Lagersalg af fliser – Klinker og fliser til gode priser

Lagersalg af fliserVil du have en billig flise eller klinke, kan det godt betale sig at holde øje med diverse lagerudsalg. Her tilbydes alle typer til både indendørs og udendørs brug.

Billigst er vægfliser, der ikke behøver være specielt slidstærke. Beton kan ligeledes fås til en forholdsvis lav pris, mens køb af kvaliteter i natursten så som marmor og kalksten generelt kræver et større greb i lommen.

Du skal være opmærksom på, at et fordelagtigt lagersalgstilbud meget ofte kun gælder ved køb af et større parti varer. Inden du køber, skal du altså gøre op med dig selv, hvor mange kvadratmeter belægning du egentlig har brug for.

Se her hvilke muligheder du har, og hvad det vil koste dig.

Ude eller inde?

Der er forskel på fliser til udendørs og indendørs brug. Skal de lægges i indkørslen, på terrassen, på gangarealer så som trapper og havestier eller andre steder, hvor der er brug for en ekstra høj slidstyrke, vil du have mest gavn af materialer i beton eller sten. Eller keramiske produkter i en hårdt brændt og frostsikker kvalitet.

Indendørs-belægning skal selvfølgelig også kunne holde til noget. Men her kan du godt benytte dig af lidt finere og tyndere kvaliteter – evt. med blanke, polerede flader.

Klinker til køkken

Det kunne være marmor til entreen eller køkkenet eller dekorative materialer, der bedst egner sig til beklædning af væggen.

Hvad vægfliser angår, behøver du naturligvis ikke tænke så meget på slidstyrke men mere på det æstetiske udtryk. En anden sag er f.eks. badeværelset, hvor belægningen skal kunne tåle vand og være forholdsvis let at rengøre.

3 tilbud på lægning af fliser

Billig beton til indkørslen

Betonfliser er forholdsvis tykke – ca. 5-8 cm – og du kan få dem i mange forskellige mål. Om end de ikke hører til den smukkeste form for udendørsbelægning, er de billige, praktiske og har en slid- og trykstyrke, der gør, at du med fordel kan bruge dem i indkørslen.

Der er p.t. ingen forhandlere, der har beton i lagersalg. Men normalpriserne er lave – fra ca. 75 kr. pr. m2.

Smukke sten

Smukke marmor stenDer er noget helt særligt ved sten. Når de skæres ud og slibes til, fremstår deres naturlige farver og mønstre særdeles flot. Stenene importeres fra både Norge, Italien, Ægypten og Brasilien, og mulighederne er mange. Udover granit kan du også få marmor, sand- og kalksten. Blankpolerede såvel som groft tilhuggede.

Generelt ligger priserne ved lagersalg på mellem 200 og 400 kroner pr. m2. Marmor og kalkstenstyper i særlige forarbejdninger befinder sig i den dyreste ende af spektret, dvs. op til 400 kroner pr. m2 – på tilbud vel at mærke.

Kalksten: I den lyse og lette ende

Kalkstenstyper svinger farvemæssigt fra det gullige og nøddebrune til det beige og sandfarvede udtryk.

Cavaro.dk har en del restpartier i nøddebrune nuancer. Priserne ligger på 220 kr. pr.m2.

Kan du lide et lyst og luftigt design, kan du få meget elegante, sandfarvede Travertin-sten hos inpro.dk til omkring 390 kroner pr. m2. Typen Travertin Classico Vein Cut er slebet og spartlet således, at overfladen har fine åredannelser, sådan som man kender det fra træ.

En noget billigere kalkstensløsning kunne være Travertin Warm Walnut, der – som navet antyder – er ovre i et mere varmt og brunligt udseende. Prisen er her nede i 250 kr. pr.m2, men varen kan kun købes i hele kasser a ca. 34 m2. Vi taler altså om en samlet pris på 8.500.

Lagersalgskøb hos inpro.dk er i det hele taget meget baseret på storkøb. Ved visse varetyper kan du godt selv bestemme, hvor mange kvadratmeter du vil købe. Det kaldes “anbrud”. Men du skal her være opmærksom på, at prisen dermed stiger. Typisk med ca. 100 kroner pr. m2.

Skifer – enkelt men stilfuldt

Mørk skifer til gulvbelægning kan fås til tilbudspriser på omkring 200 kroner pr. m2. En meget stilfuld løsning, hvis du er til et enkelt udtryk i grålige og matsorte farver.

Skifer fliser

Mørk skifer er den mest udbredte type, men der findes også skifer-materialer, f.eks. fra Brasilien, der er lysere og multifarvede. Disse kan fås hos blandt andre cavaro.dk til restsalgspriser på omkring 150 pr.m2.

Keramiske materialer der ligner sten

Mange keramiske fliser er fremstillet således, at du stort set ikke kan skelne dem fra natursten.

Fliseeksperten.dk har sat en række restpartier af denne type på tilbud. For travertin- og granit-lignende design ligger priser mellem 106 og 150 kroner pr. m2. Prisen gælder kun ved køb af en større pakke med fliser omkring beregnet til en belægning på 8-10m2.

Samme forhandler tilbyder yderst slidstærke og flotte “porcellenato”-materialer til priser fra omkring 329 kr. m2. Du skal dog køb en hel palle med i alt 45 m2. Du kommer altså hurtigt af med omkring 14.000 til 15.000 kroner.

Vægfliser

Vægfliser, der ikke behøver at være så slidstærke som materialer til gulvbelægning, hører til den billigste produktgruppe.

Tilbuds-/outlet-priser starter ved 45 kr. pr. m2, og du kan spare en hel del i forhold til normalprisen. Der er som regel ikke noget i vejen med kvaliteten.

Den lave prissætning skyldes, at der er tale om restpartier eller udgåede varer.

Til brug i vådrum

Gulvfliser til badeværelser, bryggers og lignende skal generelt være af en noget højere kvalitet. Mange stenmaterialer har en holdbarhed, der gør, at du kan bruge dem i både vådrum og andre steder i huset. Ved brug i vådrum skal du blot tænke på, om materialet er velegnet til rengøring eller ej.

Har du meget kalk i vandet, kan det i øvrigt betale sig at vælge en lys kvalitet frem for en mørk.

Helt almindelige hvide fliser kan fås for omkring 200 kroner pr. m2. Billigere kvaliteter kan dog fås helt ned til ca. 60 kr. pr. m2.

Mosaik tilbud fra Eversoutlet.dk
Billede fra eversoutlet.dk

Eversoutlet.dk har et stor udbud af forskellige produkter, hvoraf mange af fabrikeret i Italien. Meget store besparelser er der p.t. på de såkaldte mosaik-modeller, som du ofte kan bruge til både væg og på gulv.

Tilbudspriserne hos Eversoutlet.dk svinger mellem 100 og 500 kroner pr. m2.

Størst er besparelsen på Evers Ark 5002 i en glaseret, mat kvalitet til 99 kr. pr. m2. Førprisen angives til at være mere end 10 gange så høj. Du skal dog købe en samlet pakke med i alt 16m2.

Storkøb = med lav pris

Materialer til væg-belægning kan fås fra omkring 45 kr. pr. m2 og hører dermed til de billigste produkter.

Stenmaterialer eller hårdtbrændt keramik af højeste kvalitet vil som regel koste mellem 200 og 400 kr. pr. m2.

Alternativt kan man vælge keramiske materialer, der ligner sten, og som i visse udgaver er ca. halvt så dyre.

3 tilbud på lægning af fliser

Ligegyldigt hvilket produkt, du vælger, kan du altid regne med, at storkøb – som f.eks. køb i paller med belægning på op til 45m2 – vil give den laveste pris pr. m2.

Visse forhandlere tilbyder anbrud (du kan her selv vælge, hvor meget du vil have), men det betyder også at prisen let kan stige med ca. 100 kr. pr. m2.

Skriv en kommentar