Fatboy hængekøje – Køb den brugt eller på udsalg

Fatboy Headdamock er den lækreste hængekøje på markedet. Den er stor nok til at en lille familie kan slappe af sammen.  Se hvor meget den koster på udsalg eller brugt.

orange-fatboy

Du kan spare mange hundrede kroner ved at købe Fatboy hængekøjen på tilbud – billede fra Fatboy.dk

Den vejledende pris på en Fatboy hængekøje er 3.600 kr.,men den fås billigere ved mange forhandlere.

Fatboy Headdamock er verdens lækreste hængekøje

Fatboy-i-graa-med-to-piger

Hygge i hængekøjen

Fatboy Haddamock er både smart, flot og af rigtig god kvalitet. Selve hængekøjen er fremstillet af kraftigt, groftvævet bævernylon, og har en vandafvisende UV-resistent overflade.

Den fås i flere flotte farver: sort, hvid, limegrøn, olivengrøn, rød, taupe, turkis, lys grå, orange, sand og brun.

Det smarte ved Fatboy hængekøjen er, at den kommer med sit eget stativ, så du ikke behøver at lede efter to træer, der placeret i perfekt afstand fra hinanden. Stativet er fremstillet i letvægtsstål, og i alt måler hængekøjen måler 330 x 100 x 110 cm.

Det er også genialt, at hængekøjen let kan pakkes ned i to tasker, så du kan tage den med til stranden eller på ferie. Stativ og hængekøje vejer tilsammen 28 kg, så du kan fint tage den med rundt omkring.

Fatboy hængekøjen er nem at rengøre, det gør du med en let opvredet klud. Den er vandafvisende, hvilket gør den velegnet til at hænge i haven. Du kan se mere om vedligeholdelse på Fatboy.dk her.

Du kan finde en række gode tilbud på Fatboy hængekøjer på nettet – både på udsalg og brugt. Læs med, for at se hvor den er billigst.

Hvid Fatboy hængekøje på tilbud til kun 1.900 kr.

rød-headdamock

Rød Fatboy Headdamock – Fatboy.dk

Selvom mange butikker sælger Fatboy Headdamock til den vejledende pris på 3600 kr., så er der mange, der sælger den meget billigere.

Den billigste pris, jeg kunne finde for en ny Fatboy Headdemock var på Wupti.dk, hvor en hvid Fatboy hængekøje kun koster 1.900 kr. inkl. levering. Du sparer dermed 1700 kr. i forhold til den vejledende pris!

Det er kun den hvide Fatboy hængekøje, der sælges så billigt.  Det er den mindst populære farve, da hvid hurtigt vil se nusset ud, og de fleste foretrækker hængekøjen i en flottere og mere praktisk farve.

Vil du have hængekøjen i en flottere farve, så betaler du 2.500 kr. inkl. levering for lime, petrol, mørk blå, sort og taupe, og  3.000 kr. inkl. levering for rød, orange, sand, turkis brun, lys grå, pink og olivengrøn på Wupti .

Derfor kan det bedre betale sig at købe den ved Fleggaard i Tyskland. Selv om den skal sendes over grænsen, skal du kun betale ca. 2.200 kr. inkl. levering. Derved sparer du 1400 kr. i forhold til den vejledende pris.

Desværre sælger Flegggaard den kun i sort eller rød, så vil du have en af pangfarverne, så må du kigge på Wupti.dk alligevel.

Fatboy Headdamock på tilbud til 2700 kr.

Fatboy hængekøje på tilbud

Afslapning i hængekøjen

Designdelicatessen har den nedsat til 3000 kr. inkl. levering med frit valg imellem alle farverne.

Der er således mange forhandlere, der sælger den langt under den vejledende pris.

Brugte Fatboy hængekøjer fra 1200 kr.

brugt-hængekøje-til-1200-kr

Brugt hængekøje til 1200 kr. – fra Dba.dk

Du kan overveje at købe Fatboy hængekøjen brugt, da den er fremstillet i det robuste bævernylon, der holder i mange år. En brugt hængekøje kan derfor være i god stand, selvom den er nogle år gammel.

Tager du et kig på Den Blå Avis online, så er der flere, der har sat deres hængekøje til salg. Priserne svinger alt efter, hvor nye modellerne er, men da jeg kiggede, startede priserne fra 1.200 kr.

Dog kostede de fleste brugte mellem 1.500 kr. og 1.800 kr. Du kan se de brugte hængekøjer her på dba.dk.

Produktet er dog sandsynligvis lidt medtaget, når det fås så billigt. Det er dog ikke altid, at en sælger anfører slidtage, så det skal du selv være opmærksom på, at spørge ind til. Spørg også om stativet følger med. Det koster ca. 1400 kr. og kan f.eks. købes her.

Jeg kiggede også på guloggratis.dk efter Fatboy hængekøjer, men den eneste, der var til salg var en ny ubrugt hængekøje til 2500 kr. Det ville være meningsløst at købe den, da du kan få den billigere ved flere forhandlere.

Spar mange penge på en Fatboy hængekøje

brugt-hængekøje-til-1500-kr

Brugt hængekøje på Dba.dk

Når du er på udkig efter en Fatboy hængekøje er der god grund til at tjekke, om prisen er med eller uden moms, om prisen inkluderer stativ, om fragten koster noget og i så fald hvor meget.

Du kan være heldig og finde en god brugt hængekøje på dba.dk, men ellers kan du spare enormt mange penge ved at købe din Fatboy hængekøje på udsalg hos de nævnte forhandlere.

Køber du den hvide Fatboy hængekøje på Wupti.dk sparer du 1700 kr. og køber du en sort eller rød hængekøje på Fleggaard, sparer du 1400 kr. i forhold til den vejledende pris. Det er således rigtig mange penge, som du kan spare ved at se tilbuddet hos de to forhandlere.

Vil du have en af de rigtig flotte pangfarver som turkis, lime eller lyserød, så er den billigste pris 2700 kr. hos rikkitikkishop.dk. Det er 900 kr. under den vejledende pris, så det kan godt betale sig at købe Fatboy Headdamock på rikkitikkishop.dk fremfor hos den nærmeste forhandler.

TAGS: Billig Fatboy hængekøje , Brugt Fatboy hængekøje , Fatboy hængekøje udsalg

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer

Kontakt brevkassen

Har du et problem eller spørgsmål omkring et emne indenfor hus og have, så kontakt vores brevkasse.

Skriv til brevkasse