Billige solcelle lamper – Kvalitet, priser og designs

Nye elektriske energiformer bliver mere og mere populære blandt danskerne, da det sparer på elregningen og gavner miljøet. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at udbuddet af solcellelamper bliver stadig større – og billigere.

Billige solcelle lamper

Der findes mange forskellige billige solcelle lamper - Ofte er de ret enkle.

Sensor i lampen

Mange solcellelamper samler selv lys om dagen, men tænder selv, når mørket falder på. Der sidder en lille sensor der kan måle hvor lyst det er, så du kan på meget mørke uvejrsdage se dem tænde.

Designmæssigt er der både de stilfulde og de humoristiske, der er de dyre og de billige. Her vil jeg bringe dig et overblik over nogle af de bedste modeller på markedet og nogle af de billigste.Til at oplyse gang eller entré

Sun solcelle havelampe

Sun solcelle havelampe

Nogle foretrækker at købe solcellelamper til at lyse op i haven, f.eks. rundt om en gangsti eller entrédøren. En populær model er Nordlys Sunkit Lampen, der udmærker sig ved at være en god, robust havelampe, der kaster lys hele vejen rundt. Den skal opvarmes om dagen og lyser op om natten.

Den sælges hos flere forhandlere, og den billigste forhandler jeg fandt, var Lavpris VVS, hvor 1 stk. lampe koster 199 kr. Hvis du køber tre er der mængderabat, så koster de kun 174 kr. stykket.

Silvan forhandler også lampen. Her koster den 219,95 kr. pr. stk.

Solcellelamper til at stikke i jorden

Billig solcellelampe RA fra Moreland.dk

Billig solcellelampe RA fra Moreland.dk

Du kan dog finde solcellelamper beregnet til at stikke i jorden billigere end ovenstående Nordlys Sunkit Lampen. Solcellelamper behøver nemlig ikke koste 200 kr.

Hvis du er på udkig efter en solcellelampe, der koster under hundrede kroner, så er der eksempelvis mange lamper at vælge mellem hos Moreland. Du kan f.eks. få en vaffelformet solcellelampe kaldet Cornet, der kan hænge i et træ eller på en mur – den lampe koster kun 69 kr.

More har et stort udvalg af solcellelamper, som kan stikkes i jorden, du kan f.eks. finde en Solcellelampe RA til 59 kr.

Den billige pris betyder, at denne lampe er velegnet til at købe mange af, hvis du har brug for at lyse et bestemt sted af haven op, f.eks. en havedam eller vejen hen til garagen.

Du kan også finde en rund solcellelampe, der har en fin sølvkant. Den koster 89 kr.

Husnummer på postkassen skal ses

Nordlux solcelle lampe til husnummer

Nordlux solcelle lampe til husnummer

Måske leder du efter en solcelle lampe til et meget konkret foretagende, og heldigvis findes der også den slags lamper på markedet. En mulighed er f.eks. at bruge solenergi til at oplyse husnummeret, så det kan ses i de mørke vinteraftener.

Du kan få en fin variant med en kantet form og fine lys, hvor nummeret ses ganske tydeligt. Du kan se den hos Lavpris VVS, hvor der er et stort flot billede af lampen. Lampen koster ca. 300 kr.

Jeg fandt dog modellen billigere andre steder. Det billigste sted var hos el VVS, hvor den kun kostede 256,53 kr., som du kan se her.

Skulle den blive udsolgt hos el VVS, så fandt jeg et andet godt tilbud hos Wattoo, hvor den kostede 273,50 kr. Det tilbud kan du finde her.

De sjove solcellelamper

Der er også mange opfindsomme og humoristiske solcellelamper på markedet, som nok skal lyse op i haven.

Du kan eksempelvis finde en masse modeller hos Bilka fra små fine dværge til et solcelle-fyrtårn eller en solcelle-mariehøne til de små. Her kan du se et overblik.


En af de særligt unikke er denne lille søde haveengel, hvor kuplen som hun holder, lyser op i haven takket være solens stråler – den koster kun 99 kr., og skal nok få naboerne til at vende sig.

Hvis du vil bygge dit eget havelandskab, så kan du også imponere med sollys i vindmøllen. Denne skønne vindmølle fås til 299 kr., og du kan se den her.

Sammenfattende kan man altså sige, at er du på jagt efter billige solcelle lamper, så er der masser af fine typer og design at vælge imellem, som jeg har vist dig i det ovenstående – de fås både over og under 100 kr.

Både dem der kan stikkes i jorden og dem, der kan hænge. Der findes solcellelamper til at lyse husnummeret op – den billigste koster 256,53 kr.

Der er også mange fine modeller til at lyse f.eks. en gangsti op med. En af dem, som jeg har valgt er Nordlys Sunkit Lampen, der fås ned til 199 kr.

Hvis du gerne vil have en hængelampe, så kunne en Cornet solcellelampe være en billig løsning, den koster 69 kr. Et alternativ, hvis du er til mere sjove lamper, er f.eks. en engel med lys i fra Bilka.

TAGS: Tilbud solcelle lamper , Udendørs solcelle lamper , Udsalg solcelle lamper

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer