Lagersalg af møbler – Største udvalg og billigste priser

Lagersalg af møblerDu er i gang med at møblere dit hus eller lejlighed og har brug for nogle gode tilbud. Her kan det godt betale sig for dig at gå efter lagersalg.

Det er dog ikke altid lige nemt at skelne lagersalg fra almindelige butikkers tilbud. Hertil kommer, at der kan være stor forskel på udvalget, og også fragtpriserne kan variere. Visse lagersalgsforhandlere leverer tilsyneladende ikke. Her må du ud på selve stedet for at gøre de gode køb.

Nedenfor hjælper vi dig på vej med et par eksempler på nogle af de største udvalg og laveste priser.

Meget at vælge imellem

Hvis du interesseret i det størst mulige udvalg, er online-butikker som forresten.dk og more2home.dk et godt sted at starte.

Lagersalg hos Forresten.dk
Billede fra forresten.dk

Forresten.dk har lager i Svendborg, men sender gerne. På deres hjemmeside reklamerer de med, at størstedelen af deres møbler er at finde i møbelforretningerne netop nu. De kan dog sælge til nedsatte priser – mellem 25 og 50 % – idet de har købt dem som rester, udstillingsmodeller eller fra konkursbo.

Udvalget strækker sig lige fra havemøbler over barstole til kontormøbler og tv-borde. Heldigvis er hjemmesiden logisk opbygget med en alfabetisk menu i højre side, der gør det forholdsvist let at navigere alt efter interesse.

Online-shoppen more2home.dk sælger nogenlunde de samme møbeltyper som forresten.dk – sofaer, borde, stole, kontormøbler med videre – i alle tænkelige materialer.

Også her ligger besparelserne mellem 25 og 50 %. Forhandleren har en særlig outlet-afdeling i Fredericia, hvor man selv skal hente varerne. Men hovedudvalget leveres via fragt. I visse perioder tilbydes fri fragt.

123 – Outlet

123lagersalg.dk har ligeledes meget at vælge i mellem. Alt på siden er lagersalg, og besparelserne er store.

De laveste priser finder du ved søge i underkategorien outlet under produkter. Forskellen mellem outlet-produkterne og de øvrige varer på siden er, at førstnævnte har mindre skader. Hvor små de er oplyses ikke i detaljer. Til gengæld kan du spare op til 70 %.

Mindre udvalg

Lagersalg af møbler hos Selta.dk
Billede fra selta.dk

Hos forhandlere så som selta.dk og nitexlagersalg.dk er sortimenterne mindre. Men også her har du også her mulighed for at gøre et kup.

Hos selta.dk kan du således få en blå stofsofa til 2 personer nedsat med 64 %. Hos nitexlagersalg.dk kan du bestille et egetræsbord til 750 kr. sat ned fra ca. 2.500 kr. Der er her tale om en besparelse på hele 70 %.

Nitexlagsalg.dk tilbyder dog tilsyneladende ikke fragt, og du skal betale kontant ved afhentning.

Et par priseksempler på spiseborde i træ

Nedenstående priseksempler giver et indtryk af, hvad du kan spare på spiseborde i træ. De fortæller dog ikke noget om bordenes kvalitet.

Lagersalg spisebord
Lagersalg af spisebord i træ

Til børneværelset

Er du på udkig efter børnemøbler til lagerslagspriser har forresten.dk og more2home.dk mest at byde på.

Hos sidstnævnte kan du f.eks. bestille Lurifax-møbler med besparelser på omkring 20 % for senge og op til 50 % for diverse kommoder og skabe.

Det er dog svært at slå det store udvalg hos forresten.dk, der rummer mange forskellige størrelser af køjesenge til børn hhv. børnestole og skabe.

Og det både i umalet fyr og i farverne lyseblå og lyserød, så der er noget for både piger og drenge (jf. serien Harry og Wendy). Besparelserne på senge såvel som skabe ligger generelt på omkring 20-25 %.

Du kan dog være heldig at gøre et ekstra godt køb til børneværelset med besparelser på om 50 %. Det kunne f.eks. være Buddy Juniorseng nedsat til ca. 900 kr.

Klassiske luksus-møbler

Lagersalg Wegner stolHar du altid drømt om at eje en Fritz Hansen, en Wegner eller en Børge Mogensen? Selv dyre mærker bliver solgt via outlet til nedsatte priser.

Hos casanovafurniture.dk kan du således spare ca. 25 % på en række meget fine, håndlavede danske møbler. En Wegner er og bliver dog en Wegner. Og trods mindre skønhedsfejl vil sådanne design-ikoner sjældent kunne erhverves på tilbud for under 7.000 – 8.000 for en stol.

Lagersalg uden førpriser

Det interessante for dig som forbruger er selvfølgelig, hvor meget du sparer ved køb via lagersalg. Desværre viser ikke alle lagersalg førpriserne på deres varer.

Det gælder blandt andre saga-moebler.dk og myhomelagersalg.dk, der dog informerer om, at de altid har faste lave priser. Her skal du altså være en dreven møbel-kender for at kunne vurdere, om der tale om gode køb eller ej.

Lidt om levering og fragtpriser

Du skal huske, at fragtpriser kan variere. Hos nogle forhandlere kan du vælge om du vil have leveret varen eller selv vil hente den.

Nogle forhandlere har tilsyneladende ingen forsendelse, og du må her ud på stedet for at hente varen.

Endelig skal du være opmærksom på, at udgifter til fragt ikke betyder, at fragtmanden bærer dine varer op ad trapper og ind i dit hus. Det koster som regel ekstra. Her en lille oversigt med eksempler på typiske fragtpriser:

Fragt og levering ved lagersalg
Omkostninger ved fragt og levering

Spar stort ved både store og mindre lagersalg

Forhandlerne forresten.dk, more2home.dk og 123lagersalg.dk har uden tvivl de mest omfattende lagersalgs-sortimenter, hvoraf de to førstnævnte også omfatter møbler til børn, hvis du har brug for den slags.

Du skal dog ikke helt glemme forhandlere med mindre udvalg. For besparelserne kan også her være særdeles høje. På danske design-modeller – a la Wegner – vil du dog sjældent have mulighed for at spare mere end 25 %.

Fragtpriserne er som sagt forskellige. Visse forhandlere har periodevis gratis fragt og andre differentierer i forholdt til vægt. Gennemsnitsprisen for standart-fragt ligger på 400 kr.

Skriv en kommentar