Dobbelt håndvask – Så er det slut med at skændes om morgenen

En dobbelt håndvask giver mulighed for at hele familien kan stå ude på badeværelset på samme tid om morgenen, og gøre sig klar til resten af dagen. Det er derfor slut med at skændes om morgenen om håndvasken, og hele familien får en meget bedre start på dagen.

dobbelt håndvask
En dobbelt håndvask på badeværelset giver mere plads til alle og en bedre start på dagen

Du finder et godt udvalg af dobbelte håndvaske fra mange spændende producenter som Ifö og Dansani. De er ligeså lette at installere som enkelte håndvaske, men i forhold til to enkelte håndvaske, sparer det plads med en dobbelt håndvask.

Dobbeltvaske til montering på underskab eller bordplade

Dobbeltvask Ifö
En dobbeltvask fra Ifö er en god og solid kvalitet

Der er forholdsvis få dobbeltvaske at vælge imellem hos alle producenter i forhold til de mere almindelige enkelte håndvaske. Ifö er en af de bedst kendte producenter, og du finder også en dobbelt håndvask i de fleste af deres serier:

Ifö Sign skal monteres på et underskab eller en bordplade, og den dobbelte håndvask fra Ifö Sign fås i to størrelser: 120 cm bredde og 150 cm bredde. Der er mere plads omkring vaskene på den bredere model, så du får mere plads til at stille håndsæber og tandbørster, hvis du vælger den brede model.

Ifö Sign dobbelte håndvask på 120 cm bredde koster ca. 2.635 kr. inkl. levering og den med 150 cm bredde koster ca. 2.985 kr. inkl. levering.

Frithængende dobbelte håndvaske

dobbelt håndvask
Ifö iCon er en god og rummelige dobbelt vask

En frithængende dobbelt håndvask har fordelen af, at du ikke også skal bruge penge på et møbel. Derudover er det let og hygiejnisk at gøre rent under vasken.

Der er blandt andet disse frithængende håndvaske at vælge imellem:

  • Ifö iCon er en frithængende håndvask med en bredde på 120 cm. Hver vask har sit eget afløb, og vasken måler i alt 1200 x 485 mm. Den kan monteres på bolte eller på et underskab fra serien Keragmag iCon til ca. 6.000 kr. Designet er meget firkantet og har et skønt trendy udseende. Denne Ifö iCon håndvask koster ca. 2.590 kr. inkl. levering.
  • Ifö Caprice er 130 cm bred, og har et mere afrundet udseende med mere plads imellem de to vaske, så der er plads til at opbevare mere. Den kan monteres på bolte eller på et underskab fra serien Caprice til ca. 11.000 kr. Denne Ifö Caprice håndvask koster ca. 2.670 kr. inkl. levering.

De dobbelte håndvaske fra Ifö er i porcelæn, og er syre- og ridsefaste.

Billige dobbelthåndvaske fra Ikea

Ikea har et godt udvalg af billige dobbeltvaske til badeværelset, og de fås i flere bredder. Modellerne er beregnet til at blive monteret på et skab.

  • Den billigste af de tre modeller er Odensvik, som er en keramisk vask, der fås i tre bredder: 100 cm, 120 cm og 140 cm til henholdsvis 900 kr., 1200 kr. og 1400 kr.
  • Edeboviken er i marmorgranulat og polyester, og den fås i 2 bredder: 100 cm og 120 cm til henholdsvis 1300 og 1500 kr.
  • Bråviken fås i to størrelser: 120 og 140 cm til henholdsvis 1500 og 1800 kr. Den er ligeledes i marmorgranulat og polyester.

Du kan købe vaskene i Ikea’s webshop, og det koster 295 kr. at få dem leveret.

Hvid eller sort dobbeltvask fra Dansani Kantate

Dansani dobbelt Håndvask
Dansani Katate dobbelt håndvask – fås i hvid eller sort

De fleste dobbelte håndvaske er hvide, men fra producenten Dansani finder du Dansani Kantate, som fremstilles i både sort og hvid. Den koster ca. 4.160 kr. inkl. levering i hvid og 5.150 kr. inkl. levering i sort.

Denne vask passer til flere forskellige skabe, og du kan f.eks. købe en Dansani Luna møbelpakke med skabet Luna og Kantate håndvasken for ca. 10.525 kr. inkl. levering.

Et andet flot design fra Dansani er Vivo, hvor vasken går lidt længere ned forrest, så man kan se mere af de to vaske. Den koster ca. 3.930 kr. inkl. levering.

En bedre start på dagen med en dobbelt håndvask

Dansani Vivo
Dansani Vivo fra bl.a. Lavprisvvs.dk

Skal du renovere dit badeværelse eller bygge nyt, er det en god idé at købe en dobbelt håndvask. Det giver hele familien bedre mulighed for at gøre sig hurtig færdig om morgenen.

De ekstra 10 minutter kan bruges til at sidde lidt længere sammen ved morgenbordet, så I når at få en hyggelig rolig start på dagen, før at alle skal hver til sit.

Ikea´s billige håndvaske er en rigtig god løsning, da du får rigtig meget for pengene. De fås i 100, 120 og 140 cm’s bredde, så du kan få en dobbelt håndvask, selvom du ikke har så meget plads til rådighed i badeværelset.

Ifö har et stort udvalg i deres forskellige serier, og du kan få en dobbelt håndvask i både Ifö Sign, Ifö Caprice og Ifö iCon. Har du allerede toilet eller badekar i en af disse serier, kan du således få en håndvask som matcher.

Dansani har også flere dobbelte håndvaske, og de passer til flere af deres baderumsmøbler, så du kan få et flot badeværelse.

Skriv en kommentar