Fatboy hængekøje (Headdamock) – Køb den brugt eller på udsalg

Fatboy Headdamock er nok en af den lækreste hængekøje på markedet. Den er stor nok til at en lille familie kan slappe af sammen. Se hvor meget den koster på udsalg eller brugt.

Fatboy Headdemock Hængekøje
Fatboy Headdemock Hængekøjen koster op omkring 3.600 kroner når den ikke er på tilbud

Den vejledende pris på en Fatboy hængekøje er ca. 3.000 kr. og næsten uanset hvor man leder, så findes den ikke meget billigere.

Fatboy Headdamock er verdens lækreste hængekøje

Fatboy Haddamock er både smart, flot og af rigtig god kvalitet.

Selve hængekøjen er fremstillet af kraftigt, groftvævet bævernylon, og har en vandafvisende UV-resistent overflade.

Den fås i flere flotte farver: sort, hvid, limegrøn, olivengrøn, rød, taupe, turkis, lys grå, orange, lilla, sand og brun.

Det smarte ved Fatboy hængekøjen er, at den kommer med sit eget stativ, så du ikke behøver at lede efter to træer, der placeret i perfekt afstand fra hinanden.

Stativet er fremstillet i letvægtsstål, og i alt måler hængekøjen måler 330 x 100 x 110 cm.

Det er også genialt, at hængekøjen let kan pakkes ned i to tasker, så du kan tage den med til stranden eller på ferie. Stativ og hængekøje vejer tilsammen 28 kg, så du kan fint tage den med rundt omkring.

Fatboy hængekøjen er nem at rengøre, det gør du med en let opvredet klud. Den er vandafvisende, hvilket gør den velegnet til at hænge i haven.

Du kan til tider finde tilbud på Fatboy hængekøjer på nettet – både på udsalg og brugt. Læs med, for at se hvor den er billigst.

Hvid Fatboy hængekøje oftere på tilbud – Helt ned til til 1.900 kr.

I en kort overgang solgte Wupti den hvide Fatboy hængekøje helt ned til 1900 kr.

Desværre var det kun en kortere periode, men det betyder bare, at hvis det ikke haster med at finde en Headdemock, så kan du holde øjenen åbne og håbe på, at der kommer et lige så godt tilbud.

Det var kun den hvide Fatboy hængekøje, der blev solgt så billigt.

Det er den mindst populære farve, da hvid hurtigt vil se nusset ud, og de fleste foretrækker hængekøjen i en flottere og mere praktisk farve.

Vil du have hængekøjen i en flottere farve, så betaler du ca. 3000 kr. for lime, petrol, mørk blå, sort, taupe, rød, orange, sand, turkis brun, lys grå, pink og olivengrøn.

Engang kunne det også bedre betale sig, at købe den ved Fleggaard i Tyskland. Selv om den skulle sendes over grænsen, skulle du kun betale ca. 2.200 kr. inkl. levering. Derved sparede du 1400 kr. i forhold til den vejledende pris.

Desværre ser det ikke ud til, at Flegggaard sælger dem mere, men det er værd at holde øje med om de kommer tilbage i deres sortiment.

Fatboy hængekøje i Tyskland eller England

I rigtig mange tilfælde, så kan der være en del penge at spare, ved enten at handle i Tyskland eller England.

Derfor er det også nærliggende, at kigge efter en billig Fatboy hængekøje i Tyskland.

Desværre ser det ud til, at Fatboy har været rigtig dygtige (snedige) til at sikre priserne. I Tyskland skal du betale omkring ‚¬400, hvilket svarer til de 3000 kroner du skal give i Danmark.

Hverken på eBay eller Amazon i Tyskland ser det ud til at der er penge at spare (for en ny og ubrugt model).

Ud fra det jeg lige har kunnet finde, så ser det endda ud til, at du kommer til at slippe flere penge hvis du vælger at købe den i England.

Så hvis du ikke vil købe brugt, så skal du pt. regne med at der enten kommer et udsalg eller at du skal af med ca. 3000 kroner.

Det betyder så også, at du kan vælge frit mellem farverne.

Brugte Fatboy hængekøjer fra 1200 kr.

brugt-hængekøje-til-1200-kr
Brugt hængekøje til 1200 kr. – fra Dba.dk

Du kan overveje at købe Fatboy hængekøjen brugt, da den er fremstillet i det robuste bævernylon, der holder i mange år. En brugt hængekøje kan derfor være i god stand, selvom den er nogle år gammel.

Tager du et kig på Den Blå Avis online, så er der flere, der har sat deres hængekøje til salg. Priserne svinger alt efter, hvor nye modellerne er, men da jeg kiggede, startede priserne fra 1.200 kr.

Dog kostede de fleste brugte mellem 1.500 kr. og 1.800 kr. Du kan se de brugte hængekøjer på DBA.dk

Produktet er dog sandsynligvis lidt medtaget, når det fås så billigt. Det er dog ikke altid, at en sælger anfører slidtage, så det skal du selv være opmærksom på, at spørge ind til. Spørg også om stativet følger med. Det koster ca. 1400 kr. og kan købes i de fleste forretninger der sælger hængekøjerne.

Jeg kiggede også på guloggratis.dk efter Fatboy hængekøjer, men den eneste, der var til salg var en ny ubrugt hængekøje til 2500 kr. Det er ikke den store besparelse, men lidt har også ret.

Spar (lidt) penge på en Fatboy hængekøje

brugt-hængekøje-til-1500-kr
Brugt hængekøje på Dba.dk

Når du er på udkig efter en Fatboy hængekøje er der god grund til at tjekke, om prisen er med eller uden moms, om prisen inkluderer stativ, om fragten koster noget og i så fald hvor meget.

Du kan være heldig og finde en god brugt hængekøje på dba.dk, men ellers kan du spare lidt penge ved at købe din Fatboy hængekøje på udsalg hos de nævnte forhandlere. Desværre er det ikke hvert år, at de kommer på tilbud.

Konklusionen må desværre være, at fordi Headdemock produktet er så populært, så lækkert og at Fatboy har været dygtige til at fastholde de vejledende udsalgspriser, så er der ikke ret mange besparelser at komme efter.

Hverken i Danmark, Tyskland eller England.

Skriv en kommentar