Find din drømmebolig og sæt den selv i stand!

Er du på jagt efter en bolig inde i byen er du ikke alene, den skal være flot, stor og have charme.

At finde en bolig bliver hurtigt et fuldtidsarbejde, især hvis det er København der er målet. Derfor bør man altid tage alt den hjælp man kan få, også gøre så meget man kan selv af renoveringen.

Brug boligadvokaterne, spar tid og energi

Hvis du leder efter en bolig inde i byen, så ved du nok allerede at det næsten er en fuldtidsbeskæftigelse.

Boligerne inde i centrum bliver solgt hurtigt, hertil bliver de gode tilbud solgt inden ”til salg” skiltet har set 3 solopgange.

Selv hvis du har fundet drømmeboligen, så er det ikke altid lige nemt at få købt boligen.

Derfor kan du med fordel bruge en boligadvokat i København, med en boligadvokat i København er du sikker på, at der er en der har styr på markedet.

Boligadvokaten hjælper dig igennem hele processen, det indebærer i første omgang at vurdere hvorvidt købet kan betale sig.

Hertil hjælper din boligadvokat dig hele vejen fra finansiering, det kan nemlig hurtigt blive uoverskueligt med de forskellige lånemuligheder.

Om det er leje, andel eller ejer, bliver det hurtigt meget indviklet at overtage en bolig. Hvis man kigger på andels- eller ejerboliger, skal man være ekstra opmærksom, der har man oftest flere penge indblandet.

Boligadvokaten besigtiger boligen med dig, han hjælper dig med at få et kort overblik. Der rådgives dog til at have en byggesagkyndig med, hvis der er tale om en bolig fra tvangsauktion eller evt. håndværkertilbud.

Når lånet- og ejendommen er på plads, så sørger din boligadvokat for der er styr på alle dokumenter der er til boligen. Dokumenterne kan være uoverskuelige hvis man ikke har styr på hvordan tingene fungere.

Boligadvokaten kan ud fra alt det vedlagte materiale analysere det juridiske for dig. Advokaten sørger for, at du får et så dejligt og bekvemt salg som muligt.

Tid til at få den sat i stand!

Når boligen først er blevet køb, så er der en hel masse ting der ofte skal ordnes. Man skal som regel have fjernet tapetet og filten hvis det er beskadiget eller hvis der er misfarvninger.

Derud over skal man meget ofte også have udskiftet køkkenet, primært fordi det ikke altid er lige så nyt eller funktionelt som man gerne vil have det.

Når man skal begynde renoveringen, kan man ofte selv klare det meste ellers kan man få en sagkyndig til at klare de forskellige jobs.

Fjern tapet/filt

Når du overtager boligen, skal du meget ofte have fjernet og opsat ny vægbeklædningen. Til dette kan du vælge selv at gøre det, men du kan også få en maler til at ordne dine vægge. Så fjerner de-, spartler- og opsætter ny vægbeklædning.

Gør det selv

Hvis det er en nyrenoveret lejlighed, behøver du for det meste ikke at røre ved væggene. Hvis det til gengæld er nødvendigt at opsætte ny vægbeklædning, så kan du med fordel begynde at fjerne vægbeklædningen.

Afrensning af den gamle vægbeklædning

Du skal starte med, at fjerne den gamle tapet. Dette kan gøres enten med afdamperen, men endnu nemmere ved at tilføje noget tapetopløser i processen.

Når du kan du enten leje eller købe en tapetafdamper, den løsner limen og gøre det muligt for dig, at få tapetet af væggen.

Spartling af vægge

Når alt tapetet er blevet revet ned, så kan du med fordel begynde spartlingen af væggene. På den måde kan du få fjernet alle ujævnheder eller hvis der er sprækker i væggen.

Du kan på den måde også få lavet en helt jævn og lige væg.

Opsætning væv/filt

Når du har en tør og lige væg, så kan du med fordel begynde opsætningen af enten dit væv eller filten. Det er vigtigt alt gammelt tapet/væv/filt er blevet fjernet, på den måde sikre du det absolut bedste resultat.

Maling eller tapet

Som det sidste trin skal du beslutte hvilken vægbeklædning du foretrækker til dine vægge. Du kan enten vælge at male væggene eller opsætte tapet.

Med tapet fra nicetapet.dk, kan du vælge imellem et kæmpe udvalg af forskellige tapet typer og sorter.

Om du er til ensfarvet tapet, eller om du kunne tænke dig fototapet, kan nicetapet klare det.

Indret køkkenet

Hvis der er kommet styr på væggene, så kan du med fordel kigge på køkkenet.

Nogle køkkener er ved køb af boligen meget flotte og allerede istandsat, mens andre køkkener er markant ældre og godt kunne bruge et lift.

Det kan dog være en meget dyr affære, at få udskiftet hvidevarer i dit køkken.

Derfor kan du med fordel kigge ind hos forbruger-test.dk.

De tester produkterne, så du ikke behøver at lave et dårligt køb. De bruger deres ekspertviden og sørger for en fyldestgørende vurdering af varerne så du er helt sikker på hvad du køber inden du betaler for det.

TAGS:

Mit navn er Robert Johansen, og jeg er blogger hos husplushave.dk hvor jeg bidrager med forskellige artikler indenfor gør-det-selv og diverse hobby-emner. Jeg interesserer mig rigtig meget for havearbejde, og holder af at nørde med restauration af gamle møbler.

Kommentarer