sat hjertet op efter en hel bestemt gulvflise, er det ikke sikkert, at du kan finde den.

Men hvis du er villig til at købe en anden smuk gulvflise af god kvalitet f.eks. fra de verdenskendte Italienske producenter som La Faenza, Imola eller Cisa, eller finske Pikkula, kan du helt sikkert gøre en god handel ved at kigge restlager-kategorierne igennem ved de forhandlere, som er beskrevet i denne artikel:

 • Eversoutlet.dk
 • Flise-eksperten.dk
 • Flise-manden.dk
 • Odsherred-fliser.dk

Jeg har vist dig, hvordan du sparer 13.800 kr. på gulvfliser til et stort køkkenalrum, eller 4.200 kr. på gulvfliser til en gang på 7m2. Du kan finde mange flere gode tilbud ved de ovenstående forhandlere, og finde nogle flotte gulvfliser, som der passer til lige netop dit hus.

0 kommentarer til “Billige gulvfliser – Spar penge hos disse forhandlere”

 1. hej karen min mand og jeg er selvbyggere og har igennem årene lavet stort set alt hvad vi har kunnet på vores dejlige hus men vi er nu ved at blive godt gråhårede over ikke at kunne finde den gulvflise vi skal fortsætte med så den røde tråd hænger sammen i huset. vi har nemlig lagt den eftersøgte flise i vores bryggers og i vores nye køkkenrum og mangler den nu til vores gamle køkkenrum og entre. i bauhaus reklamerer de med den og på deres reklamebillede er det lige nøjagtig den flise i de abstrake farver som vores fliser men men men ak og ve for når vi kommer ud i byggecenteret og skal købe den har flisen slet slet ikke de samme farver. før var farverne lidt rød rødbrune med lidt gråt men nu er farverne sorte mørkegrå og grå. altså de ser slet ikke ud i vireligheden som de reklamerer med øv og vi kan ejheller finde den andre steder kan du hjælpe os? enten med at finde den rigtige flise eller hvor vi kan henvende os for købet af den? i bauhaus hedder flisen FIUME håber virkelig meget på at du kan hjælpe os mange hilsener og på forhånd tak ps har en løs flise af den rigtige slags hvis det kan hjælpe hilsen kirsten petersen

  Svar
 2. Hej Kirsten,

  Det er en rigtig kedelig situation at stå i. Vi har selv oplevet noget lignende i forbindelse med en stonewall vi skulle lave. Problemet er ofte, at brændingen og nogle gange også den mængde farve der blandes i stenene ændres. Og derfor bliver det aldrig helt ens.

  Desværre (konstaterede vi også), kan et andet parti (brænding) på trods af samme ingredienser, give et markant andet resultat.

  Så mit eneste forslag er at prøve at kontakte fabrikanten (evt. via Bauhaus) for at høre om de har et restlager af den gamle brænding (eller ved hvor I kan finde det).

  Det er ikke optimalt, men forsøget værd.

  Svar

Skriv en kommentar