Legetårn med gynger – 4 fantastiske designs

Legetårn med gynger

Legetårn med gynger – Her model Castle Swing and Slide

Der er mange muligheder, når du skal vælge et legetårn med gynger til børnene. Et godt legetårn holder dem beskæftiget i timevis.

Jeg har fundet 4 legetårn med fantastiske designs i flere forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Legetårnene, som jeg har kigget på, er beregnet til privat brug, og er fra de følgende producenter/forhandlere:

  • Jungle Gym
  • Bilka
  • Legehytten
  • JE-BO Legetøj

Jungle Gym er fantastiske legepladser med mange muligheder

Jungle Gym Villa med legetårn

Jungle Gym Villa med legetårn

Jungle Gym er med god grund en af de mest populære producenter af legetårne, da de har mange variationsmuligheder.

Jungle Gym har 17 legetårne at vælge imellem i forskellige størrelser og designs. Legetårnene har navne som Jungle Gym Castle, Jungle Gym Hut, Jungle Gym Mansion og Jungle Gym Shelter.

Når du har valgt, hvilket legetårn du vil have, kan du vælge at tilsætte andre moduler, som f.eks. gyngemoduler eller klatrevægge.Jungle Gym har to gyngemoduler: Swing Module eller Swing Module Xtra.

Vælger du Swing Module får du kun selve stativet til gyngerne, hvorimod Swing Module Xtra leveres med gynger og ophæng til gynger.

Flere forhandlere af Jungle Gym sælger komplet legetårn med gynger:

  • Jungle Gym Castle finder du blandt andet hos junglegym.dk. Sættet består af legetårn med stige, sandkasse, rutchebane og swingmodul med 2 gynger. Højden på legetårnet er 290 cm, og rutsjebanen er 240 cm lang.
  • Her kan du få Jungle Gym Villa med Swingmodul til 8995 kr. inkl. levering til nærmeste Stark-butik. Villa er et større klatrestativ i forhold til Castle, og sættet leveres med stor rutsjebane, gyngestativ, 2 gynger, klatrevæg, rebstige, sandkasse og træstige. Højden på legetårnet er 290 cm, og rutsjebanen er 300 cm lang.

Du skal være opmærksom på at Jungle Gym sættene er delvist gør-det-selv, og du skal f.eks. save træet over i den rette længde. Der er 2 års garanti på Jungle Gyms produkter.

Stort udvalg i legehuse

Ohøj – et legetårn formet som et skib

Rotterdam legetårn fra legehytten.dk

Rotterdam legetårn fra legehytten.dk

Rotterdam skibet fra legehytten.dk er et fantastisk og helt unikt legetårn med gynger. Det er af træ, og er formet som et skib med et højt legetårn på 208 cm.

Der er mange flotte detaljer som f.eks. koøjer og en mast. Der er en lille dør til skibets nedre dæk, som kan bruges som legehus. Du kan male skibet, så det ligner et sørøverskib.

Du kan købe et gyngestativ med et stk. dækgynge, der sættes fast på skibets venstre side, eller en rutsjebane, der sættes fast på øverste dæk.

Skibet sætter med garanti fantasien i gang hos ungerne, der kan sejle ud og opleve hele verden.

Rotterdam skibet koster 15.765 kr. inkl. gyngestativ og levering. Du betaler via bankoverførsel før levering.

Produkterne fra legehytten skal man selv samle, give træbeskyttelse og male – eller du kan betale ekstra for at få legehytten.dk til at gøre det.

Castle Swing and Slide med hængebro

Castle Swing med hængebro

Castle Swing med hængebro

Castle Swing and Slide er et andet spændende legetårn med gynger. Der er to legetårne med en gangbro imellem.

Til det ene legetårn er der en stige og fra det andet legetårn er der en rutsjebane. Der er monteret gyngestativ med to gynger med plasticsæde.

Legetårnene har tag på, og under legetårnene er der plads til sandkasse. Højden på tårnene er 287 cm, og platformenes højde er hhv. 98,5 cm og 118 cm.

Det leveres til delvis gør-det-selv med træ, der er skåret ud i den rette længde.

Det koster 8.075 kr. inkl. levering på je-bolegetoj.dk.

Bilka legetårn med gynger til kun ca. 2000 kr.

Billigt legetårn fra Bilka

Billigt legetårn fra Bilka

Det billigste legetårn med gynger, jeg kunne finde, er fra Bilka og koster ca. 2.000 kr.

For det får du et legetårn med klatretov og et gyngestativ med 2 gynger. Det har et fint naturligt udseende, og børnene vil elske svinge i torvet og kravle op og ned i det høje legetårn.

Der er en stige på legetårnet op til platformen, og tag på legetårnet. Der er sandkasse i bunden af legetårnet.

Vil du have en rutsjebane med på legetårnet, koster det ialt ca. 3.400 kr. inkl. levering.

Legetårnene med gynger skal selv samles.

Hvad skal jeg vælge?

Det er 4 lækre legetårn med gynger, som vil holde ungerne fuldt optaget i mange timer. Har du en have, er det en rigtig god idé, at overveje, hvor stort legetårnet skal være, og om du vil have mulighed for at bygge til de næste mange år.

Jungle Gym er på mange måder en rigtig god løsning, da du kan tilkøbe mange moduler, og blive ved med at bygge til. Udover gyngemodulerne er der både klatrevægge, hængebroer, broer og små legehuse, der passer under legetårnet.

Derfor er en god investering, da det er let at bygge til og udvide efterhånden som børneflokken vokser i både alder og antal.


Min favorit er legetøjsskibet fra legehytten.dk, da det er så anderledes end alle andre legetårne, som jeg så på min jagt på internettet.

Det er dog et større arbejde, da det skal samles, træbehandles og males, men resultatet er så enestående og kreativt, at det vil være et hit hos børnene i mange år.

Er prisen det vigtigste, så er Bilkas legetårn med gynger et udmærket valg. Det er robust og har mange timers sjov leg i sig.

Stort udvalg i legehuse

TAGS: Billige legetårn , Legetårn i træ , Legetårn med gynge

Karen interesserer sig for alt, som gør hjemmet smukkere, sjovere og mere funktionelt at være i. Hun foretager indgående research af nye smarte maskiner og redskaber, og finder ud af, hvor de kan købes billigst. Dybdeborende undersøgelser af, hvordan huset og haven bedst forbedres og vedligeholdes, bliver viderebragt i tilbundsgående og læsevenlige guides.

Kommentarer