Billige tæpper – 4 steder at finde et billigt tæppe på nettet

Væg-til-væg tæpper luner og er dejlige at gå på. Se 4 steder, hvor du kan købe et billigt tæppe på nettet.

billige tæpper
Se 4 steder hvor du kan købe billige tæpper på nettet

Der er mange fordele ved at have et tæppe i sit hjem. En af fordelene er, at de dæmper støjen fra skridt og anden larm. Dertil kommer selvfølgelig, at tæpper luner, fordi de har en isolerende effekt, og endelig føles de rare og bløde at gå på.

Se fire forhandlere, der sælgere billige tæpper på nettet i denne artikel.

Væg-til-væg tæpper luner og dæmper lyden

Tæppe i stuen
Tæppe i stuen

Der er rigtigt mange udbydere, men prisen er ikke altid lige til at gennemskue, da du ofte selv skal regne kvadratmeteren ud i forhold til dit eget rum.

Samtidig sælger tæppeforhandleren ofte kun tæppet i sin fulde bredde, hvilket oftest er 4 meter. Er dit værelse kun to en halv meter i bredden, så må du derfor klippe noget af tæppet.

Jeg har fundet 4 forhandlere, der sælger billige tæpper på nettet. Husk at tjekke garantien, og om forhandleren sælger dem i fuld bredde.

HT-tæpper har et stort udvalg af mange kvaliteter

Contract Business Line Tæppe
Contract Business Line Tæppe fra HT-tæpper.dk

Et andet sted hvor du kan finde billige tæpper er hos HT-tæpper, der udmærker sig ved deres store udvalg.

Du kan eksempelvis finde syntetiske tæpper i nålefilt fra ca. 42 kr. kvadratmeteren. De fås i grå, rød, sort, blå og grøn.

Lidt dyrere og af bedre kvalitet er Contract Business Line, der koster 200 kr. pr. kvadratmeter. Det fås i blå-lilla eller grå.

Du kan se udvalget på HT Tæpper i deres webshop.

HT Tæpper leverer gratis på Fyn, og for 200 kr. i Jylland og på Sjælland.

Din tæppekæde – ultrabillige tæpper

Helly kitty børnetæppe
Hello Kitty fra dintaeppekaede.dk

Din Tæppekæde er også et godt sted at kigge efter væg-til-væg-tapper, da de har et meget stort udvalg og billige priser.

De har et stort udvalg af tæpper til børneværelset, og det skønne Hello Kitty tæppe til ca. 90 kr. pr. kvadratmeter vil være et hit på pigeværelset. Det er fremstillet af polyamid, og har en bredde på 400 cm.

Dintaeppekaede.dk har også skønne Dublin uldtæpper i neutrale farver til 182 kr. pr. kvadratmeter. De fås i farverne lys beige, mørk beige og camel. Det er fremstillet i 100 % uld, og det er derfor et tæppe af høj kvalitet.

Uld er naturligt smudsafvisende, og det har højere holdbarhed. Det er nemt at vedligeholde, og det ser flot ud i mange år.

Du kan købe tæpperne på Dintaeppekaede.dk her. Du betaler kun 75 kr. i levering pr. tæppe.

Stort udvalg til billige penge ved Jemtex.dk

tæppe-prøver
Få gratis tæppeprøver på Jemtex.dk

Jemtex Helle er et godt og billigt væg-til-væg-tæppe, der fås i flere nuancer af grå, beige og blå samt rød til 130 kr. kvadratmeter. Det kommer med en 5 års plet-væk garanti.

Jemtex Carlo er fremstillet i 100 % ren ny uld af mærket Woolmark fra New Zealand, og tæppet er af meget høj kvalitet. Det koster kun 160 kr. pr. kvadratmeter, og fås i lyse neutrale farver . Det er antismudsbehandlet og har en plet

Du kan få gratis vareprøver på Jemtex.dk, og det er en stor fordel, da du så har mulighed for at mærke kvaliteten af tæppet, før du bruger flere tusind kroner på et nyt tæppe til stuen.

Du betaler kun 55 kr. for fragt af tæpperne hos Jemtex.dk, hvilket er mindre end hos de andre forhandlere.

Køb et dejligt tæppe online

Tæpper af uld
Dejlige uldtæpper

Jeg har nu præsenteret fire gode, billige steder at handle tæpper. Alle forhandlerne har et stort udvalg af billige tæpper, og du kan derfor finde lige præcis det tæppe, som du har brug for i deres webshops.

Det er en god idé at overveje om de billigste tæpper er pengene værd, for de er af tyndt materiale og holder derfor ikke så længe som dyrere tæpper.

Derudover er de heller ikke så behagelige at gå på, og det kan være en god idé at købe et lækkert tykt uldtæppe til soveværelset eller børneværelset.

Skal tæppet være så billigt som muligt og måske bruges til opbevaringsrummet eller et andet rum du ikke bruger så meget, så kan du vælge et af de billige nålefilt tæpper til 42 kr. pr. kvadratmeter.

Er det derimod til stuen eller soveværelset, kan det godt betale sig at købe et tæppe af høj kvalitet, som f.eks. et tæppe af uld til ca. 200 kr. pr. kvadratmeter.

Det kan være en god idé, at du ser tæpperne i virkeligheden, inden du vælger at købe det. Farver på nettet kan ofte godt snyde lidt, og du kan ikke mærke kvaliteten. Ellers kan du ved nogle forhandlere få tilsendt en vareprøve, så du ved, hvad det du køber.

Skriv en kommentar