Gør havnen sommerklar

Når efteråret og vinteren kommer til landet med det hårde og våde vejr i bagagen, så går det også udover din have. Haven bliver kedelig at se på, malingen holder ikke og blomsterne visner.

Det betyder derfor, at du skal klargøre dine have inden det bliver forår og sommer igen, så du igen kan bruge den.

Der er mange måder du kan gøre en have sommerklar på. I denne artikel vil vi kunne med tre forskellige ting, du kan ændre, så din have står flot til sommeren.

Byg en terrasse, og pift havnen op markant

Du kan designe din have på mange forskellige måder. Nogle vil gerne have en stor have med mange blomster og flotte planter. Andre vil gerne have en stor græsplæne, hvor som børnene kan bruge til diverse boldspil. Det er kun din fantasi der sætter grænser!

Mange vælger også at få lavet en lækker og stor terrasse, som er perfekt til sommeren. Du kan f.eks. sidde udenfor om morgenen med en kop kaffe og nyde udsigten.

Eller se solnedgangen gå ned om aftenen. Det er netop derfor at mange vælger en lækker træterrasse, hvor man bare kan slappe af.

Der findes et kæmpe udvalg af terrasser i dag, og det kan faktisk svært at finde en som passer til deres hus og have. Hos Kun-terrasser.dk kan du hurtigt og nemt få et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse, og se hvad de kan gøre for dig, og din have, så I kan blive klar til sommeren med en ny terrasse.

Gør din bolig, og have, klar til boligsalget

Står du overfor at skulle sælge din bolig, og dermed også din have, så skal du huske at have alt i orden. Udover at huset skal se lækkert ud og haven indbydende – så skal du også have styr på det retslige dokumenter, når vi taler om et boligsalg.

F.eks. så bør du have en boligadvokat indover salget eller købet af en bolig. En boligadvokat kan besvare juridiske problemstillinger med praktiske løsninger, hvilket betyder at det er lettere for dig at forstå dokumenterne og hele den juridiske proces.

En boligadvokat kan også hjælpe dig med sikkert at komme igennem boligsalget, hvis der skulle opstå problemer i form af fejl og mangler i boligen.

Sidst, men ikke mindst, så kan en boligadvokat også hjælpe dig med at skrive et skøde, som sikrer dig rettighederne til boligen, hvis du er køber af den.

Din boligadvokat vil derfor bestå med juridisk rådgivning gennem hele forløbet. Leder du efter en god boligadvokat, så er Hviid Advokater et oplagt valg!

Mal udhuset og skab lækre omgivelser

Om efteråret og vinteren, så oplever du sikkert at malingen ikke holder på grund af det kolde og våde vejr. Det er derfor oplagt at du får malet igen, inden sommeren kommer.

At male er ganske let, men det kan måske være svært at finde den rette farve. Derfor kan du overveje hvilken farve dit hus eller udhus skal være, så det står flot, når det lækre vejr begynder at komme frem i det nye år.

Du kan eventuelle kombinere flere farver. En god farvekombination, som er meget brugt, er sort og hvid. Du kan f.eks. male huset sort, og diverse kanter på huset, hvide.

Det giver en god kombination uden at huset kommer til at se alt for mørk ud.

Der findes mange former for maling, specielt hvis du skal male udendørs. Udendørs maling skal være mere standhaftig overfor vejret, som jo bekendt kan være ret hård til tider.

Skal du have facademaling og tagmaling, så er det oplagt at finde nogle farver som passer til hinanden, og samtidig kan en lang holdbarhed.

Du kan også finde jern- og metalmaling, hvis du skal male diverse metaller og andet, som skal stå udendørs. Dog skal du være opmærksom på at emnet, som du maler, er rustbeskyttet.

Hvis det ikke er det, så skal det primes med rustprimer. Specielt, hvis du skal male udendørs, så kan du med fordel bruge oliemaling, da det er meget vejrbestandigt.

Alt i alt så har du mange muligheder for at finde maling, som du kan bruge til at gøre boligen, og haven, mere sommerklar. God fornøjelse med havearbejdet.

Hos Mal Godt kan du finde et stort udvalg af billigt indendørs og udendørs maling.

TAGS:

Mit navn er Robert Johansen, og jeg er blogger hos husplushave.dk hvor jeg bidrager med forskellige artikler indenfor gør-det-selv og diverse hobby-emner. Jeg interesserer mig rigtig meget for havearbejde, og holder af at nørde med restauration af gamle møbler.

Kommentarer