Cassøe brusearmatur – Billige armaturer og blandingsbatterier fra Cassøe

Et Cassøe armatur er af høj kvalitet til en billig pris, og de har et meget moderne udseende, som passer godt til nye eller nyrenoverede badeværelser. Der er mange brugervenlige og flotte brusearmaturer og blandingsbatterier fra Cassøe, og du kan vælge imellem firkantede og runde brusehoveder i både små og store størrelser.

Cassøe brussæt med firkantet brusehoved
Cassøe brusesæt CAS15800 med termostat og firkantet brusehoved

Cassøe producerer ikke brusebatterierne selv, men importerer dem fra de bedste producenter og leverandører. Italienske Fromac, som har 40 års erfaring med termostater og blandingsbatterier er blandt leverandørerne til Cassøe. De lægger vægt på, at minimere vandforbruget, og skabe flotte og brugervenlige termostater og brusesæt.

Cassøe komplet brusesæt med termostat og rosetter – CAS450

Det populære brusersæt Cassøe CAS450
Brusersæt CAS450 fra Cassøe

Cassøe komplet brusesæt med termostat og rosetter CAS450 er blandt det mest populære Cassøe brusearmatur.

Cassøe CAS450 brusesæt har et skønt stort brusehoved med en diameter på 20 cm, så du får vand på en større del af kroppen i forhold til mindre brusehoveder. Brusehovedet har selvrensende silikonedyser, så du ikke skal bekymre dig om at gøre det rent.

Brusehovedets højde kan let indstilles, hvis du vil have det længere ned eller højere op, og det kan varieres i højder mellem 70,5 cm og 121 cm på stangen.

Brusesættet er lidt usædvanligt, da den øverste stang er vinklet i to lige vinkler, og det giver sættet et meget moderne udseende.

På stangen i en holder sidder en håndholdt bruser, som er let at tage ud eller sætte på plads igen. Den har et smart tyndt brusehoved, som er let at betjene.

Termostaten har skoldningsspærre ved 38 grader.

Brusesættet er i krom og har en flot blank finish. Dette komplette brusesæt koster  ca. 2.425 kr. inkl. levering.

Cassøe brusesæt med termostat og rosetter – CAS350

Cas 350 brusesæt
Cas 350 brusesæt

Cassøe CAS350 brusesæt ligner Cas450, og det har det samme store brusehoved øverst på 20 cm i diameter med selvrensende silikonedyser. Håndbruseren er mere traditionel med det lille runde hoved i stedet for det tynde og aflange brusehoved på den anden version.

Hvor den øverste stang har to lige vinkler øverst på CAS450, så har CAS350 en afrundet stang øverst, og derved er brusesættet mindre usædvanligt.  Det har samme togrebs brusearmatur med termostat og skoldningsspærre ved 38 grader.

Dette brusesæt Cassøe Cas350 vil passe godt til et mere klassisk badeværelse, hvorimod designet på Cas450 passer bedre til et moderne badeværelser med flere lige linjer.

CAS350 er fremstillet i krom.

Cassøe brusesæt med ekstra tyndt brusehoved – CAS550

Meget tyndt brusehoved med silikonedyser
Meget tyndt brusehoved med silikonedyser

CAS550 er luksusudgaven med et ekstra tyndt brusehoved på 25 cm i diameter og det er fremstillet i forkromet messing i stedet for krom, hvilket gør det en del dyrere.

Det ekstra tynde brusehoved giver brusesættet et meget elegant udseende, og som på de andre dyser, er der de selvrensende silikonedyser.  Du behøver blot at gnide på silikonedyserne, så falder kalk og andre aflejringer af.

Som på de andre brusesæt kan højden på brusestangen varieres, og håndbruseren er den samme tynde udgave som på Cas450.

Cassøe brusesæt med firkantet brusehoved – CAS15800

CAS15800 med firkantet brusehoved
CAS15800 med firkantet brusehoved

Cassøe brusesæt CAS15800 har et stort firkantet brusehoved, der måler 19,5 x 19,5 cm. Denne simple geometriske form passer godt til den smalle retangulære håndbruser, og giver tilsammen dette brusesæt et meget nutidigt udseende, der følger de nyeste design-trends.

Stellet er koldt udenpå, så det er sikkert at bruge for børn. Der er en smal håndbruser, som sættes fast på siden af brusesættet.

Teleskopstangens højde kan let varieres mellem 70,5 og 124 cm, så den passer til både børn og voksne.

Vælg det rigtige Cassøe armatur

Cassøe er et dansk firma, der importeret armaturer, toiletter, håndvaske, blandingsbatterier, bruseafskærmninger og meget andet tilbehør til badeværelset. De vælger de bedste leverandører på markedet, og formidler produkterne videre til danske forhandlere.

Brusesættene er produceret af det Italienske firma Fromac, som er kendt for deres høje kvalitet og lækre design.

Du kan vælge det mere klassiske Cassøe CAS350, det moderne CAS450 eller det helt trendy CAS15800, alt efter hvordan resten af dit badeværelse ser ud.

Den sorte udgave af CAS450 er meget usædvanligt, og har du andre sorte elementer i dit badeværelse, vil det være med til at understrege en helt særlig stemning.

Har du børn, er det en god idé at vælge CAS15800, da det bruger en speciel Cooltouch teknologi, så brusesættet er helt koldt udenpå.

Cassøe armaturerne kan blandt andet købes i denne webshop.

2 kommentarer til “Cassøe brusearmatur – Billige armaturer og blandingsbatterier fra Cassøe”

Skriv en kommentar