Foldedøre indendørs – Bedste udvalg og billigste priser

De billigste foldedøre indendørs, er fremstillet af plastic og er flere tusind kroner billigere end foldedøre i træ. Vil du have en foldedør med nøglelås i stedet for magnetlåsning eller ekstra lyddæmpning, bliver foldedøren væsentlig dyrere. Se her, hvor du kan købe de bedste foldedøre af forskellige materialer og kvaliteter.

marley foldedør
Foldedøre fremstilles af plast, melamin, træ-finér eller kunstlæder – denne er fra Marley.dk

Foldedøre kaldes også harmonikadøre, og de sparer meget plads i små værelser samtidig med, at de isolerer over for både varme og lyd i mere eller mindre grad afhængig af materialet.

Du får mange forskellige kvaliteter fra tynde plast-foldedøre, der lukkes med magnetlukning til dyre foldedøre i træfinér, melamin eller kunstlæder, der kan lukkes med nøgle. Disse døre kan fremstilles efter mål, og til nogle foldedøre kan du tilkøbe ekstra lydisolering.

Vil du have et gratis tilbud på foldedøre? Få et billigt og 100% uforpligtende tilbud.

Vælg mellem træ eller plast til foldedøren

Du kan få foldedøre beregnet til brug indendørs samt foldedøre, som du bruger i facaden f.eks. ud til en terrasse. Her fokuserer jeg kun på foldedøre til brug indenfor, og den slags foldedøre produceres i de følgende materialer:

 • Plast er billigt og byggemarkederne har ofte et udvalg af plasticfoldedøre til billige priser helt ned til ca. 400 kr.
 • Melamin med pvc samlinger med en overfladestruktur, der ligner eg, bøg eller ask koster 2.500 – 4.000 kr. pr. kvadratmeter
 • Kunstlæder på et skelet af finér koster ca. 3.000 kr. pr. kvadratmeter.
 • Finér med træhængsler f.eks. eg – bøg – mahogni koster ca. 6.000 kr. pr. kvadratmeter.

Du kan således både få en meget billig løsning eller en dyr løsning, hvis du leder efter en foldedør af høj kvalitet.

Wallmann Monica Foldedør (83 x 204 cm)

billig foldedør

Tectake foldedør i PVC (83 x 203 cm)

foldedør

Foldedøre indendørs af pvc plast er den billigste slags foldedøre

billig foldedør fra Flexi
Billig foldedør fra Flexi

Leder du efter den billigste slags foldedør, så skal du vælge en af plast.

Priserne starter ved ca. 400 kr. for hvide foldedøre med magnetlukning.

Foldedøre med nøglelås koster ca. 1.200 kr. og er væsentlig dyrere end foldedøre med magnetlukning, men har du brug for en foldedør, som du ikke har brug for at låse, så er de helt billige plastdøre et udemærket valg.

Vil du have akrylglas og flotte træstrukturer, så koster plastdørene ca. 1.800 kr. Det giver mere lys imellem værelserne med akrylglas, og døre med træstrukturene ser meget flottere ud end det helt hvide pvc-plast.

Der er tre producenter af plast foldedøre:

 • Flexi foldedøre er en dansk producent, der producerer foldedøre i pvc i farverne hvid, hvidtonet ask og lys eg. De forhandles ved Silvan, og kan købes online her fra 480 kr. inkl. levering og op til 1800 kr. i en kraftigere kvalitet med nøglelås og akrylglas.
 • Marley er en tysk producent med et meget stort udvalg af plast foldedøre. De koster imellem 400 kr. og 1900 kr. De sælges af Bauhaus, og du kan ikke købe dem online.
 • Deco Abrusci er en italiensk producent af foldedøre, og du kan købe en af deres hvide plastfoldedøre for  500 kr. på Jemogfix.dk her. Wi-tro.dk har et større udvalg af disse foldedøre.

De tre producenter fremstiller plastfoldedøre i meget sammenlignelig kvalitet og prisniveau, og har alle et godt udvalg af foldedøre både med og uden nøglelås og akrylglas.

Foldedøre af melamin er en meget kraftig kvalitet

Lumi foldedør melamin
Lumi foldedør af MDF og melamin

Vil du have en kraftig kvalitet af foldedør, som der isolerer bedre og ser flottere ud, så kan du vælge en foldedør af melamin.

Melamin er en meget kraftig plastic, og det er let at gøre rent.

Flexi fremstiller 2 slags melamin-foldedøre:

 • Flexi 110 har paneler med en bredde på 110 mm koster 2.700 pr. kvadratmeter.
 • Flexi 145 har paneler med en bredde på 145 mm og koster 3.900 kr. pr. kvadratmeter. De har felter med akrylglas.

Dørene fås i farverne eg, bøg og hvid ask.

De leveres med nøglelås, og der kan tilkøbes en gulvskinne, så døren glider bedre, når den åbner og lukker. Gulvskinnen fås i eg eller alu i bredden 7,5 – 10 – 13 cm til ca. 500 kr. pr. meter.  Du kan få dørene som enkelt eller dobbeltdøre, og du kan også købe karme i bredderne 7,5 – 10 – 13 cm til 215 kr. pr. meter.

Salget foregår via din lokale tømmerhandel eller byggemarked.

Lumi er en svensk producent af foldedøre, og de fremstiller foldedøre af melamin på MDF-plader med en panelbredde mellem 110 mm og 145 mm i farverne hvid, hvid ask, eg, birk og kirsebær.

Priserne starter ved ca. 3.000 kr. for en dør, der måler ca. 61 x 210 cm, og går op til ca. 6.000 kr. for en dør med akrylglas. Det svarer til en kvadratmeterpris på ca. 2.300 kr. til ca. 4.800 kr.

Vil du have et gratis tilbud på foldedøre? Få et billigt og 100% uforpligtende tilbud.

Håndlavet luksusdør Saxi De Luxe i kunstlæder i alle størrelser

de-luxe-foldedør

Vil du have en meget lækker foldedør, så kan du bestille foldedøre af kunstlæder. De kendes både som De Luxe foldedøre eller Saxi foldedøre.

Dørene er monteret på jernstel med træfinér-lister og de beklædes med kunstlæder på begge sider. De kan også beklædes med stof, som du selv vælger.

Du kan bestille døre, der er helt op til 20 meter i bredden og 450 cm i højden, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for foldedørens størrelse. Dørene er populære både hos private og er også et godt valg til skoler og på kontorer.

Kvadratmeterprisen er ca. 2.500 kr., og den mindste dør måler 72 x 210 cm og koster 4.600 kr. Alle døre specialfremstilles efter mål.

De leveres med magnetlås, men du kan tilkøbe en Ruko cylinder og nøgle for 1.200 kr. For 60% ekstra kan du få dørene fremstillet med særligt lyddæmpende materiale.

Sik Sak foldedøre leverer skræddersyede foldedøre af både pvc, læder og træ. Du kan se mere på deres hjemmeside foldedore.dk og kontakte dem på tlf: 3537 2040

Meget kraftige foldedøre af træfinér

Flexi foldedør i træ finer
Flexi foldedør i finér

Flexi producerer meget kraftige foldedøre af træfinér, der skræddersyes efter mål. Du kan vælge imellem to kvaliteter i træsorterne eg, bøg eller mahogni:

 • FLEXI 110 finér har en panelbredde på 110 mm, og koster 5.500 kr. pr. kvadratmeter.
 • FLEXI 145 finér har en panelbredde på 145 mm og koster 6.000 kr. pr. kvadrameter.

De har træhængsler, og leveres med nøglelås og hagelukning. Du kan tilkøbe gulvskinne og dørkarme i bredderne 7,5 cm, 10 cm og 13 cm for henholds vis ca. 500 kr. pr. meter og 215 kr. pr. meter.

Flexi producerer også en dreje/foldedør, der er handicapvenlig. Kørestolsbrugere kan komme helt hen til døren fra begge sider, og let åbne den.

Du kontakter Flexi på tlf.  86 28 40 66, eller tager kontakt til dit lokale byggemarked for at bestille en Flexi foldedør af finér eller en dreje/foldedør.

Vælg den bedste foldedør

Du kan købe billige foldedøre af plast eller dyre foldedøre af melamin, kunstlæder eller finér. Når du skal vælge en foldedør, bør du overveje det følgende:

 • Hvor stor skal døren være og kan du nøjes med standardmål eller skal den specialfremstilles?
 • Plast/pvc er det billigste materiale
 • Melamin er billigere end kunstlæder og finér
 • Magnetlås er billigere end nøglelås
 • Foldedøre uden akrylglas er billigere end foldedøre med akrylglas, men de giver mindre lys imellem værelserne.
 • Hvor lyddæmpende skal foldedøren være? Kunstlæder er naturligt lyddæmpende, og der kan let indsættes ekstra lyddæmpning.
 • Foldedøre i træfinér eller kunstlæder er flottere end end døre i melamin og plast
 • En gulvskinne stabiliserer foldedøren. Du kan ikke få gulvskinner til plastdøre.

Producenterne af foldedøre, der er nævnt i denne artikel, producerer foldedøre af god kvalitet. Sortimentet spænder vidt, og du kan helt sikkert finde lige præcis den indendørs foldedør, som du har brug for til dit hjem.

14 kommentarer til “Foldedøre indendørs – Bedste udvalg og billigste priser”

 1. Hej
  Jeg har et sommer hus i Ebeltoft
  Har fået købt foldedører for billig et til et toilet og et til et værelse ,hvad koster en rimelig god kvalitet det skal også sættes op ,der skal lås på til toilettet ,indvendig mål er 78 cm
  Bred 200 cm høj ,kan du sende billeder døren til værelset skal bare kunde lukkes
  Hilsen Lise Skovlund

  Svar
 2. Hej Lise,

  Det letteste vil være, at du tager fat i en af de leverandører som vi nævner her i artiklen. Så vil de kunne give dig et ordentligt tilbud.

  Mvh
  Mikael

  Svar
 3. Hej. Jeg har købt en Marley foldedør (den billigste) – der var ingen samle- og monteringsvejledning med – der er mange skruer osv – aner ikke hvordan de skal bruges – gør du? Er der en onlinevejledning? Venlig hilsen Helle

  Svar
 4. Jeg har et stort rum i huset, som skal adskilles med en foldedør. Der skal være mulighed for adgang gennem døren for en kørestolsbruger. Døren skal sættes op på et sted, hvor der er ca. 170 cm fra væg til væg og ca. 235 fra gulv til loft. Hvad vil I kunne foreslå?

  Svar
 5. Fin artikel der gjorde mig noget klogere på de forskellige foldedørstyper. Dog kan jeg ikke læse mig frem til, hvilken af de tre typer, plast, melamin, eller træfiner der er bedst i forhold til lyddæmpning. Jeg vil nemlig gerne have en foldedør til vores bryggers, hvor vi har vaskemaskinen stående. Så hvilken af typerne dæmper lyd bedst?

  Svar
 6. Hej Thomas,

  Det er et rigtigt godt spørgsmål. Umiddelbart tror jeg desværre ikke, at det kan besvares så enkelt.

  Materialerne er naturligvis én af parametrene, men selve døren og konstruktionen spiller også ind.

  Generelt set er en foldedør ikke specielt lydisolerende, da den er åben både oppe og nede.

  Desværre kender jeg heller ikke til tests hvor man har kigget på de omtalte materialers lydisoleringsevne.

  Og selvom sådan en test fandtes, så ville den helt sikkert afvige i forhold til de foldedøre man kan købe derude.

  Hvis du sætter dør i for at skærme for lyden, så ville jeg helt sikkert overveje en rigtig dør (hvis det er en mulighed).

  Mvh.
  Mikael

  Svar
  • Hej Dan,

   Mit bedste råd er, at du kontakter en af de producenter vi har nævnt ovenfor. De har hver især forskellige modeller (materialer, størrelser og farver).

   Så priserne vil også varierer alt efter hvad du vælger.

   Det kan meget vel være, at du skal op i de lidt dyrere løsninger for at finde en dør der er præcis 233cm i højden.

   Med venlig hilsen
   Mikael

   Svar
 7. Tusind tak for din meget fin beskrivelse af foldedøre – den gjorde mig meget klogere.

  Jeg havde det samme spørgsmål som Thomas ( lydisolering). Måske kan dit svar hertil inarbejdes i teksten?

  Svar
 8. Hej! Jeg har fået monteret en såkaldt lydisoleret kraftig foldevæg (melamin tror jeg det er). Den skulle reducere lydniveauet 44 DB. Det gør den desværre bare slet ikke! Jeg har fået nye lydisolerende loftplader på hver side af foldevæggen, dvs. topmonteringen går helt op til det øvre loft, og der er isoleret og dobbelt lag gibs rundt om foldevæggen. Gulvet er også opdelt på hver side af bundskinnen. Da der skal foregå fortrolige samtaler på hver side af væggen, er det et stort problem. Har du et bud på hvordan man kan lave ekstra lydisolering omkring en foldevæg? Kan et lydisolerende gardin være en mulighed? De påstås at lyddæmpe 7Db, men jeg er ikke klar over på hvilket Db-lydniveau, det er gældende. Vi har brug for at normal tale dæmpes så meget, at man ikke kan høre samtalen på den anden side af væggen. Hvis du ikke selv kan byde på et råd, hvem vil du så kunne henvise mig til? På forhånd mange tak!

  Svar
 9. Hej Mikael
  Vi vil skifte vores gamle folde dør ud har du en pris med skinner for oven og for neden jeg monterer selv mål er 4,20 x2,o4

  Svar

Skriv en kommentar