Bliv skribent

Hus og have relaterede anbefalinger?

Har du en ide som du gerne vil have omtalt på HusPlusHave? Ved du en masse om et bestemt emne indenfor hus og have, eller er du stødt på en nyhed eller et produkt som du mener, vil passe godt ind på siden? Vi leder altid efter nye ideer, input og anbefalinger, så send os endelig dine ideer. Klik her for at sende din besked.

Hus eller have relateret virksomhed?

Har du en virksomhed (eller arbejder du i en) som kunne være interesseret i at reklamere på HusPlusHave? Klik her for at kontakte os omkring mulighederne for at få din besked ud til vores læsere. Mulighederne er mange og vi er aldrig blege for at forhandle om tingene eller at prøve noget nyt.

Handy-mand eller -kvinde? Skribent eller blogger?

Er du fiks på fingrene eller en passion for at gå i haven? Følger du med i alle de sidste nyt ting indenfor hus- og haverelaterede emner, eller har du helt styr på hvilke byggemarkeder der har de bedste tilbud i denne uge? Har du en god ide som kan passe ind på HusPlusHave? Vi leder konstant efter folk der har lyst til at skrive gode indlæg som andre kan få gavn af. Hvis du har noget på hjertet, så vil vi gerne høre det.

Først og fremmest så leder vi efter folk der ved hvad de taler om og som er i stand til at omsætte det til tekst der er til at forstå. Det skal blot falde indenfor hus og have emnet.

Er du ekspert på dit område? Ved du meget om en lille niche ting, så lad os høre om det. Blot du altid holder etikken højt.

Du skal kunne finde ud af at stave eller bruge en stave- og grammatikkontrol. Vi er ikke et redigerings bureau. Kontakt os og fortæl hvem du er og hvad du kan.