Ifø toiletsæde – Softclose eller alm. fra Ifö

Ifø toiletsæde

Har du et Ifö Sign toilet, så har du muligheden for også at købe et Ifö toiletsæde med softclose. Det koster lidt ekstra, men er alle pengene værd.

Hader du lyden af et toiletsæde, der knalder ned på kummen? Med et Softclose toiletsæde fra Ifö skal du blot give toiletsædet et lille puf øverst, hvorefter det lukker sig stille og roligt uden at larme.

Læs med her, hvis du vil høre mere om fordele og ulemper ved et Softclose toiletsæde fra Ifö, og se hvilke modeller, der har Softclose, og hvor du kan købe dem billigt.

Mange fordele med et Soft Close toiletsæde og kun få ulemper

Hvis du har et lille barn i huset, vil du sætte stor pris på et Softclose toiletsæde fra Ifö. Børn har svært ved at lukke et almindeligt toiletsæde, og vil ofte lade det falde, så det larmer meget.Derudover kan det være direkte farligt, da de kan få fingre og andre legemsdele i klemme, og i værste fald kan kummen og toiletsæde gå i stykker.

Med Softclose kan toiletsædet ikke falde. Tværtimod lukkes det meget langsom og stille, og du skal derfor ikke være nervøs for, om de små fingre kommer i klemme.

Toiletsæde sort fra Ifø

Toiletsæde sort fra Ifø

Samtidig sparer det alle for den irriterende lyde af et toiletsæde, der lukkes alt for hårdt. Softclose har også den fordel, at du ikke behøver at holde ved toiletsædet, når du lukker det.

Du kan lettere puffe til det, og så lukker det langsomt sig selv; det tager ca. 5 sekunder. Det kan dog være en ulempe, at toiletsædet lukkes langsomt, da du så skal stå og vente på det, hvis det er oppe.

En anden fordel ved et Ifö tolietsæde er, at du kan vælge imellem fast beslag eller Quick Release beslag. Med et fast beslag sidder toiletsædet sikkert fast.

Et Quick Release beslag har en mekanisme, så du let kan tage det af og på. Derved bliver det let, at få gjort hele WC-kummen rent, også omkring beslagene, hvor det eller kan være svært.

Ifö Sign med eller uden Softclose

Ifö har flere modeller af toiletsæder, som kan købes med Softclose. Ifö Sign toiletsæde passer til de populære Ifö Sign toiletter, bl.a. Ifö Sign gulvstående toilet.

Du kan bl.a. få de følgende toiletsæder med og uden Softclose, der passer til Ifö Sign:

 • Ifö Sign toiletsæde med Soft Close fås i sort eller hvid og kan købes for ca. 770 kr. hos VVScomfort.dk. Du kan vælge mellem om det skal have Quick Release beslag eller fast beslag.
 • Uden Softclose, men med Quick Release koster Ifö Sign ca. 440 kr. inkl. levering hos Starvvs.dk.
 • Ifø Sign fås også i en blød model uden Softclose eller Quick Release til ca. 330 kr. inkl. levering.

Alle Ifös toiletsæder har en garanti på reservedele i 10 år, så du kan være sikker at finde den rigtige reservedel, hvis du får brug for det.

Spar 920 kr. på Ifö Sign Træsæde i Eg uden Softclose

Ifø toiletsæde i eg

Ifø toiletsæde i eg

Du kan få Ifö Sign i træ, og kan vælge imellem mørk eg, lys eg og valnød. Der er stor forskel på, hvor meget det koster på internettet, jeg fandt det til ca. 2.285 kr. hos lavprisvvs.dk, og til kun ca. 1.360 kr. hos saninetto.dk.

Du kan derved spare ca. 920 kr. ved at vælge den rigtige forhandler!

Træ er varmere at sidde på både om vinteren og om sommeren, og det giver badeværelset et varmere og mere eksklusivt udseende.

Desværre kommer toiletsæderne i træ fra Ifö ikke med Softclose.

Ifö Keramag Visit toiletsæde med Softclose

Ifö har designet tre toiletserier sammen med deres søsterselskab Keramag. Keramag Visit er den minimalistiske serie, der sparer plads på badeværelset.

Keramag Visit med softclose

Keramag Visit med softclose

Keramag 4U er præget af asymmetriske linjer og Keramag Preciosa fås bl.a. som et firkantet toilet, hvis du har lyst til et helt unikt look på badeværelset.

Til disse tre serier kan du købe toiletsæder med Softclose:

 • Keramag Visit med Softclose kan købes for ca. 940 kr. inkl. levering hos Multikoeb.dk.
 • Keramag 4U med Softclose koster ca. 1040 kr. hos Billigvvs.dk. Uden Soft Close koster det ca. 920 kr. inkl. levering.
 • Keramag Preciosa toiletsæde med Softclose, der passer til det firkantede væghængte toilet koster ca. 1.300 kr. inkl. levering.

Skal jeg vælge med eller uden Soft Close?

Der er mange gode grunde for at vælge et toiletsæde med Softclose, og fordele og ulemper kan opsummeres som følgende:

 • Smækker ikke
 • Mindre berøring ved toiletsædet, når det skal lukkes
 • Det larmer mindre
 • Det er sikkert for børn
 • Lettere at gøre rent med Quick Release beslag

Ulemper:

 • Fås ikke i træ
 • Det koster mere
 • Du skal vente, mens det lukker sig langsomt
 • Du glemmer at du ikke bare kan slippe sædet når du er ude i byen

Selvom det koster et par hundrede kroner mere med Softclose, er det pengene værd, da et toiletsæde holder i så mange år.


Du vil være rigtig glad for Softclose-funktionen, da du sparer tid på at lukke det, og ikke skal høre på larmen længere.

Hvis du har børn er pengene rigtig godt givet ud, da det er meget svært for dem at lære at slå brættet stille ned.

TAGS: Ifö toiletbrædt , Softclose fra Ifö , Tilbud på softclose toiletsæde

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer

2 Kommentarer på Ifø toiletsæde – Softclose eller alm. fra Ifö

 1. Ulla Lyskjær siger:

  Jeg har et toiletbrættet med Easy close som desværre ikke fungerer mere på kransen, men fungerer på låget. Kan det repareres?

 2. Mikael siger:

  Hej Ulla,

  Du kan godt købe Ifö beslag særskilt. Om det kan svare sig i forhold til at købe et nyt sæde, må du selv vurdere.

  Du kan se beslagene her: ifo.dk/produkter/reservedele/product-demo/prev/toiletsaeder-1/product/ifoe-cera-saedebeslag-med-soft-closing-z96818/