Brusepanel med massage – Lækre brusepaneler til det perfekte bad

Et brusepanel med massage gør brusebadet til noget helt særligt, og Hansgrohe Starck X Waterwall brusepanel er blandt de allerbedste i verden. Med et stort brusehoved øverst og 6 sidebrusere på panelet bliver hele kroppen masseret af blødt forfriskende vand, når du tager brusebad.

Hansgrohe brusepaneler
Hansgrohe brusepaneler er brugervenlige og vandbesparende

Et andet usædvanligt brusepanel er Oras Electra berøringsfri brusepanel, der tænder ved en sensor, når du fører hånden ind under det. Når man forlader bruseren slukkes vandet automatisk, og derved minimeres vandforbruget ved brusebadet. Dette brusepanel kan bruges hjemme, men kan også spare rigtig meget vand i omklædningsrum på skoler, sportsfaciliteter og svømmehaller.

Hansgrohe Starck X Waterwall panel

Hansgrohe Axor Waterwall
Hansgrohe Axor Starck X waterwall brusepanel med massage

Hansgrohe Starck X Waterwall panel er et meget lækkert brusepanel med et stort brusehoved foroven, 6 sidebrusere og en håndholdt bruser. Det består bl.a. af:

  • Det store brusehoved bruger RainAir teknologi. Hver liter vand blandes med tre liter luft, og det gør dråberne lettere og blødere samtidig med, at du sparer rigtig meget vand.
  • Brusehovedet er ekstra stort på 24 cm i diameter, og det fordeler dråberne perfekt over hele kroppen uden at bruge ekstra vand.
  • De 6 sidebrusere kan drejes og de sprøjter vand ind på hele kroppen, så du får en skøn massage, mens du tager brusebad.
  • Håndbruseren sidder praktisk fast på siden af brusepanelet, så den er let at tage frem.
  • Der er indstillingsknapper på siden af panelet, og det kommer med termostat og skoldningsspærre ved 40 grader.

Hansgrohe Starck X Waterwall panel koster ca. 21.975 kr. inkl. levering. Selve panelet måler 30 cm i bredden og 140 cm i højden.

Hansgrohe giver 5 års garanti på fabrikationsfejl

Hansgrohe brusepanel
Hansgrohe blander luft og vand

Philippe Starck har i mange år designet helt nyskabende og revolutionerede brugskunst til at gøre hverdagen så behagelig, miljørigtig og dekorativ som mulig. Han designer med at ønske om, at hans design skal nå så mange mennesker som muligt, og sammenarbejder med utallige store firmaer for at skabe hverdagsprodukter, som de fleste har råd til.

I samarbejdet med Hansgrohe lægger Philippe Starck vægt på usædvanligt og brugervenligt design, og Hansgrohe Starck X Waterwall panel er skabt for at give brugeren den allerbedste oplevelse.

Hansgrohe er tysk firma, der siden 1901 har designet vandhaner, blandingsbatterier, brusepaneler og andre bad og sanitetsprodukter. De er bag mærkerne Hansgrohe og Axor, og de fokuserer på optimal brugervenlighed og vandsparende løsninger til badeværelset.

Sammen har Hansgrohe og Phillip Starck skabt flere serier, der kombinerer brugervenligt og spændende design med det optimale inden for badeværelsesprodukter, og Starck X Waterwall er blandt de allerbedste brusepaneler. Det har vundet to priser for det usædvanlige og brugervenlige design: iF Product Design Award samt Design Plus powered by ISH.

Hansgrohe giver udvidet garanti på Starck X Waterwall panelet, og der er 5 års produktgaranti på fabrikationsfejl, 5 års dypgaranti samt 10 års reservedelsgaranti, hvilket garanterer at du kan få reservedele de næste 10 år.

Oras Electra berøringsfri bruserpanel

Berøringsfri bruserpanel fra Oras
Oras berøringsfri bruserpanel

Oras Electra har skabt et berøringsfrit bruserpanel, så du sparer så meget som muligt på vandet. Du kan bruge det hjemme, men det er også fremstillet med tanke på svømmehaller, sportshaller, skoler og andre steder, hvor flere mennesker bruger brusebadet.

Oras Electra tænder når en hånd føres ind under et berøringsfrit panel, og slukker automatisk, når personen træder ud af bruseren. Derved minimeres vandforbruget så meget som muligt. Det berøringsfri bruserpanel kan fås i flere udgaver:

  • 6 volt batteridrevet bruserpanel koster ca. 7.895 kr. inkl. levering. Det bruger et lithium 6 v batteri
  • 12 volt bruserpanel, der skal tilsluttes en Oras Bus transformer. Panelet koster ca. 8.200 kr. inkl. levering og transformeren koster ca. 1.660 kr. inkl. levering. Der kan tilsluttes op til 15 bruserpaneler til den samme transformer.

For 600 kr. mere kan du også vælge et 12 volts bruserpanel med en håndholdt bruser. Brusepanelerne kan købes i denne webshop. Panelerne har termostat og temperaturreguleringsgreb.

Oras er et finsk firma, der har produceret vandhaner, blandingsbatterier og andre sanitærprodukter siden 1945 år.

Oras er den ledende producent af berøringsfri vandhaner, og udvikler konstant nye produkter, der minimerer vandforbruget så meget som muligt. Deres undersøgelser viser at vandhaner og brusere, der automatisk tænder og slukker er en af de mest effektive måder at begrænse forbruget af vand.

Spar mange penge med et brusepanel med massage eller et berøringsfrit bruserpanel

Både Hansgrohe Starck X Waterwall og Oras berøringsfri bruserpanel har det tilfælles, at de minimerer vandforbruget uden at gå på kompromis med kvaliteten af brusebadet:

  • Waterwall begrænser forbruget ved at blande luft med vand, og dermed bruger det meget mindre vand.
  • Oras begrænser vandforbruget ved at bruseren slukker automatisk, når den forlades.

Hansgrohe Starck X Waterwall er et rigtigt luksus bruserpanel, og det er fremstillet med henblik på, at bruseoplevelsen skal være noget helt særligt. Med det bløde vand fra brusehovedet og de 6 sidebrusere masseres kroppen, mens du er i bruseren, og det gør det til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Oras berøringsfri brusepanel er fremstillet med henblik på at begrænse vandforbruget mest muligt, og er beregnet til steder, hvor mange mennesker bruger bruseren.

I omklædningsrum på både skoler, svømmehaller og sportshaller kan forbruget begrænses betydeligt, da folk som regel ikke tænker på at spare på vandet på disse offentlige steder.

I hjemmet vil det berøringsfri brusepanel fra Oral kunne begrænse dit vandforbrug betydeligt og dermed spare rigtig mange penge på vandregningen.

Både Hansgrohe Starck X Waterwall og Oras berøringsfri brusepanel kan blandt andet købes her.

Skriv en kommentar