Hvor finder jeg brugte trapper til udendørs brug?

Brugte udendørs trapper
At finde brugte udendørs trapper er ikke let. Nedrivningsfirmaer et godt sted at starte. Læs mere herunder.

Skal du have en ny trappe til dit hus, kan du spare mange penge ved at købe en brugt trappe.

Ulempen ved at købe en brugt trappe, er at det kan være svært at finde en trappe, der har præcis de mål, som du skal bruge.

Udendørs trapper bruges f.eks.

 • Ved terrasser
 • Som nedgang til kælderen
 • Som egen indgang på 1. etage
 • Som brandtrapper
 • Ved indgangen til hoveddøren

Læs med her, for at få en oversigt over gode og billige steder, hvor du kan købe brugte trapper.

Genbyg.dk har et stort udvalg af brugte trapper

Du kan med fordel starte med at lede efter en brugt udendørstrappe på Genbyg.dk. De har et stort udvalg af brugte trapper, og du kan få trappen leveret i hele landet.

Fristående ståltrappe
Fristående ståltrappe fra Genbyg.dk

Da jeg kiggede på Genbyg.dk var der 10 brugte trapper til udendørs brug.

Der var f.eks. en fritstående pulverlakeret ståltrappe med 5 trin og en afsats øverst til 5.500 kr. inkl. levering. Den havde en højde på 228 cm i alt.

Der var også en brugt galvaniseret spindeltrappe i 2 sektioner med en højde på i alt 526 cm. Den koster 20.000 kr. plus levering. Spindeltrapper bruges ofte som brandtrapper yderst på bygninger, så der er en sikker rute, hvis bygningen skulle begynde at brænde.

Genbyg.dk sælger også mindre trapper, og har flere små lige trapper, der f.eks. kan bruges ved en høj dør over en kælder. En varmforzinket trappe med gelænder og repos med en højde på 153 cm koster 4.250 kr. inkl. levering.

Genbyg har åbent mandag til lørdag, så du selv kan se udvalget af trapper. Du kan finde dem på Amager Landevej 185, 2770 Kastrup, og de kan kontaktes på tlf. 38 19 24 66 eller genbyg@genbyg.dk

Bor du i Jylland så tag til Skave og se på brugte trapper

Tæt på Holstebro ligger Skave Nedbrydning, der er berømte for at have et kæmpe udvalg af brugte byggematerialer. Ejeren Steen Madsen har et stort overblik over, hvad han har til salg, og hvor det ligger på tømmerpladsen.

Du kan se en vareliste med priser på deres hjemmeside, men hvis du har mulighed, er det bedst selv at tage ud og kigge. De har åbent mandag til lørdag, og har adressen Hesselåvej 6 – 7500 Holstebro.

Brugt spindeltrappe
Brugt spindeltrappe fra Skavenedbrydning.dk – Pris 25.000 kr.

Da jeg kiggede på varelisten, var der over 40 brugte trapper, hvoraf de fleste var af stål til udendørs brug. Godt halvdelen er spindeltrapper i forskellige størrelser, og den anden halvdel er ligeløbstrapper.

Der var f.eks. en galvaniseret spindeltrappe med 35 trin á 18 cm til 25.000 kr. Den vil være meget velegnet som brandtrappe yderst på et hus i to etager.

Der var også en ligeløb galvaniseret trappe til 13.750 kr. Den har 23 stigninger á 18,5 cm og gelænder.

Skave Nedbrydning leverer efter aftale, og er du interesseret i en af deres trapper, kan du ringe til ejeren Steen Madsen på 97 46 80 66 for at aftale nærmere.

Køb brugt udendørs trappe på guloggratis.dk og dba.dk

Guloggratis.dk og dba.dk har også flere brugte trapper til salg.

Da jeg kiggede på guloggratis.dk, var der en lille galvaniseret trappe til kun 1.500 kr. Den har 8 trin og er 150 cm høj.

Trappen kan justeres i højden, og den har aftagelige gelændre.

Der var også to store trapper til hhv. 3. sal og 4. sal, der har været anvendt som brandtrapper. Den mindste koster 12.000 kr. og den større til 4. sal koster 14.000 kr.

På dba.dk er der flere firmaer, der reklamerer for nye trapper, men indimellem er der også nogle brugte til salg.

Jeg fandt f.eks. en galvaniseret trappe med 7 trin til 1.600 kr.

Hvor skal jeg købe en brugt udendørs trappe?

Skal du bruge en brugt udendørs trappe, er det en god idé at starte med at kigge på Genbygs og Skave Nedbrydnings hjemmesider.

Brugt lige trappe
Brugt lige trappe fra Genbyg.dk

Her kan du se billeder af trapperne og finde målene på dem. Finder du en trappe, der passer, kan du få den leveret af firmaerne.

Hvis du har mulighed for det, så kør en tur til enten Genbyg i Kastrup på Sjælland, eller Skave Nedbrydning ved Holstebro i Jylland, så du kan se udvalget af de mange brugte trapper, som de to firmaer sælger. Da de hele tiden får nye trapper, og sælger dem igen, er det nemlig ikke sikkert, at alle trapperne er på hjemmesiden.

Guloggratis.dk og dba.dk har et lille udvalg af brugte udendørstrapper, og du skal være heldig for at falde over en trappe, som der har de mål, som du har brug for.

Du kan dog være heldig, og finde den helt rigtige. Køber du ved en privat sælger, skal du også overveje transport af trappen. Det kan være at sælger har en kranvogn, så du kan få den transporteret hjem, eller at du selv har mulighed for at låne en kranvogn.

Køber du ved Skave Nedbrydning eller Genbyg slipper du for overvejelserne om hjemtransport, da de kan levere den til dig.

En kommentar til “Hvor finder jeg brugte trapper til udendørs brug?”

 1. Hej

  Har i en udendørs galvaniseret trappe højde ca. 3,4 meter med gelænder.
  Og et rapo/balkon på ca 2*3 meter der kan monteres sammen med trappen.
  også galvaniseret.

  Svar

Skriv en kommentar