Granit bordplade – Find de bedste tilbud online

Granit bordpladeVil du gerne have nyt køkken, men skal det helst ikke være for dyrt, så kan du begynde med at skifte bordpladen ud med en granit bordplade – det gør en kæmpe forskel, og det behøver nødvendigvis ikke koste en bondegård!

Her kan du finde nogle gode online-tilbud hos udvalgte forhandlere. Bemærk at der er nogle hjemmesider, hvor prisen ikke er oplyst – i sådanne tilfælde, så skal du selv ringe til forhandleren eller sende en e-mail. Hos de forhandlere vi har udvalgt er prisen dog oplyst.

I det følgende vil der ikke bliver skelnet mellem natursten og granitplader, da det er ganske få granitplader, der ifølge loven egentlig må kaldes granit. I dagligdags tale regner de fleste dog natursten for granit.

Den elegante model

Granit kommer som regel i mange farver, så du skal tænke over hvilke farve, du vil have din bordplade i, og om du vil have din bordplade blank eller mat. En af de forhandlere der har nogle ganske flotte, matte bordplader er inpro.dk.

Granit bordplade - Port ProvenceHer kan du f.eks. få granitstenen Port Provence, der kommer i sort med mål 125 x 125 cm. Pladen er faset med 2 mm på alle kanter, så den er nemmere at tilskære. Den matte overflade gør bordpladen elegant uden at være prangende.

Granitten kan tilskæres med en vådskærer eller en vinkelsliber. Pladen kan leveres fra dag til dag, vejer 88 kg og koster 3.906 kr. inkl. moms.

Dette er en af de mere neutrale granitplader, der samtidig signalerer kvalitet. Den vil passe godt til et afdæmpet luksuskøkken. Stenen hører til de mere eksklusive, men er uhyre lækker.

Stort udvalg i granit bordplader, lave priser

E-byggeri er en anden forhandler af granit bordplader, som er særdeles konkurrencedygtig, når det gælder priser – og her er der hundrede modeller at vælge imellem.

Hos E-byggeri får du 5 års tryghedsgaranti, og de skærer granitpladerne ud individuelt for kunden.

Emerald Pearl granit bordpladeDer er også en ALL-RISK forsikring, hvilket betyder, at fragt og slutmontering er uden risiko for dig.

Du kan f.eks. få en Emerald Pearl Granitplade til 1.998 kr. pr. lbm (løbende meter). Den er i sorte nuancer, men reflekterer flotte lilla farvetoner. Denne sten kaldes også for “smaragd-perle”.

Denne model er et godt køb, hvis du gerne vil have noget lidt ud over det sædvanlige, der både rummer mystik, glitter og elegance. Hvis du gerne vil flirte med et orientalsk, farverigt design, så kan den også passe flot ind.

Du kan desuden få en meget enkel og elegant hvid Kashmir granitplade tilpasset, så den passer til dit køkkenbord. Hvis du f.eks. vælger at få den tilskåret til 60 cm’s dybde, så kan du få den per løbende meter til 1.598 kr.

Denne fine kashmir-plade går godt sammen med et lyst køkken og vil være flot ind i en minimalistisk, lys stil. Et sort-malet gulv kan være en flot kontrast.

God pris for restsalg

Billig granit bordpladeEr du på udkig efter noget der billigere end de førnævnte eksempler, så er der også mulighed for det. For at spare penge, så kan vi anbefale restsalg – det kan i mange tilfælde godt betale sig.

Du kan f.eks. få en grå, granitbordplade med poleret overflade. Da denne plade er restsalg er prisen kun 500 kr. for 62 x 150 cm. Du kan se den billige, men smukke model her.

Denne blankpolerede granitoverflade tiltrækker sig opmærksomhed, og pladen kan være en flot ramme om dit køkken.

Tag kontakt med en lokal stenhugger

Du kan dog også vælge at tage kontakt med en lokal stenhugger, der kan ofte være mange penge at spare – ifølge en stikprøve DR’s Rabatten har lavet, så kan du spare helt op til 50 %.

Det kræver dog et større research-arbejde af dig, fordi ikke alle stenhuggere leverer direkte til privatpersoner, da de er bundet af aftaler med køkkenfirmaer om levering.

Du skal altså finde en stenhugger, der ikke er bundet direkte af aftaler med køkkenforhandlere.

Du skal også vide, hvor meget bordpladen måler. Du kan evt. lave en model i flamingo, så er du helt sikker på, at den passer.

En anden vigtig overvejelse er, hvem der lægger granitpladen på plads, da den er utroligt tung og af samme årsag ikke nem at bakse med.

Derfor anbefales du at aftale med stenhuggeren, at han skal hjælpe dig med at få den på plads. Hvis ikke stenhuggeren har mulighed for det, så hav en god stærk ven i baghånden.

Flot bordplade i granit

Valget af granit bordplade

Alt i alt kan man altså sige, at vil du have granitplade som dit køkkenbord, så kan du f.eks. købe en elegant kashmir bordplade til 1.598 kr. eller du kan gå på udkig hos inpro.dk efter restsalg.

En anden mulighed er selv at tage kontakt med en lokal stenhugger, der kan hugge granitten direkte ud for dig. Det er langt billigere, men også med mere besvær for dig.

2 kommentarer til “Granit bordplade – Find de bedste tilbud online”

  1. Hi.
    Vi har lige ødelagte vores køkkenbord plade til vaske. Den er en Rød-brun med sort og grå sten i.
    1700×600 med en Blanco Vaske (1000 x 510)
    Den bræker på den tynde sted.

    Nu er vi på søg efter en løsning. Har i noget vi kan udskifte den gammel med? Eller skal vi prøver at få den repareret?

    Jeg kan send noge billeder

    Svar
    • Hej Oliver

      Jeg skal lige være sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål korrekt. Er det bordpladen du vil have fixet eller er det din Blanco vask?

      Mvh.
      Mikael

      Svar

Skriv en kommentar