Dobbeltseng med opbevaring – Lækre dobbeltsenge med skuffer

Dobbeltseng med opbevaringHvis du bor småt og mangler skabsplads i dit soveværelse, så kan det være en god idé at investere i en dobbeltseng med skuffer, da du så har plads til at gemme alt fra vinterjakkerne til soveposer og ekstra sokker.

En dobbeltseng er et af de møbler, hvor man får pladsen forærende ved at have skuffer nedenunder – man skal jo alligevel sove på selvsamme kvadratmeter, så hvorfor ikke bruge pladsen under madrassen også.

Hvordan tager de sig ud

Mange kan dog godt være nervøse for, at sengene bliver kluntede at se på, da der ikke kommer luft nok under sengen – den simpelthen bliver for kompakt at se på.

Til det er der kun at sige: Ja, en seng med skuffer kræver plads – ikke kun fordi skufferne skal kunne trækkes ud, men også af designmæssige årsager.

Senge med skuffer behøver dog ikke være kun praktiske og kompakte – der findes mange lækre, flotte, luksuriøse dobbeltsenge med skuffer eller sideskab.

Dobbeltseng med skuffer
Denne dobbeltseng med skuffer kommer fra det Canadiske firma newtonfurnishings.com

En fryd for øjet

En rigtig flot seng med en sidehylde, der giver mulighed for opbevaring er Teramo 2. Det er en flot, moderne seng med hvid gavl i retro stil og springfjeder-madras.

Bemærk det frække lille indbyggede sengeskab, som du kan bruge til at opbevare alt fra ynglings-forfatterne til din varmedunk. Den koster 11.995 kr.

I den lidt billigere ende kan du hos Ikea finde et væld af dobbeltsenge med skuffer, der stadig er i en lækker kvalitet.

De koster fra 1.500 kr. og opefter. Du kan f.eks. få en Mardal med fire skuffer, som du kan opbevare sengetøj i, så man ikke ser det om dagen. Skuffeudtrækket er til hver sin side, den kommer i massivt træ og koster 2.499 kr.

Køb skufferne som tilbehør

Du kan også vælge at købe dine skuffer eksternt til din nye dobbeltseng. Mange dobbeltsenge er nemlig designet således, at der er plads til skuffer under sengen – og i mange tilfælde matchende skuffer, altså skuffer, der er specielt designet til den pågældende dobbeltseng.

Nogle af de flotteste skuffer, som du kan få er fremstillet af træ fx massiv kernebøg eller eg. Skufferne er ofte på metalhjul – lige til at køre ud og ind.

Brugte, billige dobbeltsenge – med skuffer

Selvom du vil kombinere luksus med noget praktisk, så behøver det ikke at koste det hvide ud af øjnene.

Du kan med fordel tag et kig på Den Blå Avis, hvor mange familier sælger dobbeltsenge med skuffer billigere end hos de almindelige forhandlere.

Der er f.eks. en smart model med skuffer og lamelbunde i massivt fyrretræ, der er lakeret i hvid.

Bredden er 146 cm kontra 200 cm. Det smarte ved denne model er, at den ikke bare har skuffer, den har også hylder og derfor mulighed for at organisere et bredere udvalg af ting.

Fire skuffer medfølger. Sengen koster 3.195 kr. Det kan lyde af meget for en brugt model, men det er også en flot seng. Når du læser er den pågældende seng nok ikke til salg mere, men det giver dig et billede af, hvad du kan være heldig at finde.

Dobbeltseng med opbevaring DBA

Børn kan få skuffer til deres legetøj

Også børnesenge er med på trenden, måske fordi børns legetøj hurtigt kommer til at ligge spredt ud over hele værelset.

Fordelen ved en børneseng med skuffer er, at børnene selv kan lære at rydde op ved at komme deres legetøj ned i skufferne.

Legetøjet kan også ligge lidt mere hulter til bulter i skuffen, da det ikke kan ses, så det behøver ikke at være så ordnet, som hvis det skal stilles op på hylden. Skufferne skal naturligvis være lette at håndtere og børnesikret, så de ikke får dem over tæerne.

Inden du beslutter dig

Der er dog et par ting, der meget vigtige at overveje, når du køber dobbeltsenge med skuffer:

 • Hvor meget plads skal du have i kvadratmeter for at kunne trække skufferne helt ud og ind. Har du plads nok på soveværelset? Sengen har ofte behov for at kunne stå frit i rummet, før du kan bruge skufferne optimalt
 • Senge fås både med skuffer i til at hive ud i begge sider eller kun i den ene side. Overvej om det er mest teknisk smart, at skufferne kun bliver trukket ud af den ene side af sengen eller ud af begge sider i forhold til plads og areal
 • Sørg for at skufferne når helt ned til ned til gulvet. Stopper sengen 5-10 cm over gulvet, så er det umuligt at rengøre indenunder
 • Glider skuffen let ind og ud – der ikke noget så irriterende, som skuffer, der sætter sig fast

Til din huskeliste

Vil du gøre noget ved pladsmanglen i huset, så er en dobbeltseng med opbevaring værd at overveje.

Er du nervøs for, at møblementet bliver lidt for praktisk, så findes der heldigvis mange modeller på markedet, hvor skuffer, sengeborde eller hylder indgår diskret og stilfuldt.

Ikeas dobbeltsenge er et godt sted at starte, da de har et stort udvalg.

Det er også muligt at finde børnesenge med skuffer.

Husk dog at tage højde for, at sengen skal kunne stå frit i rummet – ellers kan du ikke åbne skufferne.

16 kommentarer til “Dobbeltseng med opbevaring – Lækre dobbeltsenge med skuffer”

 1. Hej Husplushave.dk

  I viser et billede af en flot brun dobbeltseng med indbyggede skuffer. Men når man følger jeres link, kan jeg ikke finde sengen. Kan I hjælpe os med at finde ud af hvem der producerer den og hvor man kan købe den.

  På forhånd tak
  Christian Sehestedt Juul

  Svar
 2. Hej Christian,

  Hvis det er det store billede du hentyder til, så skal du desværre helt til Canada. Du kan finde sengen hos newtonfurnishings.com.

  Svar
 3. Hej… ville bare lige sige, den seng I henviser til på den blå avis, er altså ikke en brugt seng… man kan som forhandler godt sætte annoncer på dba. og det er der mange der gør, bl.a. dem med den hvide seng med mange skuffer osv… :o)

  Svar
 4. Ved du hvorfra den øverste seng kommer fra, den med 6 skuffer på hver side ? Firma/mærke/navn og/eller hvor man evt kan købe den ?

  På forhånd tak !

  Svar
 5. Hej Jeannette, det er godt set. Det er simpelthen en fejl fra vores side. Som du skriver er der helt korrekt tale om en ny seng og ikke en brugt. Beklager.

  Hej Mette, den pågældende seng hedder Everett Espresso Queen. Den sælges på Overstock.com, men på trods af, at de godt kan sende nogle varer til Danmark, så ser det ikke ud til at de kan med den pågældende seng. Fragten ville nok også løbe godt op.

  Svar
 6. Hej Joanna.

  Den er fra furniture123.co.uk og jeg kan se, at de lige nu har den på tilbud til knap 270 pund. De kalder den “Matty double bed with drawers in white”.

  Mvh
  Mikael

  Svar
 7. Hej

  I viser et billed af en dobbeltseng med skuffer i hvid (det er den nederste på denne side) med et rosenbilliede over, hvor er den fra?? 🙂

  Hilsen Monica

  Svar
 8. Hej Lise,

  Tak for informationen. Det er helt sikkert også en fin måde at få noget opbevaringsplads på.

  Mvh
  Mikael

  Svar
 9. Hej Mikael

  Der blev på et tidspunkt spurgt om hvor sengen fra DBA stammer fra. Den stammer fra Ebuy24.dk

  Vh Camilla

  Svar

Skriv en kommentar