Havebænk – Sort, hvid eller træ? Priser og forhandlere

Hvis du er på udkig efter en havebænk, så få inspiration med disse flotte havebænke i sort, hvid og træ.

En havebænk er skøn i haven - se både billige og dyre her
Drachmann havebænken fra triptrap.dk er en klassiker

Det er dejligt at have en bænk i haven, hvor du kan sidde og nyde solen eller drikke en kop kaffe.

Der er mange skønne modeller at vælge imellem, og her har jeg fundet 6 flotte havebænke i farverne sort, hvid og træ.

En havebænk i sort er klassisk og enkel

Trip trap havebænk
Drachmann havebænk fra triptrap.dk

Den sorte farve er altid klassisk flot og enkel. Den gør sig godt i en simpel have uden for mange bed og blomster, men klæder de fleste haver.

Trip Trap fremstiller en meget flot og stilren sort Drachmann havebænk til ca. 10.000 kr., og det er umiddelbart den dyreste sorte havebænk, som jeg kunne finde. Den har en åben ryg med et flot mønster, og den er meget klassisk og elegant.

Drachmann havebænken er af meget høj kvalitet, og er produceret af miljøvenligt FCS-certificeret træ, der males med 5 lag maling for at give bænken høj holdbarhed.

Du skal blot gøre den rent en gang i mellem med Trip Trap møbelrens, som holder lakken intakt.

At træet er FSC-certificeret betyder, at der tages hensyn til miljøet og at de mennesker, der fælder træerne får en ordentlig løn, og er beskyttet af sikkerhedsudstyr, når de arbejder med træet.

Bygma.dk har en helt enkel sort bænk med tværgående brædder på et aluminiumsstel. Denne Gotland havebænk skal stort set ikke vedligeholdes.

Gotland havebænken måler L 123 x H 81 x D 64 cm, og koster 700 kr. inkl. levering.

En havebænk i hvid er romantisk

plastic havebænk
Sidus bænk fra kommodo.dk

Sidus bænken er en meget usædvanlig havebænk, da den er fremstillet af formstøbt plastic og har en skøn organisk form. Den egner sig lige godt både ude og inde, og den kræver ingen special vedligeholdelse.

Sidus bænken er designet af den italienske designer Valerio Bottin for Softline, og udover hvid fås den i farverne sort, grøn, rød, orange, grå og elfenbenshvid.

Den måler L: 109 x D:41 x H:46 cm, og koster 2750 kr. inkl. levering.

For kun 770 kr. inkl. levering kan du på Coop.dk købe en hvid havebænk med en diskret håndskåret rosendekoration i ryggen.

Denne hvide rosenbænk er romantisk, let og flot. Den er passer godt til en have med masser af blomster, men den fungerer også i en enkel have.

Rosenbænken er er fremstillet i FSC-certificeret eucalyptus træ, og måler L 130 x H 79 x B 50  cm. Den skal vedligeholdes med træolie 4 gange om året, og olien skal indeholde et svampedræbende middel.

Du kan købe hynder, der passer til rosenbænken i tre forskellige farver til 100 kroner pr. stk.

En havebænk i træ passer til alle haver

havebænk i natur
Naturhavebænk fra greentools.dk

Træmøbler passer naturligt ind i naturen og egner sig flot til en have med mange træer og buske. En havebænk i træ skal plejes lidt mere end en malet træbænk og er derfor også sartere.

Jeg kan godt lide denne helt enkle natur-havebænk, der består af to kævler og et bræt ovenpå. Bænken er fremstillet i bæredygtigt dansk lærketræ/douglas. Da det er dansk træ med et højt indhold af kernestoffer, har den en lang levetid i det danske klima. Den måler 150 cm og har en højde på 35 cm.

Den kan købes her og koster ca. 1000 kr. inkl. levering og fragt.

Mandalay.dk har et stort udvalg af havebænke i naturfarvet teak, som den skønne Cambridgebænk, der er en enkel bænk med ryglæn og armlæn.

Cambridge havebænken fås i 3 forskellige bredder, fra 1,24 meter til 1,84 meter, og har en dybde på 50 cm og en højde på 90 cm.

Den er fremstillet i teak, der er et godt materiale til udendørs møbler, da de har et højt indhold af naturlige olier. Du kan give dine teakmøbler sæbespåner eller olie for at pleje dem og beskytte dem.

Den koster fra 3.980 kroner for den smalleste til 5.980 kroner for den bredeste, og kan købes. Du skal lægge 500 kr. i fragt oveni, hvis du bor på Sjælland, 600 kr., hvid du bor i Jylland, og 1200 kr. hvis du bor på Bornholm.

Vælg den rigtige bænk til din have

Hvid havebænk
Dejligt at slappe af

Den rette bænk i haven kan være med til at understrege et look eller en stemning.

En hvid romantisk gammeldags bænk som Rosenbænken fra Coop.dk passer godt til en have fyldt med roser og andre blomster.

Den usædvanlige Sidus plasticbænk fra Softline passer derimod bedre til en meget moderne have og et moderne hus.

Den klassiske Drachmann bænk fra Trip Trap er af meget høj kvalitet, og udover sort fås den også i natur og hvid. Det er en god investering, hvis du vil have en klassisk bænk, der holder i generationer.

Naturbænken fra greentools.dk er helt minimalistisk og er dejlig naturlig, da den blot er opbygget af to kævler og et bræt, der lægges ovenpå. Den er skøn, hvis du vil have en bænk, der går i eet med naturen.

Skal det være en billig havebænk, er Gotland havebænken fra bygmaonline.dk et godt valg. Det er en sød lille bænk, som vil klæde de fleste haver.

Skriv en kommentar