Electrolux opvaskemaskiner til underbygning – Det solide valg

Electrolux opvaskemaskiner til underbygning er solide maskiner, som med deres RealLife funktion gør hverdagen meget nemmere. Disse RealLife maskiner er mere rummelige og kan vaske både gryder og delikate glas helt rene på én gang, da de helt usædvanligt har tre spulearme i stedet for kun én, som de fleste opvaskemaskiner.

Electrolux opvaskemaskiner til underbygning
Electrolux opvaskemaskiner til underbygning er smarte og robuste maskiner

De er også energivenlige, da de med smarte sensorer måler, hvor beskidt opvasken er, og justerer forbruget af vand og elektricitet derefter. Øverst er der specielle bløde SoftGrip og SoftSpikes som sørger for at alle slags glas sidder perfekt.

Electrolux ESF8810ROW med RealLife gør hverdagen lettere

Electrolux flad bestikkurv
Den flade bestikkurv giver ekstra plads

Electrolux ESF8810ROW er en opvaskemaskine til underbygning i høj kvalitet, som med RealLife funktionerne gør det let at få hele opvasken klaret helt perfekt.

I disse RealLife opvaskemaskiner er der tre spulearme, så der kan blive vasket med et forskelligt antal grader og et forskelligt vandtryk øverst i maskinen i forhold til nederst i maskine. Sensorer registrerer hvor beskidt opvasken er, og derefter reguleres temperaturen og vandtrykket, så det passer til opvasken.

Derfor bliver gryder og andet større og mere robust service vasket helt rent nederst i maskinen på 65 grader og et hårdt vandtryk, samtidig med at glas vaskes rene med et lavere vandtryk på 50 grader øverst i maskinen. Det er en genial og usædvanlig måde at få alt det forskellige service vasket rent på samme tid.

Derudover har den følgende smarte funktioner:

 • I denne Electrolux RealLife opvaskemaskine er der også tænkt på at skabe ekstra plads ved at sænke bunden af opvaskemaskinen og have en flad bestikbakke øverst. Du kan derfor få plads til 15 kuverter i denne rummelige opvaskemaskine – hvor de fleste andre opvaskemaskiner har plads til 12-13.
 • Med en A+++ mærkning er Electrolux ESF8810ROW også mærket med den mest energivenlige mærkning, så du bruger et minimum af strøm og vand.
 • Denne yderst brugervenlige opvaskemaskine har touchbetjening og 8 smarte programmer at vælge imellem, såsom FlexiWash, GlassCare 45°, 1 time 55°C (inkl. tørring) og Økonomi 50°C.
 • AutoSluk efter 10 minutter og op til 24 timers forskudt start.
 • Opklappelige kophylder med SoftSpikes og SoftGrip holder alle glas nænsomt på plads.
 • Med kun 39 dB er den blandt de mest lydløse opvaskemaskiner.
 • Indvendig belysning.

Du kan vælge den hvide Electrolux ESF8810ROW til levering eller Electrolux ESF8810ROX til ca. 6.990 kr. inkl. levering.

Electrolux ESF8530ROW RealLife koster lidt mindre

RealLife Electrolux
RealLife opvaskemaskinen hjælper i hverdagen

Electrolux ESF8530ROW koster kun ca. 5.650 kr. inkl. leveringca. 5.650 kr. inkl. levering, hvilket er en smule mindre end den førnævnte RealLife opvaskemaskine, Electrolux ESF8810ROW.

Den har også flere af de samme RealLife funktioner:

 • Fleksibel flad bestikbakke
 • Tre spulearme, så temperaturen og vandtryk kan varieres foroven og forneden
 • Plads til 15 kuverter

Den største forskel er at denne lidt billigere RealLife opvaskemaskine kun har 6 programmer – den har ikke de to programmer, GlassCare 45° og 1 time 55°C, som Electrolux ESF8810ROW har. Men de to maskiner har begge  Forskyl, AutoFlex 45°-70°, FlexiWash, Intensiv 70°C , QuickPlus 60° og Økonomi 50°C, så du kan vælge det helt rigtige program til formålet.

En anden forskel er at larmer den lidt mere med et lydniveau på ca. 45 dB og den er A++ mærket.

Electrolux ESF5521LOW giver dig meget for pengene

Electrolux ESF5521LOW er blandt de billigere Electrolux opvaskemaskiner. Den har ikke den samme fleksibilitet som RealLife-opvaskemaskinen, men det er alligevel en rummelig og solid opvaskemaskine med mange gode funktioner:

 • Sensor, som justerer temperatur og vandtryk alt efter, hvor beskidt servicet er
 • Plads til 13 kurverter
 • A+ mærket
 • Brugervenligt betjeningspanel med tydelige symboler
 • Bestikkurv, som kan placeres forskellige steder
 • AutoOff slukker for maskinen, når du ikke bruger den

Den koster kun ca. 3.000 kr. inkl. levering, og er en god opvaskemaskine til den billige pris i forhold til RealLife opvaskemaskinerne.

Vælg den smalle Electrolux ESF4510LOW hvis du vil spare plads

Vil du gerne spare lidt plads i køkkenet, så er en smal opvaskemaskine til underbygning et godt valg. Electrolux ESF4510LOW har de samme funktioner som Electrolux ESF5521LOW, men den er kun 45 cm bred, og har derfor kun plads til 9 kuverter.

Den er også A+ mærket – og har et større vand og el-forbrug end RealLife opvaskemaskinerne.

Derudover har den følgende funktioner:

 • Du kan udskyde starten op til 24 timer
 • Sensorer regulerer vand og el-forbruget
 • Den har 6 programmer såsom AutoFlex, Intensiv og Kvikprogram
 • Den viser på LCD displayet, hvor lang tid den har tilbage

Det er en god og solid opvaskemaskine, som du vil være glad for, hvis du skal vælge en smal opvaskemaskine, og den koster kun ca. 3.775 kr. inkl. levering.

RealLife Electrolux opvaskemaskine eller en almindelig?

Stort og småt service
Der er plads til al slags service

De lækre RealLife opvaskemaskiner til underbygning fra Electrolux har mange lækre ekstra detaljer og funktioner, så hvis du har plads i budgettet, så køb den lækre Electrolux ESF8810ROW, som har alle de bedste funktioner og er A+++ mærket.

De tre spulearme i maskinerne vasker al servicet helt rent, og det er genialt, at du kan vaske forskelligt slags service på samme tid ved forskellige temperaturer.

Den ekstra rummelighed med den flade bestikbakke og sænket bund giver plads til 15 kuverter, hvilket kan være en stor fordel, hvis I er en børnefamilie, hvor der bliver brugt et meget stort antal af glas og tallerkner hele dagen igennem.

De almindelige opvaskemaskiner fra Electrolux – Electrolux ESF5521LOW – er også udemærkede, men de har ikke den samme fleksibilitet som RealLife opvaskemaskinerne, der i høj grad hjælper med at gøre hverdagen lettere.

Alle de smarte Electrolux opvaskemaskiner til underbygning kan købes her.

Skriv en kommentar