Hjørneskrivebord til hjemmekontoret – De optimale skriveborde

Hjørneskrivebord
Et godt hjørneskrivebord og en god kontorstol er de to vigtigste parametre til et ordentligt hjemmekontor. Se hvilke lækre borde vi har fundet frem.

Det kan godt betale sig at indrette hjemmekontoret med omtanke, så det passer bedst muligt ind i dit hjem, og giver dig et godt arbejdsrum til daglig.

Skal du have nyt skrivebord, er det værd at overveje et hjørneskrivebord, da det udnytter pladsen optimalt og giver dig ekstra bordplads i forhold til et firkantet skrivebord.

Læs med for at se en række smarte hjørneskriveborde.

Suveræne hæve-/sænke hjørneskriveborde fra Conset

Har du et stor budget til dit hjørneskrivebord og har du brug for et hæve/sænke skrivebord, så laver Conset nogle lækre og professionelle hjørneskriveborde.

Der er f.eks. Conset 501-11, der har en lydsvag motor fra Bosch, så du let kan hæve og sænke bordpladen fra 65 cm- 122 cm.

Hele bordpladen hæves eller sænkes på én gang via tre søjler, så du trygt kan placere computeren hvor du vil, og bordpladen kan løfte op til 150 kg.

Conset 501-11 hjørneskrivebord
Conset 501-11 hjørneskrivebord koster omkring 7200 kroner og kan købes hos flere butikker i Danmark.

Der er ledningsgennemføring i bordpladen og kabelbakke, så du holde styr på alle dine kabler, og få det til at se pænt ud.

Conset 501-11 fås i to størrelser: 160 x 160 cm og 200 x 200 cm, og du kan vælge mellem bordplade i tre slags materialer: bøg, ahorn og laminat. Bordet kan monteres både højrevendt og venstrevendt så det passer til alle hjørner.

Conset 501-19 er et lille hjørnebord med kun én søjle, der hæver og sænker bordpladen. Det egner sig som et lille hjørneskrivebord med plads til en bærbar computer.

Conset 501-19 lille hjørneskrivebord
Conset 501-19 lille hjørneskrivebord til en laptop eller lignende.

Det fås i fire størrelser: 117 cm, 120 cm, 138 cm og 140 cm i bøg, ahorn. Det billigste af disse kombinationer er 117 cm i bøg til 4.600 kr. inkl. levering.

Hjørneskrivebord fra IKEA til kun 400 kr.

Er budgettet begrænset, har IKEA et hjørneskrivebord til kun 400 kr. Vika Amon fås i sortbrun eller hvid med sølvfarvede ben, og har et helt enkelt og pænt design. Inkl. levering koster det 700 kr.

Billigt hjørneskrivebord
Billigt hjørneskrivebord fra IKEA model VIKA Amon

Bordpladen måler 120 x 120 og bordet har en høje på 74 cm.

Et andet hjørneskrivebord, der er værd at kigge nærmere på, er modellen Borgsjö til kun 700 kr.

Bordpladen måler 93 cm x 93 cm i bredde og dybde, og skrivebordet har en højde på 75 cm. Der er kabelstyring, så du kan få styr på ledningerne, og praktiske hylder under bordet.

Borgsjö kan desværre ikke købes online, men må hentes i den nærmeste IKEA i Aarhus, Aalborg, Gentofte, Odense eller Taastrup.

IKEA sælger også et Galant hjørneskrivebord, som du kan bestille online og få leveret. Det har et enkelt design, hvor bordpladen sidder fast på tynde stålben, der er enten A eller T-formet. Bordpladen fås i 4 farver/materialer: birketræsfiner, grå, hvid og sortbrun.

Den billigste kombination er hvid med A-ben, og koster 1050 kr., hvis du selv kan hente i en IKEA, eller 1850 kr. inkl. levering. Galant kommer med 10 års garanti, og er testet og godkendt til kontorbrug, da det kan indstilles i højden mellem 60 og 90 cm.

Hvidt Prima hjørneskrivebord med masser af plads

Prima hjørneskrivebord
Prima hjørneskrivebord

Leder du efter et hjørneskrivebord, hvor der er plads til at folde sig ud, er det hvide Prima hjørneskrivebord det helt rigtige valg.

Det måler 160×189 cm og er 74,5 cm.

Der er to skabe under bordpladen til den ene side og plads til kontorstolen til den anden side.

Det er et pænt og neutralt hjørneskrivebord, som passer optimalt til hjemmearbejdspladsen.

Prima hjørneskrivebordet koster ca. 3.000 kr. inkl. levering og kan blandt andet købes hos unoliving.dk.

Explorer skrivebordet er enkelt og funktionelt

Explorer skrivebord fra ILVA
Explorer skrivebord fra ILVA

Et helt enkelt og funktionelt hjørneskrivebord med bordplade i sortglas og ben af krom, kan købes i ILVA. Bordpladen måler 100×100 cm, og bordet har en højde på 76 cm.

Det er et moderne bord, der giver god bordplads uden at trænge sig på.

Explorer hjørneskrivebord koster 1800 kr. inkl. levering hos ilva.dk.

Vælg det rigtige hjørneskrivebord til hjemmearbejdspladsen

Det er primært dit budget, der afgør hvilket hjørneskrivebord, som du skal vælge til hjemmearbejdspladsen. Arbejder du mange timer dagligt hjemmefra, er det en god idé at vælge et skrivebord, der kan indstilles i højden, så du sidder bedst muligt.

Hæve/sænkebordene fra Conset er ideelle, da du kan være sikker på, at det er let at få den helt rigtige højde, og hvis I er flere, der bruger det samme skrivebord på forskellige tidspunkter er det helt optimalt.

Er budgettet lidt mindre, men du stadig vil have mulighed for at indstille bordhøjden, er skrivebordet Galant fra IKEA et godt valg, da højden på benene kan indstilles. Det er dog ikke lige så let, som ved hæve/sænke bordene, men kan indstilles så højden passer til dig.

Skal det være helt enkelt og billigt, er både IKEAs hjørneskrivebord til 400 kr. en god løsning. Mangler du et sted at stille den bærbare, så du kan tjekke e-mails og surfe en times tid om dagen, behøver du ikke andet end dette helt enkle bord.

Skriv en kommentar