Blomberg opvaskemaskiner til underbygning – Priser og reviews

Blomberg opvaskemaskiner til underbygning er et særdeles godt valg, hvis du vil have en stabil og moderne opvaskemaskine til rimelige penge. Mange positive reviews fra glade brugere af Blomberg opvaskemaskiner vidner om, at disse opvaskemaskiner er både brugervenlige, lydløse og har et meget lavt forbrug af el og vand.

Blomberg opvaskemaskiner
Blomberg opvaskemaskiner til underbygning er brugervenlige og har et flot og klassisk design

Blomberg smarTouch BUX B20 vælger selv programmet

Blomberg smarTouch til underbygning
Blomberg smarTouch opvaskemaskine

Blomberg er et tysk mærke, som har produceret hvidevarer i mere end 160 år, og selvom de især er kendt for deres vaskemaskiner, så er deres opvaskemaskiner af ligeså god kvalitet.

Blomberg smarTouch BUX B20 har en enkelt knap, som du trykker på for at sætte den igang. Du skal ikke længere tænke på at vælge det rigtige program, for denne geniale opvaskemaskine måler både mængden af service, og hvor beskidt det er med sine sensorer, og så vælger den selv det rette program!

Med sine 44dB er det en meget lydsvag opvaskemaskine, hvilket er vigtigt, hvis du har et køkken-alrum, så du ikke forstyrres alt for meget af opvaskemaskinen. Med en bredde på 60 cm og plads til 12 kuverter passer den i størrelsen til de fleste familier.

Den er mærket med A++, hvilket betyder at den er energivenlig. Den minimerer også forbruget af vand og elektricitet, da den kan estimere hvor meget vand ved hvilken temperatur, og hvor lang en cyklus, som der er brug for.

På Amazon.de er der mange positive reviews, og de begejstrede brugere fortæller blandt andet disse ting om Blomberg smarTouch opvaskemaskinen:

 • Du kan følge med i panelet, hvad opvaskemaskinen er i gang med – om den vasker, skyller eller tørrer – og hvor lang tid, der er tilbage, før den den er færdig.
 • Når den er færdig, fortæller den hvor mange kW og hvor meget vand, som den har brugt på hele opvaskecyklusen.
 • Du skal ikke bekymre dig, hvis du har børn, da den er børnesikret.
 • Meget let at betjene, og det er et flot design.
 • Den er meget lydsvag.
 • Den vasker al service perfekt rent.

Blomberg smarTouch BUX B20 koster ca. 7.000 kr. inkl. levering, og er dermed blandt de dyreste af Blombergs opvaskemaskiner til underbygning. Men vil du gerne have en ekstra brugervenlig maskine, som vasker rent hver eneste gang, fordi den selv vælger det rigtige program, så er den alle pengene værd.

Blomberg GUN 9486 SP20 / XSP20 har modtaget tysk design pris

Blomberg opvaskemaskine indbygget
Blomberg opvaskemaskiner har et flot og klassisk design

Blomberg GUN 9486 SP20 / XSP20 minder meget om Blomberg smarTouch BUX B20, da den også er sensostyret og det er en stor og lydsvag opvaskemaskine. Den har dog ikke det smarte one-touch-system, hvor den selv beslutter sig for programmet via sensorer, men du kan vælge imellem 8 vaskeprogrammer og 6 forskellige vasketemparaturer.

En anden forskel imellem disse to opvaskemaskiner i topkvalitet er, at Blomberg GUN 9486 har en timer funktion, hvor du kan udsætte starten op til 9½ time. Denne funktion har Blomberg smarTouch BUX B20 ikke.

Blomberg GUN 9486 XSP20 i rustfrit stål koster ca. 6.480 kr. inkl. levering, og den samme model i hvid koster kun ca. 5.990 kr. inkl. levering.

Denne opvaskemaskine har modtaget den særlige tyske Plus X Award, som kun gives til produkter, der udmærker sig på grund af helt usædvanligt intelligent og brugervenligt design.

Blomberg GUS 9260 er en smal opvaskemaskine

Blomberg opvask
Bestikbakken kan tages ud

Blomberg GUS 9260 er en smalopvaskemaskine til underbygning, og til trods for at den kun er 45 cm bred, har den plads til 10 kuverter. Du kan derfor få plads til dagens service for en lille familie, hvis du vælger denne smarte opvaskemaskine.

Med et lydniveau på ca. 49 db larmer den lidt mere end f.eks. Blomberg smarTouch.

Blandt de forskellige bruger reviews på Amazon.de af Blomberg Gus 9260, er der blandt andet følgende bemærkninger:

 • Den tørrer desværre ikke servicet så godt, og det er ofte vådt selv en time efter, at maskinen er færdig med opvasken.
 • Den er meget brugervenlig og let at betjene.
 • Den er hurtig til at vaske op.
 • En særdels høj kvalitet til prisen og de fleste brugere er glade for deres Blomberg 9260.

Den koster kun ca. 3.500 kr. inkl. levering, og er dermed blandt de billigste af Blomberg opvaskemaskinerne til underbygning.

Blomberg GUN 9222 SP / XSP giver dig meget for pengene

Blomberg opvaskemaskine i rustfrit stål
Udskyd starten op til 9 timer

Blomberg GUN  9222 SP er den hvide version af denne model, og GUN 9222 XSP er den samme opvaskemaskine, men i rustfrit stål.

Blomberg GUN 9222 SP / XSP har 5 vaskeprogrammer: party, mini, express og intentsiv. Du kan derfor selv vælge det program, som passer bedst til din opvask.

Du kan også vælge at udskyde starten med enten 3, 6 eller 9 timer, så den f.eks. kan klare opvasken, mens du ikke er hjemme. Den har et lidt højere energiforbrug end Blomberg smarTouch, og er mærket med A+. Lydniveauet er også lidt højere med 49 dB.

Den får mange positive reviews af dem, som har købt den på Amazon.de, og kun få negative bemærkninger:

 • Den har nogle gode programmer at vælge imellem, blandt andet hurtigprogrammet, hvor den kommer igennem hele cyklus på under en time.
 • Den lyser, når den mangler salt eller afspæningsmiddel.
 • Vasker også meget beskidt service grundigt rent.
 • Den tørrer servicet godt og grundigt til sidste i cyklusen, så det er tørt, når den er færdig.
 • Den larmer en lille smule.
 • Bestikkurven kan let tages ud af opvaskemaskinen, så det er let at sætte bestikket på plads – eller lade bestikkurven blive ude, hvis du har nogle høje skåle eller glas øverst i maskinen.

Blomberg GUN 9222 XSP i rustfrit stål koster ca. 4.000 kr. inkl. levering, og Blomberg GUN 9222 SP i hvid koster ca. 3.900 kr. inkl. levering.

Sådan vælger du den helt rigtige Blomberg opvaskemaskine

Blomberg hvid opvaskemaskine til indbygning og underbygning
Blomberg opvaskemaskiner til underbygning tørrer servicet godt og grundigt

Vil du bruge ca. 7.000 kr. på at få en helt fantastisk opvaskemaskine, som tænker for dig og vasker servicet perfekt rent på den mest økonomiske måde hver eneste gang, så skal du købe Blomberg smarTouch BUX B20. Brugernes anmeldelser er særdeles positive, og det er supernemt og smart, at der kun er én knap at trykke på.

Vil du have en mere almindelig opvaskemaskine, som også får gode reviews og imponerer brugerne, så får du rigtig meget for pengene ved at vælge Blomberg GUN 9222 SP / XSP. Den larmer lidt mere end de andre opvaskemaskine, men den både vasker og tørrer servicet særdeles godt.

Skriv en kommentar