Børma armatur – Billige brusebatterier og brusearmaturer fra Börma

Et Børma armatur er et brugervenligt armatur til brusebadet med stilrene linjer i skandinavisk design. Børma har designet de smukke klassikere Børma Geometry A1, Geometry Cubic, Geometry Term og Geometry A6, der hver især kommer i flere variationer.

Børma Cubic armatur til bad og brus
Børma Cubic armatur designet af Friis og Moltke

Børma er et dansk firma, med over 100 års erfaring med produktion af armatuer, og disse stilrene blandingsbatterier bliver brugt i de danske hjem og offentlige rum, hvor der er fokus på udsøgt design. Børmas armaturer har 5 års drypgaranti, og 2 års fabriksgaranti.

Børma Geometry A1 og A6 brusearmaturer er klassikere

Geometry A1 blandingsbatteri
Geometry A1 armatur

Børma sammenarbejder med flere kendte designere for at skabe produkter, der er så æstetiske og brugervenlige som muligt.

Geometry A1 er en serie udviklet af det danske designfirma Christian Bjørn Design, og dette blandingsbatteri har ikke termostat.

Geometry A1 er et aflangt blandingsbatteri med et greb, der regulerer temperaturen, og et andet greb, der regulerer vandmængden.

Børma Geomtry A1 brusebatteri med nedadvendt brusetilslutning i krom koster ca. 1.825 kr. inkl. levering og i rustfrit stål koster det ca. 2.450 kr. inkl. levering.

Børma armatur
Geometry A6 blandingsbatteri

Børma Geometry A6 er helt anderledes end A1; dog har det heller ikke termostat. Hvor A1 er aflangt med et greb i hver ende har A6 serien et helt rundt greb med en lille stang på, og dette greb er meget karakteristisk for Børma.

Du kan få Geometry A6 blandingsbatteri med ét greb, der regulerer både vandtemperaturen og vandmængden. Dette blandingsbatteri koster ca. 2.670 kr. inkl. levering.

En anden udgave af Geometry A6 har ét greb samt udgang til bruser, og vil du have denne udgave inklusiv bruser og bruserslange koster det ca. 3.800 kr. inkl. levering.

Børma Geometry armaturerne kan købes her.

Du kan også købe Børma Geometry A6 med to runde greb ved siden af hinanden, hvor det ene varierer temperaturen og det andet vandmængden. Denne udgave inklusiv omskifter til bruser/kar koster ca. 5.600 kr. inkl. levering.

Børma armatur med termostat – Geometry term

børma armatur geometry term
Børma Geometry Term

Børma Geometry term A2 ligner meget Geometry A1. Alle Geometry term A2 har termostat indbygget.

Det fås i krom eller rustfrit stål:

  • Børma Geometry Term Brusebatteri  koster 1.665 kr. inkl. levering i krom
  • Børma Geometry Term Brusebatteri koster 3.030 kr. inkl. levering i rustfrit stål

Grebene har skoldningsspærre og temperaturbegrænsning, og kan købes her.

De er meget elegante og brugervenlige, og er et godt valg til ethvert badeværelse.

Børma Cubic med firkantet design

Børma armatur
Børma-Cubic brusebatteri

Børma Cubic er designet af det danske legandariske designfrima Friis og Moltke. Armarturene er designet med helt lige firkantede linjer.

Børma Cubic brusebatteri består af to greb på en firkant, som skjuler termostaten og andre indre dele af blandingsbatteriet. Det ene greb er helt firkantet og varierer vandmængden, og det andet greb er rundt og kontrollerer temperaturen.

Det har skoldningsspærre og temperaturbegrænsning. Børma Cubic brusebatteri koster ca. 5.795 kr. inkl. levering.

Køb det rette Børma armatur

Elsker du godt dansk design, er Børma det helt rigtige brusearmatur til dig. De runde greb på Geometry A6 er klassikere designet af Christian Bjørn Design og de vil være prikken over i’et et badeværelse, hvor godt design er i focus.

Børma Geometry Cubic er designet af det danske arkitektfirma Friis & Moltke, der har designet utallige huse og bygninger samt meget moderne brugskunst. Cubic’s helt rene linjer er meget trendy, og leder du efter et moderne dansk design er Geometry Cubic et godt valg til badeværelset.

Børma A1 og Geometry term A2 minder meget om hinanden, men Geometry term A2 har termostat i modsætning til A1. Fordelen ved en termostat er at der kan installeres skoldningsspærre, og at du kan variere temperaturen til kendte temperaturer.

I alle serierne fås også armaturer til både håndvasken og køkkenet, så du kan beholde samme stil i hele huset.

Derudover kan du også få en håndvask i Cubic serien, samt tilbehør til badeværelset såsom sæbedispenser og toiletbørste.

Alle Børma armaturene kan blandt andet købes i denne webshop.

Skriv en kommentar