Billige toiletter – Priser på nyt toilet

Udfordringen med de billige toiletter kan være, at de ikke holder helt så længe, ikke er lige så afvisende overfor snavs og måske heller ikke altid kommer i det smarteste design. Men til gengæld er der mange penge at spare.

Billige toiletter

Billige toiletter kan sagtens være flotte, men holdbarheden er ikke altid lige god.

Hvad kan man spare ved at købe toiletter på tilbud?

Uanset om du køber dit nye toilet på nettet eller i en fysisk butik, er der rig mulighed for at spare masser af penge. De få led mellem producent og detailhandel samt den høje salgspris tillader nemlig sælgerne af billige toiletter, engang imellem at skabe opmærksomhed med nogle ekstraordinære tilbud.

Er du derfor opmærksom på de forskellige forhandlere af toiletter, kan du være heldig at finde en rigtig god handel. I vores undersøgelse fandt vi op til 50 % rabat på toiletter på nettet, hvilket må siges at være en rigtig god rabat.

Hvor finder man de billigste toiletter?

I løbet af de sidste par år er konkurrencen, særligt på nettet ,skærpet en del, på markedet for billige toiletter. Det har skabt grundlag for en helt ny og intensiv priskrig mellem aktørerne på nettet, hvilket engang imellem resulterer i et virkelig godt tilbud.

Vores bud på, hvor du finder de billigste toiletter er derfor, at internettet er vejen frem. I specialbutikker og byggemarkeder er der dog også udmærket grundlag for at gøre en god handel – især hvis man møder fysisk op engang imellem, i stedet for blot at læse tilbudsaviser.

På denne måde kan man nogle gange falde over ekstraordinære tilbud og udsalg, som ikke når at blive annonceret gennem tilbudsaviserne.

Er billige toiletter også de dårligste/grimmeste?

Ligeså vel som at blåstribede skjorter og schweizerure grundet deres tidløse design sjældent er på tilbud, er der også langt mellem tilbuddene på de allermest populære toiletter. Du kan sagtens finde en god pris, selv hvis du ønsker en af disse populære modeller, men der er væsentligt længere mellem disse tilbud, end hvis du breder lidt mere ud.

Det behøver ikke at betyde, at du skal købe direkte grimme toiletter, blot at du som udgangspunkt må ‘finde dig i’ lidt mere, end hvis du køber uden at tænke på prisen. I den konkrete købssituation bør pris dog aldrig være den afgørende parameter – især fordi levetiden på et toilet typisk er over 20 år.Hvad skal man være opmærksom på inden man køber det billigste toilet?

Hvis du kigger VVS-webshoppen eller tilbudskataloget fra byggemarkedet igennem og pludselig falder over et helt exceptionelt billigt toilet, er der flere ting, du bliver nødt til at være opmærksom på.

For det første kan prisen i yderst sjældne tilfælde godt være direkte forkert, men i så fald har du i juridisk forstand købeloven på din side. For det andet bør du ikke købe et toilet udelukkende på grund af den billige pris, fordi kvalitet også har en masse at sige.

Et toilet er ofte i brug i over 20 år, så det er ærgerligt at spare eks. 500 kroner, og gå at ærgre sig over sit køb i mange år frem.

Er nogle toiletmærker billigere/dyrere end andre og hvorfor?

Det danske marked for billige toiletter og hængeskåle er så godt som komplet i international sammenhæng, nærmest alle mærker og typer er repræsenteret i en eller anden grad og udstrækning.

Grundet den skarpe konkurrence findes der selvfølgelig ekstremer på markedet, der enten er enormt billige eller enormt dyre.


Hos de meget billige finder du typisk basismodeller af nogenlunde kvalitet, mens du hos prestige-fabrikanter som Phillippe Starck finder toiletter og øvrige amaturer i lækre materialer og fabelagtig finish.

TAGS: billigt toilet , billigt wc , toilet tilbud , toilet udsalg

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer