Køjeseng til børn – Valg af de bedste køjesenge til prisen

En køjeseng til børn sparer plads i børneværelset og de fleste børn elsker at kravle op i toppen eller lave hule i den nederste køje.

køjeseng-unistyle.dk

Flot køjeseng fra køjeseng-unistyle.dk

Der er mange skønne køjesenge at vælge imellem. Her kan du se nogle af de bedste køjesenge til prisen – helt ned til 750 kr. for en udmærket køjeseng.

Køb en godkendt køjeseng

Køjeseng i træ

Køjeseng med skuffer fra New Zelandske Remdesign.co.nz

Den smarte køjeseng på billedet hedder Texas Bunk Bed, og den fremstilles af et New Zealandsk firma, der hedder Remdesign.co.nz. Den kan ikke købes i Danmark, men danske Manis-H fremstiller en lignende køjeseng med skuffer til ca. 6000 kr. Den kan du købe her.

Manis-H køjesenge er godkendte af det tyske TÜV, men der er ingen formelle danske krav til sikkerheden, når du køber køjesenge. Ofte er sengene godkendte af ForbrugerLaboratoriet, Dansk Varefakta Nævn (DVN), den europæiske godkendelse EN 747 og førnævnte tyske TÜV. Disse instanser tester køjesengene, og ser efter om de er sikre. Det nævnes som regel på producentens hjemmeside og på selve produktet, om sengene er godkendte og af hvem, men ellers er det en god idé at spørge.

Selv om sengen er godkendt af en af de nævnte instanser, så er det en god idé selv at tjekke om sengen virker solid, hvis du har mulighed for at se sengen, før du køber den.

Du skal også være sikker på, at dit barn ikke kan falde ud af køjesengen om natten. Som udgangspunkt skal dit barn minimum være 6 år, før det er sikkert at sove i øverste køje. Der skal altid være en solid sengehest, så barnet ikke falder ud af sengen om natten.

Det er også vigtigt at stigen til den øverste køje er meget solid og sidder godt fast, så barnet ikke kommer til at sparke den af om natten.

Selve sengen skal også være solid nok til at stå alene uden at læne sig op af noget.

Woody er en flot køjeseng til piger eller drenge

køjeseng

Model Anna fra Traevarer.dk

Trævarefabrikkernes Udsalg har et stort udvalg af etagesenge i enten hvidlakeret eller klarlakeret fyrretræ. De har to mærker:Woody til de yngre børn, og Manis-H senge, der henvender sig til lidt ældre børn.

I Woody-serien kan du købe f.eks. købe model Anna, der måler 70 x 190 cm indvendigt og 81 x 201 cm udvendigt. Selve sengen inkl. lameller og skuffer koster ca. 5400 kr. inkl. levering.

Vil du have de flotte forhæng, puder og madrasser med, må du betale ekstra. Forhænget og den flotte sækkestol koster hver især ca. 450 kr. forhænget. Madrasserne koster 1000 kr. pr. stk. Du kan se udvalget af tekstiler her.

Manis-H køjesenge kan ændres efter behov

køjeseng til børn

Manis H etageseng – fra Traevarer.dk

Manis-H har et stort udvalg af køjesenge i flere størrelser. Du kan f.eks. købe en køjeseng i str. 170 x 104 cm eller 210 x 104 cm til 5.125 kr. incl. levering. Prisen er ekskl. madrasser.

Du betaler det samme for en køjeseng i Manis-H serien, som du gør i Woody-serien, men det smarte er, at du kan ændre den senere til f.eks. en høj seng med et bord underneden, når dit barn bliver en teenager.

Manis-H er et dansk system af senge, borde, reoler og skabe, der kan udbygges, så det passer til dit barn eller teenager.

Manis-H senge er testet af det tyske TÜV, så du er sikker på, at sikkerheden er helt i orden. Der er en 5 års suppleringsgaranti, så du kan være sikker på, at kunne købe ombygningsdele i de næste 5 år til din seng. Der er 10 års produktgaranti på produktionsfejl.

Du kan se udvalget af Manis-H sengene her på Traevarer.dk.

Etageseng fra Hoppekids kan blive til dobbeltseng

Dele køjeseng i fyrretræ

Billede fra babyshower.dk

Hoppekids er et andet system af senge, der kan sættes sammen på mange måder. Du kan sammensætte til etagesenge, høje senge eller halvhøje senge med rutsjebane.

Hoppekids køjeseng kan deles, så man får to enkeltsenge, eller en dobbeltseng.

De indvendige mål til madrasserne er 90 x 200 cm, og udvendigt måler den 208 cm x 98 cm, og er 145 cm høj.

Den er godkendt efter de europæiske regler efter EN 747.

Sengene er fremstillet i massivt fyrretræ, og koster 3000 kr. inkl. levering. Prisen er inkl. bunde, sengehest til øverste køje og stige.

For en tekstilpakke med forhæng, 2 stk puder og et tårn, der sætter omkring stigen betaler du 1400 kr.

Madrasser i koldskum, der passer til sengen, koster 1150 kr. pr. stk.

Brix kan sættes sammen familiekøjeseng

køjseseng til børn - tredobbelts

Tredobbelt køjeseng fra unistyle.dk

Du kan købe de Brix køjesenge på Unostyle.dk. Disse skønne senge kan som Hoppekids sammensættes på flere forskellige måder.

Du kan f.eks. lave en dejlig familieseng med en dobbeltseng nederst og en enkelt køje øverst. Det er genialt hvis du skal spare plads i en lille lejlighed eller til sommerhuset. Den koster 4.640 kr. inkl. levering. Prisen er incl. sengehest og stige, men uden lamelbund.

Dobbeltsengen måler 120 x 200 cm i inderste madrasmål, og køjesengen måler 90 x 200 cm i madrasmål.

Du kan også sætte tre senge sammen til en superhøj køjeseng med plads til tre børn. Der er ikke så meget plads imellem køjerne, så den ikke ideel, hvis børnene har klaustrofobi.

Den har en stige til den mellemste køje i den ene ende, og en stige til den øverste køje i den anden ende. Den koster 4.550 inkl. levering og incl. stiger, men uden lamelbunde.

Lamelbundene koster 130 kr. pr. stk.

Hvidlakeret køjeseng til børn

køjeseng

Køjeseng fra sengeogmadrasser.dk

Sengeogmadrasser.dk har et skønt udvalg af køjesenge i fyrretræ i enten naturfarvede eller hvidlakerede.

Deres priser starter ved 2825 kr. incl. levering for en køjeseng, der har de udvendige mål 198 cm x 98 cm og er i hvidlakeret fyrretræ. Den leveres incl. 2 madrasser, der er 9 cm tykke.

Der er en lige stige mellem de to senge.

Køjeseng til børn til kun 750 kr. i IKEA

Køjeseng til kun 750 kr. i IKEA

Køjeseng til kun 750 kr. på ikea.dk

IKEA har en meget billig køjeseng Mydal til kun 750 kr. eksl. madras. Den kan ikke købes online, så du må en tur forbi IKEA, hvis du vil have den.

Mydal måler 90 x 200 cm indvendigt, og 97 x 206 cm udvendigt. Den er 157 cm høj, og fremstillet i fyrretræ.

Du kan købe madrasser, der passer til sengen i IKEA til kun 380 kr. stykket.

Selv Mydal er så billig, så er den af forbavsende god kvalitet. Flere mødre fortæller i denne tråd om Mydal køjesenge, der har holdt til børnene i mange år.

En køjeseng til børn bringer glæde i mange år

De fleste børn er ellevilde, når de får en køjeseng. De sætter gang i fantasien, og der er mange timers leg indbygget i dem med både hyggelige huler i den nederste køje og den spændende øverste køje.

Køjesenge er ideelle til søskendepar, der gerne vil sove sammen, men dog have hver deres private seng. De passer også godt til enebørn eller børn, der hver især har deres eget værelse; så er der nemlig altid en ekstraseng, når vennerne vil sove der.

Familiekøjesengen er smart og er en god måde at spare plads på i sommerhuset, eller hvis I vil udnytte pladsen i en lille lejlighed optimalt.

Keeping sharing simple...
0

TAGS: Billige køjesenge , etagesenge , køjesenge , køjesenge til børn

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer

8 Kommentarer på Køjeseng til børn – Valg af de bedste køjesenge til prisen

 1. Karen mJ kornum siger:

  Hej Mikael. Jeg har læst din artikel om køjesenge og meget grundigt. Det er god Info. Nu er jeg tilfældigvis faldet for den kuøjeseng på det aller første FOTO, i din tekst og som du desværre ikke beskriver nærmere. Kan jeg lokke noget Info om sengen ud af dig. Jeg er meget interesseret i den nemlig.
  Mange venlig hilsner fra Karen Maj

 2. Mikael siger:

  Hej Karen. Den seng du ser på det første billede er en variation af en seng der hedder Texas bunk bed. Jeg har ikke kunne finde modellen i de pågældende farver til salg, men måske du kan høre remdesign.co.nz om den stadig produceres. Jeg må dog bedrøve dig med, at den er meget dyr (+20.000 kr.).

  Mvh
  Mikael

 3. Natascha Dennig Nielsen siger:

  Hvor kan køjesengen øverst på siden købes ? Den med hylder for enden.
  VHS Natascha

 4. Mikael siger:

  Hej Natascha, se gerne min kommentar lige ovenfor din 🙂

 5. M siger:

  Hej Mikael, da vi ikke har så meget plads- vil vi købe en køjeseng. Anbefaler du stadig væk den delbar køjeseng fra baby showet. Jeg syntes at det er meget svært valg- da vi ikke fysisk kan mærke og se produkterne. Venlig hilsen M

 6. Mikael siger:

  Hej M,

  Jeg anbefaler ikke den ene frem for den anden. De har alle deres kvaliteter.

  Den delbare køjeseng er smart, men ikke mindre end de andre. Langt de fleste køjesenge er 90×200 i målene og varierer kun lidt i højden.

  Hvis du gerne vil have noget der heller ikke koster for meget, så vil jeg anbefale at tage et smut forbi IKEA. Det er måske ikke de mest fantastiske designs de har (men meget er nu ok) og så er deres priser gode. På den måde kan du også se dem i virkeligheden inden du beslutter dig.

  mvh
  Mikael

 7. Gitte siger:

  Hvordan med mærket Flexa? Er det de mange penge værd?

 8. Mikael siger:

  Hej Gitte,

  Vi har ikke testet Flexa sengene, så jeg skal ikke kunne sige noget om deres kvalitet. Jeg har søgt lidt rundt på nettet og kan ikke umiddelbart finde hverken positive eller negative udtalelser omkring dem.

  Mvh
  Mikael


Keeping sharing simple...
0