Blendere – Test af den bedste blender til private

BlendereKender du det, at en blender går i stå, fordi den ikke kan klare isterningerne – eller at den tager en evighed at vaske op, efter at man har brugt den? Blendere kommer i utallige variationer, så se hver hvilken model du bør anskaffe dig.

Et uundværligt køkkenredskab

En blender er en uundværlig del af de fleste menneskers køkken, og derfor vil de fleste også gerne have en effektiv blender, der både kan knuse isterninger, yoghurt og bær og frugt – helst så hurtigt som muligt.

Vi præsenterer de bedste test af udvalgte blendere og bringer resultaterne her.

>>> Stort udvalg i Blendere – Klik her <<<

Jamie Oliver blender fra Tefal i top

BT har testet fem af markedets blendere, det drejer sig om:

  1. Bosch MMB11B1/07
  2. Philips HR2094
  3. Tefal Jamie Oliver
  4. Philips HR2020
  5. OBH Nordica Smart Blend

Ifølge avisens test, så er Tefal Jamie Oliver den bedste blender, der findes på markedet på nuværende tidspunkt.

Alle blendere er blevet testet i forhold til isknusning, blenderevne og rengøring. Og her er det altså Jamie Oliver-modellen, der løber med førsteprisen.

Den scorer fire ud af seks stjerner på isknusning, mens den både når det gælder rengøring og blenderevne scorer seks ud af seks mulige, og det fremhæves, at den er en robust blender, der blender til det bliver en ensartet masse.

Det er også let at få frugtstykkerne op ved rengøring. I alt får blenderen samlet set fem stjerner ud af seks mulige – den er dog den næstdyreste i testen og koster 899 kr.

Delt andenplads

Blendere test - Philips HR2094Andenpladsen er delt af Philips HR2094 og OBH Nordica Smart Blend. De scorer begge samlet set fire stjerner uf af de seks mulige.

OBH Nordica Smart Blend får tildelt fem ud af seks stjerner, når det gælder isknusning, mens blenderevnen scorer fem ud af seks stjerner og rengøringen får fire ud af seks stjerner. Den vejledende pris er 649,95 kr.

Hvad angår Philips-modellen, så er den overordentlig god til isknusning, hvor den scorer maksimalt seks ud af seks stjerner og også blenderevnen er i top, igen seks stjerner. Rengøringen er dog besværlig, her får den kun to stjerner ud af seks. Den koster 999 kr.

3. og 4. pladsen

Blender - Bosch MMB11B1På tredje- og fjerdepladsen har vi Bosch MMB11B1/07 og Philips HR2020, der begge scorer tre stjerner ud af seks mulige.

De er dog også de billigste i testen, Bosch MMB11B1/07 koster 559 kr., mens Philips HR2020 koster 399 kr., og det bliver fremhævet, at de fint kan bruges i køkkenet, men brugeren skal lige lære dem at kende, f.eks. skal der holdes fast på låget, når Philips HR2020 kører.

Blender-billedet bliver mere broget

Ser vi på andre tests på nettet, så bliver billedet dog lidt mere broget, da det ikke er alle, der mener, at Tefal Jamie Oliver er den bedste model.

Ifølge en test af blendere i Politiken, så er Jamie Oliver modellen ikke ensartet i måden den blender på, og den fik ikke alle isterninger med. Den får kun to stjerner ud af fem i Politikens test.

Wilfa blender bl1200Wilfa blender/smoothie maker-modellen (BL1200) løber af med førstepladsen i Politikens test med seks stjerner ud af seks mulige, da den knuser is – vel og mærke alt sammen – på et splitsekund.

Den kan lave en god jævn smoothie på 30 sekunder, og når det gælder kogte grøntsager kan den purere dem til suppe på blot 12 sekunder. Den har en ekstra motorkraft på 1200 watt og på positivsiden hører også, at den er støjsvag.

Det er dog lidt svært at aflæse ikonerne, så det skal man lige vænne sig til. Prisen er lidt pebret, den koster 899 kr.

På andenpladsen findes OBH Nordica , der også blev testet af BT, og her er de to aviser enige om, at det er en supergod model.

I Politikens test får den fem stjerner ud af fem mulige, og det fremhæves, at den med sine 500 watt klarer både kogte grøntsager og frosne bær ganske fint, f.eks. er den 35 sekunder om at knuse de frosne bær.

Politikens 3. plads i blender test

Krups blender kb710dPå tredjepladsen findes Krups blender KB710D 41/BNO-4509 R, der også klarer sig ganske pænt med fire stjerner ud af fem mulige. Den knuser isterninger hurtigt og effektivt, mens det tager den 16 sekunder at purere grøntsager.

Den koster dog 999 kr., men den er ikke helt pengene værd, fordi billigere blendere kan det samme.

På fjerdepladsen kommer Philips Blender (HR2084), der trods den dyre pris på 999 kr., ikke leverer særligt imponerende testresultater, bl.a. fordi den ikke blender frugterne fuldstændigt efter 45 sekunder. Den knuser dog både is og laver grøntsagspure uden problemer.

På femtepladsen finder vi Tefal Jamie Oliver modellen, der ikke falder i så god jord, som nævnt ovenover.

Endelig finder vi på sjettepladsen Hugin Blender Sambucus, der er testens billigste til 399,95 kr. Den lavere karakter skyldes bl.a., at den er dårlig til at knuse is.

Bedste blender konklusion

Om du skal købe en dyr eller billig blender afhænger af dit behov. Disse tests viser dog, at der ofte er ekstra kvalitet at hente, hvis du køber en blender i den dyrere ende.

Du kan overveje en Tefal Jamie Oliver, der er let at rengøre og god til at blende grøntsager. Der er dog noget uenighed om, hvorvidt denne blender er en god model overordnet set.

Wilfa blenderen er en yderst effektiv model, der dog også koster derefter. Blandt de billigere blendere kan du overveje en OBH Nordica, der scorer højt i begge tests og koster 649,95 kr.

>>> Stort udvalg i Blendere – Klik her <<<

TAGS: Bedste blender , Blendere test , Test af blender

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer