Liebherr vinkøleskabe – Kæmpe udvalg, anmeldelser og priser

Liebherr vinkøleskabe er af en usædvanlig høj kvalitet, og du kan være sikker på, at dine vinflasker opbevares optimalt, når du køber et af disse vinkøleskabe.

De fås i flere forskellige størrelser, og blandt de mindste finder du de små fritstående vinkøleskabe, som du kan stille oven på et køkkenbord eller hænge på væggen.

De største Liebherr vinkøleskabe har plads til ca. 200 flasker og er på størrelse med et stort køleskab og har flere kølezoner, så du kan opbevare både rødvin og hvidvin.

Liebherr WKEes 553 vinkøleskab
LiebHerr WKEes 553 kan indbygges i en niche på 45 cm

Køber du et Liebherr vinkøleskab kan du justere temperaturen præcist, og temperaturen forbliver konstant hele tiden, så du kan opbevare dine vinflasker i flere år.

Derudover beskyttes vinflaskerne mod alle lugte, vibrationer og UV-lys, og luftfugtigheden forbliver konstant, så vinen har den samme gode kvalitet lige meget hvor længe, du opbevarer den.

Der er mange gode grundt til at vælge et Liebherr vinkøleskab

Liebherr GrandCru
Et stort fritstående vinkøleskab fra Liebherr

Liebherr er kendt for at være blandt de allerbedste vinkøleskabe, og her er tænkt på alle detaljer, så dine dyrebare vinflasker opbevares på den sikreste måde.

Fælles for alle Liebherr vinkøleskabene er det følgende:

  • Odour – det smarte kulfilter fjerner alle lugte, som kan påvirke vinene
  • Hylderne er skabt så at de vibrationer som kan påvirke vinen negativt fjernes
  • De skadelige UV-stråler fjernes takket være de specielle vinduer
  • Konstant temperatur og fugtighed
  • Smart touch control gør det let at indstille alle variabler

Der er også flere vigtige forskelle blandt Liebherrs vinkøleskabe:

  • Temperaturzoner: du kan få Liebherr vinkøleskabe med 1, 2 eller 3 kølezoner, således at det samme køleskab kan have forskellige kølezoner, så du kan opbevare både rødvin og hvidvin.
  • Mange forskellige størrelser: de mindste Liebherr vinkøleskabe har plads til 12 flasker vin, og de største har plads til 253 flasker vin.
  • Indbygning eller fritstående: du kan få vinkøleskabe, som kan bygges ind i et skab, eller du kan vælge en friststående model.

Der er således flere vigtige ting, som du bør tænke over, når du skal vælge det helt rigtig vinkøleskab fra Liebherr.

Liebherr WKes 553 til 18 flasker vin

Liebherr 553
Det smukke design på Liebherr 553 klæder ethvert køkken

LiebHerr WKes 553 er et lille og praktisk vinkøleskab beregnet til indbygning. Det er 45 cm bredt og passer til perfekt til de fleste køkkenskabe.

Det har plads til 18 flasker vin og har 1 kølezone. Det koster ca. 12.255 kr. inkl. levering.

Liebherr WKes 553 har tre hylder og det kan indstilles til temperaturer mellem 5 og 20 grader.

Der er både børnesikring og døralarm, som vil alarmere dig, hvis temperaturen ændres, eller glasset i døren går i stykker.

Liebherr WKes 653 er et fritstående vinskab til 12 flasker vin

Vil du hellere have et lille fritstående vinkøleskab, kan du vælge modellen Liebherr WKes 653.

Dette skab måler 61,2 cm i højden, 42,5 cm i bredden og 47,8 mm i dybden.

Som Liebherr WKes 553 har det også 1 temperaturzone og temperaturen kan indstilles med 5 og 20 grader.

Du kan have det i spisestuen, så du har vinflaskerne lige ved hånden, når middagen serveres.

Dette Liebherr vinkøleskab koster ca. 13.100 kr. inkl. levering.

Liebherr WTEes 2053 med 2 kølezoner

liebherr
Liebherr 2053

Det er enormt praktisk at have at vinkøleskab med 2 forskellige kølezoner, så du kan opbevare både hvidvin og rødvin i det samme skab.

Liebherr WTEes 2053 er beregnet til indbygning og har plads til 64 flasker.

Det er derfor et rigtig godt valg for den, som vil kunne opbygge en spændende vinsamling over en årrække, uden at skabet tager for meget plads i huset.

Stort set ingen vibrationer kan komme igennem til vinflaskerne. Vibrationer fra trafik eller forskellige maskiner kan ødelægge gamle vine.

Det er derfor vigtigt at du vælger et vinkøleskab, som minimerer vibrationer, hvis du ønsker at opbevare gamle vine i længere tid.

Liebherr WTEes 2053 koster ca. 20.185 kr. inkl. levering. Det måler 122,5 cm i højden, 57 cm i bredden og 55 cm i dybden.

Liebherr WTes 5972 – et stort fritstående vinkøleskab

Liebherr WTEes 5972 stort vinkøleskab
Liebherr WTEes 5972 med plads til 200 flasker vin

Liebherr WTEes 5972 er et fritstående vinkøleskab med plads til ca. 221 flasker vin og er dermed et meget stor vinkøleskab, hvor du virkelig kan udvide din vinsamling over flere år.

Som det mindre Liebherr WTEes 2053 har det også 2 kølezoner, så du kan opbevare både rødvin og hvidvin.

Det har 10 træhylder i alt, hvoraf 8 er på teleskopskinner. Det er i rustfrit stål og som de andre Liebherr vinkøleskabe har også WTEes 5972 glas, som minimerer de skadelige UV-stråler.

Liebherr WTEes koster ca. 32.000 kr. inkl. levering og måler 192 cm i højden, 70 cm i bredden og med en dybde på 74,2 mm.

Liebherr WKb 4212 giver meget plads for pengene

Fritstående Libeherr WKb 4214
Det store fritstående Liebherr WKb 4212 med 1 kølezone koster kun ca. 13,700 kr. inkl. levering

Du betaler væsentligt mindre ved at vælge et vinkøleskab med kun 1 kølezone i stedet for 2 kølezoner, såsom Liebherr WKb 4212.

Det har plads til 200 flasker vin, så du får rigtig meget plads for pengene i forhold til Liebherr WTEes 5972, da Liebherr WKB 4212 kun koster 13.700 kr. inkl. levering.

Men til gengæld har du kun 1 kølezone, så du kun kan opbevare enten rødvin eller hvidvin.

Sådan vælger du det helt rigtige Liebherr vinkøleskab

Der er to vigtige overvejelser, når du vælger et Liebherr vinkøleskab:

  • Hvor mange flasker vin skal du have plads til?
  • Skal du opbevare både hvidvin og rødvin?

En vinsamling kan vokse hurtigt i løbet af få år, når du først er blevet bidt af at samle usædvanligt gode vine. Det er derfor en god idé at tænke nogle år frem i tiden, og prøve at estimere, hvor mange flaske vine, som du regner med at have om et par år i din vinsamling.

Liebherr vinkøleskabe er af usædvanlig god kvalitet, og prisen er derefter. Lige meget hvilket et, du vælger, er det er en stor investering.

Det kan derfor betale sig at vælge et stort vinkøleskab, hvis du regner med at have en stor vinsamling. Samler du på både rødvine og hvidvine, har du brug for to kølezoner, og så er Liebherr WTEes 5972  en klar favorit.

Selvom du betaler ca. 32.000 kr. inkl. levering for dette udsøgte vinkøleskab, er det alle pengene værd, da du får meget virkelig meget plads og det har 2 kølezoner.

Har du derimod kun en lille, men udsøgt, vinsamling, kan det bedre betale sig at vælge et af de mindre vinkøleskabe, da et stort vinkøleskab bruger meget mere strøm end et lille.

I så fald vil det lækre lille Liebherr WKes 653 til ca. 13.100 kr. inkl. levering være et rigtig godt valg.

Skriv en kommentar