Lagersalg af brugskunst – Hvor sælges der brugskunst billigt

Lagersalg af brugskunstBrugskunst? Begrebet er på ingen måder klart og afgrænset. Det kan betegne genstande, der er mere til pynt end decideret funktionelle. Eller et design, hvor brugbarhed og udseende går op i en højere enhed.

Blomstermønstre, detaljerigdom og vintage-look. Farver og former varier meget. Meget typisk er dog den romantiske stil, sådan som den kommer til udtryk i populære mærkevare-produkter så som Greengate, Bloomingville og Rice.

Herunder prøver vi at give dig et overblik over de mange muligheder med henvisninger til nogle af de forhandlere, hvor du kan spare mest. Der er ikke nødvendigvis tale om decideret lagersalg af brugskunst, men priserne er mindst lige så gode.

Mest til pynt

Brugskunst kan benyttes til mange lejligheder, men er specielt populært omkring helligdage som eksempelvis jul og påske. Mange af butikkerne sælger disse sæsonbetonede varer til en lavere pris når de pågældende helligdage ikke står lige for døren og der kan derfor være gode penge at spare.

Både mollegaarden.dk, 4house.dk og frokenolsen.dk (Frøken Olsen) har en del jule- og påskepynt i deres lagersalgs-sortiment.Træophæng med print, glasklokker, englespil, diverse kræmmerhuse, julekugler, topstjerner adventslys og blanke påskeæg i fattigmandsølv. Der er nok at vælge imellem. Besparelserne ligger på 25 – 30 %. Hos “frokenolsen.dk” typisk omkring 50 %.

Buddha hovedePyntegenstande, der kan bruges året rundt, er der også masser af. Det kunne være patinerede opsatser og potteskjulere, Buddha-hoveder i fedtsten, stofdyr med duftfyld og dekorationskugler i sølvdesign.

Eller flytbare klistermærker til køleskabet, tapetet eller andre steder, hvor du har brug for lidt ekstra kolorit og dekoration.

Forretningen more2home.dk har desuden en hel sektion af kraftigt nedsatte vaser, fade og skulpturer i sten og aluminium af mærket Krogsgaard.

Som noget særligt har villaoutlet.dk et forholdsvist stort udvalg af kunstige deko-grøntsager, blomster og planter. Alt lige fra naturtro avocados til orkideer og sukkulenter. Du sparer ca. 50 % på de fleste af disse varer.

Flot borddækning

Skal der dækkes pænt op, så har blandt andre Nordhjem Outlet en række meget farverige duge og dækservietter.

Hertil kommer et væld af festlige skåle og fade i mærket Rice, der er kendt for sit blomstrede design.

Green Gate brugskunst

Green Gate – et andet populært design – hører ligeledes til den romantiske og nostalgiske stilkategori. Et eksempel kunne være Paisly skåle til 40 kr. (mod en førpris på ca. 100 kr.). Du kan i det hele taget gøre gode køb med besparelser på omkring 50-60 %. Tilbud på Green Gate greengate fås også hos mollegaarden.dk.

Eller hvad med små tapasskåle af mærket House Doctor til ca. 5 kr. pr. stk.? Eller fine perlemorsskeer (Tina K Home) til omkring 20 kr. stk. Begge varegrupper tilbydes hos frokenolsen.dk. Og du sparer her 60-80 % på normalprisen.

Hyggebelysning

En anden ting, der kan pynte gevaldigt på dit bord, og som typisk sættes på tilbud via lagersalg er diverse former for fyrfadsstager. Disse fås i glas og metal i næsten alle lagersalgs-sortimenter, og du kan spare op til 80 % på normalprisen.

Bloomingville brugskunst

Køkkenudstyr, dåser med mere

For de fleste mennesker er køkkenet et lige så vigtigt rum som stuen og soveværelset. Det må med andre ord gerne tage sig pænt ud.

Leder du efter gammeldags vægskabe eller dåser med specialtryk fra Bloomingville, kan du finde mange interessante ting hos mollegaarden.dk. Du sparer typisk ca. 25 %. Også her er mærket Green Gate dominerende. F.eks. kan du spare ca. 25 % ved køb af blomstrede Green Gate forklæder.

Nordhjem.dk tilbyder diverse opbevaringsdåser fra Rice og ildfaste fade fra House Doctor med besparelser på helt op til 70 %.

4house.dk har endvidere flere forskellige grydelapper, grillhandsker og bordskånere i kreative design med besparelser på op til 50 %.

Det fine selskab: Royal Copenhagen m.fl.

Omend producenter som Royal Copenhagen og Holmegaard ikke er leveringsdygtige i decideret billige produkter, bør de her have et par ord med på vejen. Begge har lagersalg, hvor de sætter udgåede varer og anden sortering ned til priser, hvor også almindelige folk kan være med.

Holmegaard har en større outlet-afdeling (jf. Holmegaard Park), men der er desværre ikke mange oplysninger om priser.

Bedre er det hos Royal Copenhagen, der på deres salgsside har en specialkategori – “specials” – hvor der tilbydes både kaffekopper, tallerkner og porcelænsfigurer med rabatter på omkring 35 %.

Og så alt det andet…

Som du måske kan fornemme, er listen over forskellige former for brugskunst nærmest uendelig, og vi har derfor valgt at koncentrere os om et par udvalgte kategorier.

Vi vil dog afsluttende nævne, at du også kan få fine ting til haven så som hængekøjer, bænke, fuglehuse og altankasser.

Endelig er der mange forskellige opbevaringsbokse, puder og tæpper, specielle former for legetøj og dekorative notesbøger.

Har du brug for et f.eks. et spejl i barok-design i prisklassen 200 -400 kr. kan du tjekke myhomlagersalg.dk. Bemærk dog, at der her ikke er angivet førpriser: www.myhomelagersalg.dk.

Et par gode tip

Forhandlere og online-shops kommenteret i denne artikel repræsenterer kun et lille udvalg. Måske har du fået blod på tanden og vil gerne søge videre på nettet. I så fald vil vi give dig et par få gode, tip, der kan gøre din søgning mere enkel og overskuelig.

For det første skal du være opmærksom på, at mange lagersalgstilbud annonceres via sociale medier som Facebook og Twitter.


Der er her typisk tale om reklame for engangs-events, hvor en given forhandler holder lagersalg over en til to dage i et specifikt tidsrum. Her skal du altså holde tungen lige i munden og styre uden om arrangementer, der allerede er forældede.

Endelig skal du huske, at lagersalg også kaldes “outlet”. Når du søger efter brugskunst og gerne vil have det bredest mulige udbud, kan det derfor godt betale sig at indtaste begge begreber i søgefeltet.

House Doctor brugskunst

Hvor meget kan jeg spare?

Som du kan se af ovennævnte svinger besparelserne ved lagersalg af brugskunst meget – typisk fra 25 % – til omkring 80 %. Gennemsnitsbesparelsen er dog omkring 50 %.

Selv på populære mærkevarer som Green Gate, House Doctor, Bloomingville og Rice kan du opnå meget store besparelser.

De bedste køb er som regel varer, der udgør små restpartier. Ved dyrere produkter i retningen af Royal Copenhagen, sparer du sjældent mere end 35 %. Til gengæld er kvaliteten – trods anden sortering – helt i top.

TAGS: Billig brugskunst , Brugskunst tilbud , Lagersalg af brugskunst

Mikael er i gang med en gennemgående renovering og modernisering af sit 4 hus (og et sommerhus). Er Gør-Det-Selv person til fingerspidserne og elsker processen fra gammelt bras til renoveret og lækkert. Med en kæmpe have og en masse projekter, så sker der altid noget nyt.

Kommentarer