Vælg boxmadras som de professionelle og sov bedre om natten

En boxmadras er en springmadras med en træramme nederst, hvorpå du kan sætte ben på, så du har en hel seng uden at skulle købe en ramme. De bedste boxmadrasser har multipocket-fjedre, som giver en meget høj tæthed af fjedre, der støtter kroppen perfekt.

Boxmadras med topmadras
Boxmadras med topmadras – så sover du perfekt hele natten

Når du skal vælge en boxmadras, kan du bruge den enten som en del af en kontinentalseng, hvor du har en boxmadras nederst og en springmadras øverst. Eller du kan bruge boxmadrassen med en god topmadras øverst som en dejlig blød seng.

Sådan vælger du en boxmadras som en professionel

Boxmadras som kontinental bed
Boxmadras som en del af en kontinental bed – ren luksus!

Du kan få mange forskellige kvaliteter af boxmadrasser til mange forskellige priser. Når du skal vælge en boxmadras, skal du vide, hvad der afgør kvaliteten på en boxmadras. Den afhænger af det følgende:

  • Bruger den bonellfjedre, pocketfjedre eller multipocketfjedre? Både pocketfjedre og multipocketfjedre støtter kroppen meget bedre end bonellfjedre. Multipocketfjedre giver den allerbedste støtte.
  • Har boxmadrassen et eller to lag af fjedre? De bedste har 2 lag af fjedre med mini-bonell-fjedre nederst og multipocket øverst.
  • Madrassens højde siger noget om, hvor mange støttende lag af fjedre og polstring, som der er plads til i madrassen. En boxmadras med en højde på 25 cm har ikke den samme høje komfort, som en boxmadras med en højde på 50 cm.
  • Hvilken polstring er omkring fjedrene? Den bedste polstring er latex, som giver ekstra støtte til kroppen, og polyetherskum er den billigste slags polstring, som ikke giver ekstra støtte.
  • Er madrassen opdelt i zoner af forskellig hårdhed, så den former sig bedst muligt efter kroppen når du sover? De bedste madrasser har 5-7 zoner, så de tungere og større dele af kroppen kan synke ned i bløde zoner, samtidig med at ryggen støttes optimalt af fastere zoner.

Husker du at tjekke disse punkter, før du vælger en boxmadras, så kan du være sikker på at vælge den rette kvalitet.

Billige boxmadrasser med pocketfjedre

Classic boxmadras
Classic boxmadras med et dobbeltlag af fjedre – koster ca. 2.900 kr. inkl. levering på Bedrenaetter.dk

Pocketfjedre er væsentligt bedre en bonellfjedre, og du bør aldrig vælge en boxmadras, som kun har bonelfjedre. De er fremstillet af det samme lange stykke metal, og bevægelserne forplanter sig til resten af sengen, så du bliver forstyrret af din sengepartner hele natten.

Pocketfjedre er seperate fjedre i hver sin stofpose, og det giver en større tæthed af fjedre, som betyder en bedre støtte af hele kroppen.

Relax Boxmadras er en ganske udmærket boxmadras med et dobbeltlag af fjedre. Den har bonellfjedre nederst og pocketfjedre øverst og en højde på 25 cm. Polstringen omkring fjedrene er polyetherskum.

En Relax Boxmadras på 90 x 200 cm koster kun ca. 2.800 kr. inkl. levering hos Bedrenaetter.dk, som har prisgaranti på alle deres madrasser og senge. Det betyder, at Bedrenaetter.dk garanterer den billigste pris på dette produkt blandt alle forhandlere i Danmark.

Lækker boxmadras inddelt i 7 zoner støtter kroppen

Comfort Boxmadras
Comfort Boxmadras med zoneinddelt madras – købes hos Bedrenaetter.dk

Vil du have en endnu bedre boxmadras end Relax Boxmadras, kan du vælge Boxmadras Comfort. Med en højde på 28 cm er der plads et tykkere lag polstring med koldskum, som støtter bedre end polyetherskum. Den har et lag nederst af bonellfjedre og et lag øverst af pocketfjedre, som er inddelt i 7 zoner, så hele kroppen – og især ryggen – støttes bedst muligt.

Den er lige nu på tilbud hos Bedrennaetter.dk til kun ca. 3.000 kr. inkl. levering for en madras på 90 x 200 cm, hvor normalprisen er 4.500 kr. inkl. levering. Benene er også med i prisen.

Boxmadras Comfort i størrelsen 140 x 200 cm er også på tilbud til ca. 4.800 inkl. levering, hvor normalprisen er 7.300 kr. inkl. levering.

Boxmadras Noble med latexpolstring giver perfekt støtte

Boxmadras Noble
Boxmadras Noble koster fra. 5.750 kr. inkl. levering hos bedrenaetter.dk.

Boxmadras Noble har latex og memory foam – også kaldet viskoskum -polstring omkring fjedrene og en zoneopdeling med 7 forskellige zoner til kroppen. Både latex og memory foam støtter kroppen helt anderledes end polyetherskum, da begge materialer former sig efter kroppen.

Fjedersystemet består af minibonellfjedre nederst og pocketfjedre øverst. Med minibonellfjedre er der plads til flere fjedre, så der er en endnu bedre støtte i hele sengen med dette gode udgangspunkt.

Du kan være helt sikker på at ligge godt og behageligt med den rette støtte til hele kroppen, hvis du vælger denne boxmadras. Den leveres også med ben og en suveræn topmadras af enten latex eller memory foam.

Boxmadras Noble i størrelsen 90 x 200 koster normalt 9.000 kr. inkl. levering, men er i øjeblikket på tilbud til ca. 5.750 kr. inkl. levering.

En dobbeltseng i størrelsen 140 x 200 koster normalt ca. 11.300 kr. inkl. levering, men er på tilbud til ca. 8.000 kr. inkl. levering.

Sådan vælger du en boxmadras, som du vil elske de næste 15 år

Prisen følger kvaliteten, når du skal vælge boxmadras. Den billigste slags boxmadras i denne artikel, Relax Boxmadras er af en høj kvalitet, da den bruger pocketfjedre oven på bonellfjedre. Polstringen er mindre god, men med en god topmadras vil din krop alligevel blive støttet godt.

Vil du have den højeste kvalitet med to gode lag af fjedre samt polstring af latex og memoryfoam, kan du vælge Boxmadras Noble, som koster ca. dobbelt så meget som en Relax Boxmadras. Denne kvalitet er blandt de allerbedste, og du vil glæde dig over den hver eneste nat.

Det anbefales altid at vælge en god topmadras til en boxmadras, da boxmadrassen i modsætning til en springmadras ikke kan vendes. Med en topmadras beskytter du boxmadrassen, så den kan holde i ca. 15 år. Du sover også endnu bedre, hvis du vælger en god topmadras af latex eller memory foam.

Boxmadrasserne er gode senge i sig selv, men du kan også putte en springmadras ovenpå, for at skabe en luksuriøs kontinental seng. Disse slags senge er meget høje, da du har en boxmadras med ben nederst, og en springmadras ovenpå. Man sover usædvanligt godt i dem, da man ligger oven på mange madrasser, der hver især støtter hinanden suverænt.

Skriv en kommentar