Gyngestativ med rutchebane – Priser og materialer

Gyngestativ med rutchebaneFindes der noget bedre end at se ungerne hygge sig i gyngerne og hvine af fryd, når de kurer ned af rutchebanen? Børn er vilde med at røre sig og med et legetårn får de netop mulighed for at kravle, rutche og gynge – måske af samme årsag vælger mange danske familier at købe et gyngestativ med rutchebane.

Er du en af de forældre, der planlægger, at dine små børn skal have gyngestativ med rutchebane i haven, så er der mange modeller at vælge imellem på markedet.

Skal du have dem fra nye af, så skal du regne med, at de mindst koster 2.000 kr. Du kan også finde mere avancerede modeller, der ikke blot rummer gynger og rutchebaner i traditionelt design, men også har en masse andre features. Endelig har du også mulighed for at samle den selv eller finde den brugt – her kan der ofte være penge at spare.

Hvad enten du foretrækker den billigste, brugte model eller en design-blænder, så har vi her udvalgt nogle af de bedste gynger med rutchebaner på markedet.

Gynger i den billige ende

En af de billigste gyngestativer med rutchebane på markedet lige nu er et gyngestativ fra byg-til-lavpris.dk, der sælger en billig træmodel til 1.945 kr. og indeholder to gynger og en rutchebane på 300 cm og leveres trykimprægneret.

Gynger og beslag følger med og fås i øvrigt i lækre børnevenlige farver – rød, lime eller turkis.Til leg og anden sjov

Gynge med rutchebaneEr du på udkig efter en mere avanceret model, der både kan dække behov for gyngeture og sandkassetårne og rutchebaneture, så anbefales PLUS Gynge4, som har et sort gyngestativ af træ med tipi og sandkasse, rutchebane og to gynger.

Stativets materiale består af trykimprægneret fyr/gran.

Hele herligheden koster 3.095 kr i skrivende stund hos Nettobuild.dk, og det er inkl. rutchebane, karabinophæng, beslag og gynger.

En anden mulighed for avanceret sjov er legetårnet Jungle Gym, der med sin stige, sandkasse, blå rutchebane og swingmodul med 2 gynger kan henrykke hvert et barn.

Du skal dog montere det selv, men er du en gør det selv mand eller kvinde skulle det ikke volde de store problemer, da en “Gør det selv” pakke følger. Selve rammen er fremstillet af trykimprægneret fyrretræ og har afrundede kanter.

Den koster 4995 kr., så med denne investering er det godt at sikre sig, at det er en model, som dit barn eller dine børn kan bruge i længere tid.

Luksusmodellen

En lidt dyrere model er Little Tikes Rutche og Gyngestativ i træ, der koster 4.999 kr. Til gengæld har denne rutchebane et unikt design, bl.a. fordi den rummer en dobbeltsædet gynge med fodstøtte, klatrestativet af træ er bredt og børnevenligt.

Gynge og rutchebane

Desuden er træstativet FSC kontrolleret, hvilket er din garanti for, at der ikke bliver fældet mere træ end der bliver reproduceret i den pågældende skov.

Træet er behandlet mod råd, så det kan tåle vind og vejr. I alt er der tre gynger på modellen: én almindelig gynge, én disk gynge og én 2-sædet gynge med fodstøtte – se modellen her: www.eurotoys.dk

Byg det selv

Du kan også overveje selv at bygge et gyngestativ med en rutchebane, det er nemlig ikke helt så vanskeligt, som man skulle tro. Eksempelvis har Bilka i øjeblikket et tilbud på et gyngestativ Model Mille til 1199 kr., som også har en flot træstige.

Det stativ med to gynger kan bygges sammen med en rutchebane, nemlig en rutchebane i kraftig blå UV bestandig plast. Denne model koster 699 kr. Så i alt for gyngestativ samt rutchebane skal du altså betale: 1898 kr.

Se rutchebanen sat på gyngestativet her

Køb den brugt for en tusse

Hvis du gerne vil have den billigste pris overhovedet mulig, så anbefales du at købe den brugt. Her kan du bl.a. tjekke den Blå Avis Hjemmeside, der løbende har forskellige modeller til salg, ofte helt ned til 1000 kr.

Brugt gyngestativ

Er du på udkig efter et gyngestativ med rutchebane, som børnene kan lege med i haven, så er der altså mange muligheder. En populær model som fås hos mange forhandlere, fandt vi til kun 1.945 kr. hos Bygtillavpris.dk, mens billigere modeller kan fås ved at købe tingene separat og derefter selv sammensætte gynger med en rutchebane.


Allerbilligst er det at købe det brugt, hvor du kan finde det helt ned til 1000 kr. Er prisen mere underordnet, så kan du f.eks. få en yderst lækker design-model med tre gynger fra Eurotoys.

TAGS: Gyngestativ med rutchebane og legetårn , Gyngestativ med rutchebane og legetårn priser , Gyngestativ med rutchebane tilbud

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer

2 Kommentarer på Gyngestativ med rutchebane – Priser og materialer

 1. Alexandra siger:

  Hej

  I har et billede af et gyngestativ med kun en gynge og en rutchebane. Kan du oplyse mig om navnet og eventuelt en forhandler?

  På forhånd tak
  Alexandra

 2. Mikael siger:

  Hej Alexandra,

  Det er producenten TP Toys der har lavet gyngen. Du kan se mere på deres hjemmeside her: https://www.tptoys.com/

  Jeg mener at den blev forhandlet af Toys R Us på et tidspunkt, men det ser ikke ud til at de har den mere. Hvis du ringer til TP Toys så kan de sikkert oplyse dig om en eventuel dansk forhandler.

  De kan kontaktes på telefon: 0800 00 86103 (engelsk nummer) eller på email: mail@tp-toys.com

  Mvh
  Mikael