Brugt køjeseng – Hvor finder du brugte køjesenge billigst

Mange forældre vælger at købe en brugt køjeseng til deres børn, da den er billigere at købe en brugt end en ny og deres børn vil vokse fra den før eller siden, og så skal man investere i seng atter engang.

Gode billige brugte køjesenge

Brugt køjesengDer findes et stort marked for salg af brugte køjesenge, de fleste er til salg på de mest kendte online-steder, som ofte også har de billigste løsninger.

Du kan f.eks. kigge hos Gul og Gratis, der i øjeblikket har over 35 køjesenge til salg. Priserne svinger fra 200 kr. for en Ikea Myrdal køjeseng til 2.300 kr. for en Flexa model Classic køjeseng med tilhørende skuffer på hjul nedenunder sengen. Du kan se en oversigt over deres køjesenge her.

En anden vigtig spiller på markedet, hvis du skal købe den brugt er Den Blå Avis. De har et stort udvalg af køjesenge. I skrivende stund får du 39 resultater hvis du søger på “køjeseng”. Priserne starter så lavt som 100 kroner og går op til 2.000 kroner.

Brugt køjeseng - DBA

Du kan også overveje lagersalg. Her kan du få køjesengen fra ny af, men fordi der er tale om et restlager, vil det ofte være billigere end ude i forretningerne. F.eks. kan du i øjeblikket få en tremandskøjeseng til 2.995 kr., der normalt koster 4.350 kr. Du kan se tilbuddene her:
www.danskrestlager.dk

Køb køjesengen på online-auktioner

En anden mulighed er at byde på den brugte køjeseng. Der findes gode, pålidelige auktionssider på nettet, hvor du kan være heldig at gøre et godt kup, da du selv byder på prisen.

Byd altid kun, hvad du er villig til at betale og lad dig ikke lokke med i en bydespiral.

Fordelen ved at købe det på auktion er, at der kan være et mærke eller en speciel køjeseng, som du er ude efter, som kan købes billigt her, fordi den generelle efterspørgsel ikke er så stor.

Flexa køjeseng brugtF.eks. kan du finde design køjesenge på trendsales.dk, som meget vel kan gå for en slik. Du kan f.eks. se denne Flexa køjeseng, der i sin tid kostede 10.000 kr. med special-madrasser, men hvor du prisen her starter fra 0 kr. Ejeren skriver dog, at hun gerne vil have mindst 4.000 kr. for den.

Du kan dog også finde køjesenge på denne hjemmeside, der koster væsentligt mindre, f.eks. en IKEA køjeseng, der fra ny pris kostede 1.900 kr., men ejeren vil gerne have 900 kr.

Køjesengene bliver udskiftet undervejs, men generelt kan du finde mange gode tilbud her, så det er altid lige værd at søge på auktionssider, inden du beslutter dig for en køjeseng.

Af andre interessante auktionssider kan nævnes qxl.dk.

Hvad skal du tænke over, inden du køber en køjeseng

Som du kan se ovenover, så er der mange udbydere på markedet, hvor du kan finde en billig køjeseng. Inden du vælger en, er der nogle ting, som er gode at overveje:

  • Er køjesengen stabil? Når børnene er forholdsvis små er det essentielt, at sikkerheden er i orden. Køjesengen skal derfor være stabil, så de ikke ryger ned og slår sig. Tjek også at ribben til overkøjen er nem at bruge. Hvis du synes, at køjesengen er lidt for ustabil, så kan du i øvrigt skrue nogle vinkelbeslag i væggen, så den sidder fast.
  • Er børnene i voksealderen? Hvis børnene er i voksealderen kan det godt betale sig at købe den største model, så de kan have den i mange år.
  • Følger der en sengehest med? Af sikkerhedsmæssige årsag skal der selvfølgelig være en sengehest på, så hvis der ikke følger en med, rådes du til at købe en eksternt.
  • Få altid et foto af køjesengen og helst flere tilsendt eller linket, så du ved selvsyn kan se, om den er noget for dig.

Medregn alle udgifter

Der er altid nogle ting, som du bør overveje, når du køber ting brugt – det gælder også køjesenge.

Du køber tingene for at spare penge, derfor er det vigtigt at medregne alle udgifter forbundet med et køb.

Hos de fleste sælgere skal du selv ud og hente tingene. Derfor må du medregne benzinpenge oven i dit køb – hvis stedet ligger for langt væk, så er det bedre at finde et andet sted, hvis du gerne vil spare penge.

Du skal også tjekke, at køjesengen rent faktisk kan være i din bil, ellers er det muligt, at du må leje en varevogn.

Transport af køjeseng

Det er altid vigtigt at spørge til standen af en given ting, så du ikke bliver skuffet over eventuel misligholdelse, når du ser tingen. Det er nemlig ikke alle sælgere, der nævner, hvor slidt køjesengen er i deres annoncer.

Alt i alt kan der være penge at spare, hvis du køber en køjeseng brugt. De billigste kan du finde på De Gule Sider, hvor de starter fra ca. 200 kr. og i Den Blå Avis hvor der er en helt ned til 100 kroner.

Restlager er en anden mulighed for at spare penge, hvis du helst vil købe fra ny. Der er også god grund til at tjekke auktionssider, hvor du kan byde ind på gode modeller og måske gøre et design kup.

Husk altid at sikre dig, at kvaliteten er i orden og medregn alle udgifter i forbindelse med købet.

TAGS: Billig køjeseng , Brugt køjeseng , Brugte køjesenge

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer


[ssbp]