Fiona tapet – Kæmpe udvalg i flot nordisk design til en god pris

Fiona tapet er flot nordisk design i en særdeles høj kvalitet, som vil klæde dine vægge i mange år fremover. Fiona tapet er blandt Europas ledende tapet-producenter, og kendte tapetdesignere såsom Elsa Kirstine Krogh skaber smukt tapet i høj kvalitet.

Light and Bright fra Fiona tapet
Light and Bright kollektionen fra Fiona Tapet er lyse tapeter med spændende diskrete mønstre

Fiona tapet er en del af Flügger Group, der er en danskejet international koncern, der sælger deres produkter til væggene via Flüggers butikker og webshop. Fiona tapet blev startet af maleren P.L. Bronner i 1897, der producerede lysægte tapet med smukke designs og mønstre.

Meget billigt savsmuldstapet til 105 kr. for en rulle på 33,5 meter

Billigt fiona tapet - savsmuldstapet
Fiona Savsmuldstapet er billigt, men skal males over

Det billigste Fiona tapet er savsmuldstapet, som skal overmales. Det kan bruges på rene overflader såsom gips, beton og puds.

Savsmuldstapet bruges i rigtig mange hjem, og det er fint, hvis du blot har brug for at give din væg en overflade, før du maler den. Den karakteriske grynede struktur kan se flot ud på en helt hvid væg eller en velvalgt farve.

Savsmuldstapet sættes op som alt andet tapet, og det kan du læse mere om i denne artikel.

En rulle savsmuldstapet, der er 33,5 meter lang, koster kun 105 kr. Dertil kommer 29 kr. i levering pr. sending.

Billige tapeter fra 190 kr. pr. rulle fra Fiona tapet

Fioton 5 tapet
Fioton 5 er både billigt og godt tapet fra Fiona

Du har mange muligheder for at skabe nogle spændende og flotte værelser i dit hjem ved brug at de mange flotte mønstre og farver fra Fiona tapet.

De billigste tapeter med mønster fra Fiona er kollektionen Fioton 5, der koster ca. 190 kr. pr. rulle på 11,2 meter x 53 cm. Det er designet af den danske tapet designer Elsa Kirstine Krogh, der er bag mange af Fionas tapeter, og der er mange flotte og usædvanlige mønstre i denne kollektion.

Fioton 5 har den højeste vaskbarhed, og er derfor velegnet til køkken, bryggers og børneværelset.

Prestige er en eksklusiv kollektion, der er inspireret af naturen

Tapet fra fiona Prestige
Fiona tapet fra Prestige kollektionen er inpireret af naturen motiver

Prestige er blandt de knap så billige tapeter fra Fiona til 610 kr. pr. rulle, der måler 10,05 x 53 cm. Dertil kommer levering på 29 kr. Disse tapeter kan klistres direkte på væggen og de er ekstra vaskbar.

Prestige tapet fra Fiona
Fiona tapet fra Prestige kollektionen med skiftevis mønster af små runde sten og striber

Denne eksklusive kollektion af tapet er i lyse farver. Designerne bag den, Maciej Wojcickid fra Polen og Dorte Agergaard fra Danmark, har ladet sig inspirere af deres oplevelser i naturen. Der er f.eks. mønstre, der ligner små runde sten sat sammen med brede striber, og tapet, der ligner græs eller bløde skumsprøjt fra bølger.

Nordic Blossom er moderne blomster på tapetet

Nordic Blossom fra Fiona tapet
Nordic Blossom på metallisk tapet fra Fiona tapet

Nordic Blossom er en kollektion af tapet, hvor blomstermotivet går igen. Den er designet af Helene Blanche fra Tapet-Cafe i København, som har hentet inspiration til den på en gåtur i sin egen have.

Nordic Blossom fra Fiona tapet
Skønne blomster fra Nordic Blossom kollektionen fra Fiona tapet

Blomsterne er trykt på metallisk papir og det giver nogle flotte effekter, når solen skinner på tapetet. Der er mange forskellige designs og farver at vælge imellem.

Det er non-woven, hvilket betyder at du kan putte lim direkte på væggen istedet for på selve tapetet.

Nordic Blossom koster 540 kr. pr. rulle tapet, der måler 10,05 meter x 53 cm, og det koster 29 kr. pr. forsendelse.

Light and Bright er lyse tapeter til det nordiske hjem

Light and Bright tapet fra Fiona
Light and Bright kollektionen fra Fiona er lyst tapet med spændende mønstre

Fiona tapet er også bag Light and Bright, der er en kollektion af meget lyse tapeter, der passer godt til typisk skandinavisk og nordisk design. De lyse rener linjer og minimalistisk design går igen i denne kollektion, og det passer godt til lyst naturtræ og helt enkelt design.

De er designet af Elsa Kirstina Krogh og produceret på Fionas fabrik i Fåborg, som har produceret Fionas tapeter siden 1897.

Disse tapeter fra Light and Bright kollektionen er trykt med en special teknik, der kaldes dybtryk, hvor lyset reflekteres forskelligt på forskellige steder på tapetet. Dette giver et meget levende og dynamisk tapet.

Det koster 360 kr. pr. rulle på 10,05 meter x 53 cm, og dertil kommer 29 kr. pr. levering. Det er i kvaliteten non-woven.

Køb det rette Fiona tapet til dit værelse

Tapet med stort mønster
Stormønstret tapet på mørk baggrund er flot i store værelser

Der er mange spændende og smukke tapet fra Fiona, og det kan være svært at vælge det helt rigtige. Det billigste er savsmuldstapet, som bruges som baggrund, hvor du skal have malet.

Hold dig til lyse farver og små mønstre til små værelser. Her er kollektionen fra Light and Bright et rigtig godt valg.

Store værelser kan blive meget flotte med mørkere farver og store mønstre. Der kan findes mange spændende mønstrede tapeter i både mørke og lyse farver i Fioton 5 kollektionen.

Vælger du tapet i kvaliteten non-woven kan du putte tapetklister direkte på væggen, hvilket gør det lidt lettere at sætte op.

Det er en god idé at bestille tapetprøver på de tapeter, som du overvejer, så du kan se farverne i virkeligheden. De er altid lidt anderledes på en computerskærm.

Du kan holde tapetprøverne op til dine møbler og tilbehør, så du kan se om farven på tapetet passer til. Hold også prøverne op på alle væggene, så du kan se, hvordan farven er på de forskellige vægge både om dagen og om aftenen.

Tapetprøverne koster kun 5 kr. pr. stk. inkl. forsendelse, og du køber dem i samme webshop, hvor du kan se det store udvalg af Fiona tapet.

Skriv en kommentar