Bosch opvaskemaskiner til underbygning – Vælg den rigtige model

Bosch opvaskemasiner til underbygninger er kendt for deres usædvanlig gode kvalitet, og som bevis herpå er Bosch SMU53M72SK Zeolite testvinder i Tænks test af opvaskemaskiner fra 2013. Den særlige Zeolite teknologi sørger for at selv plastickasser hurtigt tørrer, og det gør opvaskemaskiner med Zeolite til de mest effektive opvaskemaskiner.

Bosch opvaskemaskiner
Bosch opvaskemaskine til underbygning

Bosch opvaskemaskiner til underbygning skal integreres i et skabsmodul, som passer til den, og denne slags opvaskemaskiner er kommer uden beklædning øverst og ved siderne. De kan ikke stå frit, da de mangler den kontravægt, som fritstående opvaskemaskiner har.

Bosch Zeolite vinder Tænk test fra 2013

zeolite-bosch
Zeolite sørger for at alt bliver tørt

Bosch SMU53M72SK Zeolite vinder Tænks test af opvaskemaskiner i 2013, da den tørrer alting helt usædvanligt godt, og derudover er dens automatprogram og dens ecoprogram særdeles gode i forhold til de andre opvaskemaskiner i testen.

Zeolite er et naturligt stof, som omdanner fugtighed til varme, og derved bliver alt service i opvaskemaskiner med Zeolite helt tørt.

Denne fantastiske Bosch opvaskemaskine til underbygning er et af de produkter, som Bosch har lanceret under mærkaten “Green Technology Inside”. Bosch hvidevarer med denne “Green Technology Inside” har  fokus på minimalt energiforbrug og er mærket med A+++.

Den har også det smarte VarioFlex kurvesystem, hvor du kan flytte rundt på kurvene.

Ifølge magasinet Idényt kan du spare ca.  2.000 kr. i opvaskemaskinens levetid ved at vælge en A+++ opvaskemaskine frem for en A+ opvaskemaskine.

På Whiteaway.dk roser de glade kunder denne opvaskemaskine for at vaske alting helt rent, og mange er også positivt overraskede over, hvor lydløs maskinen er.

Denne fantastiske testvinder koster ca. 3.500 kr. inkl. levering i hvid.

Der er plads til 13 kuverter, og den har et lydniveau på 44 db, hvilket er lavt i forhold til andre maskiner. Den har en standardbredde på 60 cm, og er 81,5 cm høj. Den har også AquaStop, der lukker for vandtilstrømningen i tilfælde af oversvømmelse inde i maskinen.

Bosch SMU50D22SK er relativ dyr

Bosch opvaskemaskine
Bosch opvaskemaskine til underbygning

Opvaskemaskinen Bosch SMU50D22SK ligner den model, som vandt Tænks test som sælges til ca. 5.500 kr. inkl. levering på Whiteaway.dk. Men denne ældre model  er uforholdmæssig dyr, da den ikke har Zeolite indeni og mangler det smarte VarioFlex kurvesystem.

Den er mærket A+ og har et lydniveau på 48 db, så den bruger også mere energi og larmer mere i forhold til den model, som vinder Tænks test i 2013.

Det samme gælder for modellen Bosch SMU40L22SK, som også er uforholdvismæssig dyr i forhold til dens specifikationer.

Bosch Bosch SMU69T42SK er ekstra lydløs

Bosch opvaskemaskine
Bosch opvaskemaskine til underbygning i rustfrit stål

Et andet godt valg blandt de mange Bosch opvaskemaskiner til underbygning, er Bosch SMU69T42SK, som er ekstra lydløs, og har plads til 14 kuverter. Derudover har den en smart bestikbakke øverst i opvaskemaskinen, som gør det meget lettere at holde styr på bestikket.

Denne lækre model koster ca. 4.185 kr. inkl. levering, og selvom den ikke har Zeolite indeni, så gør de andre fordele den til et rigtig godt køb.

Den er mærket med A++, og har også Aquastop. Lydniveauet er kun 40 db, hvilket er endnu mindre end testvinderen fra Tænk, så den er skøn, hvis du vil have en lydløs opvaskemaskine.

For kun 200 kr. mere kan du også få denne lækre opvaskemaskine i rustfrit stål, Bosch SMU69T45SK til ca. 4.400 kr. inkl. levering. Rustfrit stål er et meget lækkert materiale, som får hele køkkenet til at se meget moderne ud.

Begge modeller har en bredde på 60 cm og en højde på 81,5 cm.

Smalle Bosch opvaskemaskiner til underbygning

zeolite-opvask
Bosch opvaskemaskiner er lette at bruge og vasker alting rent

Du kan også vælge en af de smarte smalle Bosch opvaskemaskiner, som kun er 45 cm bredde, og dermed tager meget mindre plads i køkkenet. Med plads til 9 kuverter har de kapacitet nok til de fleste moderne familier.

Den nyeste model blandt disse lækre smalle modeller er Bosch SPU68M02SK, som koster ca. 4.400 kr. inkl. levering. Den har Aquastop og er mærket med A+, og lydniveauet er 44 db. Selvom den er så smal, er der alligevel plads til 10 kuverter.

Sådan vælger du den rigtige Bosch opvaskemaskine

Bosch opvaskemaskiner er gode opvaskemaskiner og du får rigtig meget for pengene ved at vælge dette kvalitetsmærke.

Når du vælger din nye opvaskemaskine er det således værd at kigge på det følgende:

  • Bruger den Zeolite, så alting bliver helt tørt?
  • Er opvaskemaskinen mærket med A+++, så den er energivenlig?
  • Skal den have en almindelig bredde på 60 cm eller skal det være en smal model med en bredde på 45 cm?
  • Skal maskinen have ekstra meget plads til meget service, og en smart bestikbakke øverst?
  • Vil du gerne have den mest lydløse model?

Testvinderen SMU53M72SK Zeolite koster ca. 3.500 kr. inkl. levering, og den er på mange måder det bedste køb blandt de mange Bosch opvaskemaskiner til underbygning. Med Zelolite teknoligen bliver alting helt tørt, og den grønne teknologi i maskinen sørger for at der spares på både strøm og vand, når maskinen kører. Med 44 db er den også meget lydløs.

Du kan købe både testvinderen og de andre Bosch opvaskemaskiner i denne webshop denne webshop, som har særdeles gode priser på alle opvaskemaskiner til underbygning.

Links

Så meget sparer du ved at købe A+++ hvidevarer – artikel på IdeNyt her

Skriv en kommentar