Hattehylde – Stort udvalg, designs og priser på hattehylder

Hattehylde - Sir James
Sir James hattehylden fra Lastein Interiør kan blive din for kun ca. 1100 kroner inkl. levering.

En god hattehylde giver dig ekstra plads i entreen og ser flot ud. Der skal helst være masser plads til både hatte og cykelhjelme på hylden, og plads til at hænge frakker og halstørklæder på knager nedenunder.

Jeg kunne godt ønske, at der var flere farver og mere opfindsomhed inden for designet af hattehylder. Til gengæld er der mange smukke og elegante, der opfylder det vigtigste formål: plads til hattene øverst og frakkerne nederst.

Her kommer et udpluk af de flotteste hattehylder med priser fra kun 39 kr. Jeg har fundet både minimalistiske modeller, og også enkelte, der sætter lidt mere kulør på tilværelsen

DSB hattehylder er smarte og meget efterspurgte

Designet på DSB hattehylderne er helt enkle og smarte: 3 metalstænger på to vægbeslag, og 3 kroge på den inderste stang.

DSB hattehylde
DSB hattehylde fra Svenske Essem design til ca. 1000 kr.

Funktionelle, flotte og praktiske er de, og de er ideelle til garderoben, hvor du får ekstra plads til både hatte og jakker. Svenske Essem design står bag DSB modellen, som er designet af Gunnar Bolin i 1937.

Du kan købe den på hipvilla.dk til 1000 kr. inkl. forsendelse. Du kan vælge imellem aluminium, hvid, sort, bøg & aluminium og eg & aluminium, og de måler 100 x 24,5 x 19cm.

Cutter mini-garderobe fra Trip Trap til den lille entré

Har du ikke så meget plads i entreen, vil du elske Cutter mini-garderobe fra Trip Trap, som giver dig masser af opbevaringsplads på få centimeter.

Cutter måler kun 30,8 x 30,2 x 18,6 cm, og består af en hylde med 4 knagerækker og en bøjlestang under, så du har plads til dine jakker og frakker.

Cutter hattehylde
Mini-garderoben Cutter er fra Trip Trap og koster ca. 1700 kroner inkl. levering.

Cutter mini-garderobe er designet for Trip Trap af Niels Hvas, der er en prisbelønnet dansk designer. Du kan også få både knagerække, spejl, klapsæde, taburet og bænk i samme serie, hvis du vil have et gennemført design i entreen.

Produkterne har parallelle træ-lameller, som går igen i mini-garderoben, klapsædet, taburetten og bænken. Som ved alle Trip Traps produkter er der lagt vægt på et naturligt og enkelt udseende. Du kan også købe produkterne med god samvittighed, da Trip Trap altid bruger bæredygtigt træ.

Du kan få Cutter mini-garderobe i eg, sortbejdset eg eller teak, og de koster 1695 kr. pr. stk. inkl. levering, og kan købes på Trip Traps hjemmeside.

Enkel og stilren model fra Bilka

I Bilka kan du få en helt enkel hylde i rustfrit stål med tre stænger øverst, og en stang forneden, hvor du kan hænge bøjler.

Bilka hattehylde
Modellen fra Bilka kan købes for kun 340 kroner, men er stadig super flot på trods af den lave pris.

Designet er helt enkelt og funktionelt, og i sin enkelhed skaber den smukke rammer i entreen.

Jeg synes den er et fund til prisen, den koster nemlig kun 340 kr. inkl. levering på Bilka.dk, og er ligeså smuk, som mange af de dyre designer knagerækker.

Junno Smart er en rød og usædvanlig hattehylde

Junno Smart
Junno Smart fra Junno.dk

Det er skønt at finde Junno Smart hattehylden i rød blandt alle de stilrene designs, der er fremstillet i metal og træ.

Junno Smart bryder oven i købet det traditionelle design, og har 4 afrundede toppe, hvor du kan hænge hatte, sko og cykelhjelme.

Bag ved toppene er en hylde, hvor der er mere plads, og under hylden er der 4 knager til jakkerne. Der er huller, så du kan kigge ind til det, der er på den.

Junno Smart måler 32,0 x 40,0 x 14,5 cm og er fremstillet i stål. Den kan købes online for 1400 kr. inkl. levering.

Hanx hattehylde i bøjet træ med bløde former

Hanx hattehylde
Hanx hattehylde fra fx. Brdr Friis

Hanx hattehylde fra LoCa design er en usædvanlig hattehylde i bøjet træ med 6 huller, hvor du kan hænge bøjler til jakkerne.

Den afrundede form står i kontrast til de skarpe linjer, som normalt bruges i entreen, og giver Hanx dens unikke look.

Hanx hattehylde fås i bøg, mahogni, kirsebær, ahorn, eg, kirsebær og valnød, og måler 25,5 cm x 79 cm, og kan f.eks. købes hos brdr-friis.dk til 1325 kr. inkl. levering.

Du kan få bøjler fra LoCa design, der passer til Hanx hattehylde til 245 kr. pr. stk.

Superfunktionel Sir James Color hattehylde fra Lastein Interiør

Lastein Interiør fremstiller brugskunst, der er både smart, enkelt og holdbart. Sir James Color hattehylde er hvid eller sort med søde farvede knopper som knagerækker.

Øverst en hylde af afrundede træ, og under hattehylden er en bøjlestang yderst, og 4 knagerækker inderst. Du får dermed rigtig meget plads til at hænge overtøjet.

Sir James 7
Sir James 7 hattehylden sælges blandt andet hos Hansen Møbler til ca. 1100 kr.

Sir James Color er flot til et lyst hjem, hvor det godt må være lidt kulør på tilværelsen.

Sir James hattehylde måler 80 x 30 x 15 cm og koster ca. 1100 kr. inkl. levering.

Stort udvalg af hattehylder i IKEA til billige penge

Grevbäck hattehylde
Grevbäck hattehylde fra IKEA til ca. 219 kr.

Skal det være billigt og pænt, kan du slå et smut forbi IKEA, der har et stort udvalg til ingen penge. Du kan desværre ikke købe alle deres hattehylder via webshoppen, og men du kan se produkterne på hjemmesiden, og beslutte dig for, om de er værd at køre efter.

De følgende hattehylder kan bestilles via webshoppen, men vær opmærksom på, at det koster ca. 300 kr. at få dem leveret:

  • Lustifik til kun 39 kr. er i stål og fiberstof og kan bruges enten som hattehylde eller skoreol. Bruges den som hattehylde har du en hylde øverst, og en bøjle underst, hvor du kan hænge overtøj. Den måler 60x24x30 cm.
  • Logga hattehylde koster kun 99 kr. Den er i stål og måler 75 x 30 x 59 cm. Hattehylden har 5 knagerækker yderst i hver side, og en bøjle lige under hattehylden, og der er således masser af plads.
  • Grevbäck hattehylde ligner en reol med tre kvadratiske rum. Under rummene har den 4 knagerækker og en bøjlestang yderst. Der er meget opbevaringsplads, da du kan udnytte pladsen i hvert rum såvel som ovenpå rummene. Grevbäck måler 79 x 28,5 x 28 cm og koster 219 kr. pr. stk.

Stort udvalg af hattehylder med mange forskellige designs

Der er mange flotte hattehylder at vælge imellem og med priser, der starter ved 39 kr. i IKEA, behøver din nye hattehylde ikke at sprænge budgettet.

Elsker du designermøbler, vil du elske både Hanx hattehylde i det bøjede træ, der er meget moderne og klassisk smuk, og DSB hattehylden fra svenske Essem.

Hattehylden fra Bilka minder om DSB hattehylden, da den også har tre metalstænger øverst og en bøjlestang nederst, men den koster kun en tredjedel af prisen.

Er du til fest og farver, er Junnos røde hattehylde et must, da den er meget usædvanlig i forhold til alle de andre hattehylder. Skal det være en smule mere afdæmpet, kan du vælge Sir James Color fra Lastein design, der diskret bringer farver ind i designet med de søde knagerækker.

Har du en meget lille entre, er Cutters mini-garderobe fra Trip Trap virkelig smart, da den fylder så lidt, og alligevel har så meget opbevaringsplads. I miljørigtigt træ er den både god for samvittigheden og naturlig og smuk at se på.

Skriv en kommentar