Håndvaske til badeværelse – Billige vaske til vægmontering

Se de mange spændende væghængte håndvaske til badeværelse. Vaske til vægmontering kan være et godt valg, da du sparer meget plads i forhold til gulvstående vask, og det er let at gøre rent under disse vaske.

Ifö Sign er en populær serie af håndvaske
Ifö Sign er en meget populær håndvask, der fås i flere størrelser.

Med en væghængt vaske kan du også let selv bestemme højden på vasken, og det kan være en stor fordel, hvis du er meget højere eller lavere end gennemsnittet. Har du små børn, kan du også installere en væghængt vask, der passer til deres højde.

Meget billige håndvaske til vægmontering

Laufen PRO N håndvask
Laufen PRO N med hanehul i højre side

Der er flere håndvaske til vægmontering, som er meget billige.

En af de meget billig håndvaske er Laufen PRO-N. Den måler 50 x 36 cm, og er meget firkantet i designet. Du kan få Laufen PRO-N med hanehul til højre eller venstre i dette firkantede design. Den version koster ca. 600 kr. inkl. levering.

En af de billigste håndvaske til vægmontering er Duravit D-Code håndvask. Den er lidt mindre en Laufen PRO-N og måler 45 x 34 x 12cm, og koster ca. 450 kr. inkl. levering.

Det er en helt almindelig håndvask i hvid porcelæn, og har hanehul i midten af håndvasken og overløb. Skal du have en helt enkel håndvask til vægmontering er denne billige håndvask et godt valg.

Ifö Sign er populære væghængte håndvaske til badeværelse

Ifö Sign vask til badeværelsest
Ifö Sign væghængt håndvask

Ifö er et svensk firma, og nordens største producent af toiletter og andre sanitærprodukter til badeværelset. Deres mest populære serie er Ifö Sign, og det er høj kvalitet til billige penge.

I Ifö Sign serien er der et stort udvalg af både baderumsmøbler, håndvaske og toiletter, og blandt håndvaskene finder du både piedestalhåndvaske, håndvaske til skabe og væghængte håndvaske i denne serie.

Blandt de væghængte Ifö Sign håndvaske finder du flere størrelser:

  • Håndvask med målene 41.5 x 32 x 10 cm til ca. 780 kr. inkl. levering
  • Med målene 57 x 43.5 x 11 cm til ca. 745 kr. inkl. levering
  • Med målene 60 x 44.5 cm til ca. 1010 kr. inkl. levering
  • Med målene 70×49.5×11 cm til ca. 1455 kr. inkl. levering

Disse håndvaske har samme design, og det er blot størrelsen der varieres. Alle har overløb og hanehul. De er designet, så der er meget plads på håndvasken på hver side, så du har god plads til at stille sæben. Du kan blandt andet købe dem i denne webshop.

Store væghængte håndvaske og dobbelte håndvaske

Stor dobbeltvask Duravit Vero
Duravit Vero dobbeltvask

Er I mange i familien, kan I spare meget tid om morgenen med en stor håndvask eller en dobbelt håndvask med to haner. Det er skønt at slippe for at stå i kø for at få børstet tænder.

De fleste producenter af håndvaske har også store væghængte håndvaske i deres sortiment, og både Duravit og Ifö har flere flotte og praktiske store væghængte vaske at vælge imellem.

Blandt de største væghængte vaske er bl.a.:

Der er således nogle spændende muligheder, hvis du gerne vil have en meget stor vægmonteret vask i dit badeværelse.

Meget smukke designervaske

Hansgrohe Axor Urquiola
Hansgrohe Axor Urquiola væghængt håndvask

Du kan også få flere usædvanlige designerhåndvaske til dit badeværelse, og det er lækkert at have noget godt design på badeværelset.

Hans Grohes AX Urquiola håndvask til væggen koster 10.500 kr. inkl. levering. Dette meget usædvanlige design vil være meget flot i et moderne badeværelse. Vasken er fremstillet i alpinhvid mineralsten, så den høje pris reflekterer dette meget dyre materiale.

Vil du gerne have usædvanligt design, der er både tidsløst og afdæmpet, er Ilbagno Alessi håndvaske meget smukke og organiske i formen.

Du kan få både badekar, toilet og flere slags håndvaske i denne serie, som er designet af den prestigefyldte designer Stefano Giovannoni for det schweiziske firma Laufen.

Den du kan købe den meget smukke håndvask fra Ilbagno Alessi til ca. 8.200 kr. inkl. levering.

Køb den rigtige væghængte håndvask

Der er et stort udvalg af håndvaske til vægmontering, og det kan være svært at beslutte sig:

  • Skal det være en billig håndvask, kan du roligt vælge Duravit D-Code håndvask eller Laufen PRO-N, der begge koster under 600 kr. inkl. levering. De er begge to helt enkle håndvaske, som vil passe til ethvert badeværelse.
  • Vil du gerne have et godt design til rimelige penge, så er Ifö Sign et godt valg. Den er flot at se på, og der er meget plads omkring vasken til håndsæben. Denne væghængte håndvask fås i 4 størrelser og koster mellem 780 kr. og 1455 kr. inkl. levering alt efter størrelsen.
  • Der er også flere store væghængte håndvaske, hvis I er mange, der bruger badeværelset. En stor vask med to vandhaner såsom Duravit Vero eller en dobbeltvask, hvor hver vask har en vandhane såsom Ifö Sign dobbelt håndvask er rigtig praktisk, da to kan komme til på samme tid.
  • Designervaske koster flere tusind kroner, men de gør badeværelset meget unikt, og gør det til at spændende sted at være. Ilbagno Alessi One er med sin organiske form med til at skabe et tidsløst badeværelse.

Du kan købe disse flotte håndvaske i flere VVS-butikker, blandt andet i denne VVS-butik. En af de store fordele ved en væghængt håndvask er, at du ikke skal investere i et skab eller andet vaskemøbel. Derudover kan du hænge en vægmonteret håndvask lige præcis ligeså højt eller lavt, som du vil. Du kan også glæde dig over, at den er lettere at gøre rent indenunder, og dermed mere hygiejnisk.

Skriv en kommentar