Fjernsyn med indbygget DVD

Der findes snart ikke de elektroniske gadgets der ikke er produceret og derfor er det heller ikke underligt, at vi i dag har fjernsyn med indbygget DVD. I denne artikel vil vi kigge lidt nærmere på et par enkelte modeller og komme lidt omkring hvad hvilke typer indbyggede DVD’er der findes og hvad du skal forvente at de vil koste dig.

Fjernsyn med indbygget DVD

Et fjernsyn med indbygget DVD har mange fordele og sparer dig for plads og en masse ledninger.

Indbyggede DVD afspillere

Du kender sikkert både til mærkerne Sharp og Samsung som begge leverer mange hundrede forskellige fjernsyn til hjemmet. I deres portefølje finder du alt fra de gamle billedrørs fjernsyn (dem er der dog ikke mange tilbage af) til de helt nye LED, LCD og 3D fjernsyn.

Skal vi kigge nærmere på to produkter som du kan købe til en rimelig pris, så er der blandt andet Samsung LCD/DVD LE22B470 TV’et som er HD Ready. Med sine 22″ er det ikke et af de største fjernsyn, men fordi det har indbygget DVD afspiller, så er det en oplagt kandidat til enten et kontor eller til et børneværelse. Fordi DVD afspilleren er indbygget så sparer du både plads og en masse besvær med ledninger.

Søger man lidt rundt på nettet så finder man blandt andet dette fjernsyn med indbygget DVD afspiller hos PixMania og hos DimiPro.

Begge tager en pris omkring 2.300 kroner for fjernsynet og dertil kommer så diverse fragt, forsikringemv. Personligt kender jeg ikke til DimiPro, men jeg har flere gange handlet med PizMania. Deres kunde service er elendig, men deres varer er billige og de leverer relativt hurtigt. Husk at være opmærksom på at få en dansk brugsvejledning. Den er de slemme til at glemme at vedlægge, men det er et lovkrav at den skal være der.

Et andet godt bud på et TV med indbygget DVD er LC-26DV200E fra Sharp. Denne model koster ca. 1.000 kroner mere end modellen fra Samsung, men til gengæld er skærmen 26″ og dermed lidt bedre at se på hvis du har lidt afstand til fjernsynet. En sådan model kan sagtens passe ind i en mindre stue.

Igen sælges dette TV hos både PixMania og DimiPro.

DVD recordere

Hvis du gerne vil have et fjernsyn med indbygget DVD, så skal du være opmærksom på om der står at det har afspiller eller om det også er en recorder. De fleste af de DVD afspillere der sælges i dag kan optage på brændbare DVD skiver, men de to ovenstående fjernsyn (og de fleste andre med indbygget DVD) har ikke mulighed for at du kan brænde på DVD skriverne.

Det er ikke noget problem hvis du kun skal se film på fjernsynet, men det er vigtigt at være opmærksom på, hvis du har en forventning om også gerne at ville kunne brænde. I fremtiden vil vi nok se fjernsyn med mulighed for at brænde også, men som det er lige nu er det kun meget få modeller der kan det.

TAGS: billigt fjernsyn med dvd , fjernsyn med dvd optager , tv med dvd afspiller , tv med dvd optager

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer