Bryggers fra IKEA – Så behøver du kun at lede ét sted

Bryggers fra IKEA
Alt hvad du har brug for til dit bryggers kan købes et og samme sted. Nemlig hos IKEA. Alt fra opbevaring til hårde hvidevarer. Og priserne er absolut spændende.

Med et bryggers fra IKEA kan du fylde hele rummet uden at sprænge budgettet.

IKEA sælger alt hvad du har brug for, så du kan lave et godt og funktionelt bryggers.

Praktisk opbevaringsplads

Vaskemaskine og tørretumbler placeres, og mange vælger også at have en vask i bryggerset. Derudover er det praktisk med så meget opbevaringsplads som muligt.

Et stort skab kan hjælpe med at organisere støvsuger, strygebræt og andre rengøringsredskaber, så bryggerset holdes så rydeligt som muligt.

Et bryggers er ikke helt klart defineret som andre værelser er, og indeholder elementer fra flere andre af husets værelser:

  • En vask som i køkkenet
  • Opbevaringsskabe som i soveværelset
  • Skohylde som i entreen

Skal dit bryggers have en vask?

IKEA har et godt udvalg af vaske og blandingsbatterier. Der er f.eks. Fyndig vask i rustfrit stål 240 kr. og et blandingsbatteri til kun 80 kr.

FYNDIG vask til bryggers
FYNDIG vask til bryggers

Til vasken kan du købe et køkkenskab med plads til vask som f.eks. et Faktum underskab til 435 kr. og udvide køkkenskabet med flere underskabe, hvis du ønsker en større bordplade på hver sin side af vasken.

Der er mange muligheder for underskabe med et varierende antal af hylder og skuffer.

Du vælger selv bordplade til underskabene og kan f.eks. vælge en fyndig bordplade til 126 x 60,5 cm til 149 kr. pr. stk.

IKEAs skabe til opbevaring i bryggerset

Det er dejligt med et stort skab, hvor du kan opbevare støvsuger, strygebræt og hænge det overtøj, som du ikke bruger hver dag.

Pax garderobeskabe er enkle skabe med en, to eller tre døre og du kan vælge mange forskellige farver og materialer til dem.

Et Pax skab med to døre i Ballstad hvid koster 780 kr. Det måler 100x60x236 cm.

IKEAs Algot opbevaringssystem

ALGOT opbevaringssystem
ALGOT opbevaringssystem

IKEAs Algot opbevaringssystem består af 100 cm eller 70 cm høje stativer med plads til trådnets-kurve. Af vaskerumsløsninger kan du f.eks. få et stel på 100 cm med 4 trådnetskurve til 280 kr.

Du kan få både små og store skuffer.

Du kan købe ligeså mange, som du har brug for, og bruge de praktiske kurve til at opbevare alt det, der ellers ligger og roder i bryggerset. Der kan f.eks. være en skuffe til vanter og en skuffe til paraplyer.

IKEAs vaskemaskiner har 5 års garanti

Bryggerset er som skabt til tøjvask, og til det har du naturligvis brug for en god vaskemaskine og tørretumbler. IKEA har flere gode vaskemaskiner at vælge imellem, og der er 5 års garanti på IKEAs hvidevarer, så du kan trygt købe fra dem.

RENLIG vaskemaskine og tørretumbler FWM7D5
RENLIG vaskemaskine og tørretumbler

De sælger ikke tørretumblere, men du kan købe Renlig FWM7D5 vaskemaskine/tørretumbler, så har du begge maskiner i én. Den koster 5.300 kr.

Ulempen ved at have begge i én, er at du ikke kan vaske og tørre på samme tid, så hvis du har brug for at gøre begge dele på samme tid, er det ikke så praktisk. Fordelen er at du sparer meget plads ved at have begge maskiner i én.

Du kan også købe IKEAs billige vaskemaskine Renlig til kun 2.700 kr. Den kommer med 14 vaskeprogrammer.

Få flotte og billige vasketøjskurve, tørresnore og strygbræt

Du kan med fordel putte flere vasketøjskurve i bryggerset, så du sorterer tøjet, efterhånden som du smider det til vask. Så har du også større overblik over, om du skal i gang med en kogevask eller en 40 graders vask.

IKEA har mange vasketøjskurve at vælge imellem. Jäll vasketøjskurv er den billigste til kun 29 kr. og er en stofpose udspændt over et tyndt stativ (). I den dyre ende er Rundel, der er en rund container i rustfrit stål med en højde på 60 cm.

De har hver især plads til 7 kg vasketøj.

Udover vaskemaskine og tørretumbler er det rart at have et tørrestativ eller en tørresnor i bryggerset.

LAJBAN tørrestativ
LAJBAN tørrestativ

Så du kan hænge tøjet til tørre der uden at behøve at gå udenfor med det. IKEA har flere smarte tørrestativer at vælge imellem.

Et af de billigste er Lajban, der koster 49 kr.

Det har to klapper, der kan klappes sammen eller foldes ud efter behov.

Der er flere strygebrætter at vælge imellem. Du kan få et strygebræt for 89 kr. Det kan indstilles i højden, så det er så behageligt som muligt, når du står og stryger.

Skohylder og knagerækker er praktiske

Bryggerset er i mange huse det værelse hvor du tager overtøj og sko af og på. Det er en fordel at have knagerækker og skohylder til opbevaring af overtøjet, sko og støvler, så de ikke ligger i en stor bunke og flyder.

IKEA har mange praktiske skohylder at vælge imellem. Jeg kan godt lide Grevbäck skohylde, der samtidig er en bænk, som du kan sidde og tage dine sko af og på. Den er helt enkel med to hylder, hvor der er plads til minimum 6 par sko. Den koster 369 kr.

Der er mange søde knagerækker at vælge i mellem. Jeg kan godt lide de multifarvede Bästis kroge, der er fremstillet i blødt gummi og kommer i farverne rød, grøn, orange, blå, lyserød og sort. De koster 19 kr. stykket.

Grevbäck skohylde
Med en Grevbäck skohylde slipper du for at skoene står og flyder i bryggerset. Nu kan hele familien (maks 6 par) sætte deres sko på plads, så andre ikke falder over dem.

IKEA har alt hvad du har brug for til et godt bryggers

IKEA har således alt, hvad du har brug for til dit nye bryggers. Der er meget at vælge imellem og du kan få nye vaske, garderobeskabe, vaskemaskiner, knagerækker og skohylder til billige penge.

Et godt skab gør meget for et bryggers, så du kan gemme støvsuger, strygebræt, gulvmoppe og spand væk, så det ikke står og roder.

Vælger du et større skab, bliver der også plads til jakker, flyverdragter og sko, som er forkerte til årstiden.

Algot opbevaringssystem kan skabe meget ekstra plads med de smarte trådnetskurve, og du kan altid købe flere, når du løber tør for plads.

De flotte vasketøjskurve gør det let at sortere vasketøjet, og med IKEAs vaskemaskine/tørretumbler og et tørrestativ har du alt, hvad du har brug for, for at klare storvasken.

Skriv en kommentar