Lysestager i træ – Den billige, den middel og den dyre

Danmark er kendt for at være et af de lande i verden, hvor vi bruger flest stearinlys – og er det også hyggeligt med tændt stearinlys i det danske hjem. Derfor er der naturligvis også et stort udvalg af lysestager i vores hyggelige, lille land og særligt dem i træ har fået en stor opblomstring.

Lysestager i træ
Lysestager i træ – Her fra Etzy.com

Her vil jeg bringe dig de bedste tilbud blandt de billige, middel og dyre lysestager i træ.

Den billige og enkle model

Du kan få flotte træ-lysestager til under 100 kr.:

Cosmos lysestage i træ
Cosmos lysestage i træ

Du kan f.eks. finde denne enkle malede træ-lysestage, der vil passe ind i de fleste hjem til 150 kr. hos Trendy Living.

Den fås i flere farver og højder, men hvis du køber den i lille, så kan du altså få den til 150 kr. Stagerne er håndlavede, så der kan være uregelmæssigheder.

Trendy Living har et stort udvalg, og du kan se andre super flotte stager på deres hjemmeside. Uanset farve og form, så koster de stadig 150 kr. stykket.

Og det er faktisk en ret god pris – hos moods.dk koster de 159 kr. stykket.

Du kan få lignende lysestager hos Super Living, hvor de også har et stort udvalg af de slanke farverige lysestager – også her koster de 150 kr. og opefter alt efter facon og længde.

Lys på flasker til en fornuftig pris

En anden flot design-tendens til en billig penge er hvad jeg vil kalde den vinformede træ-lysestage, da lysestagen har form som en vinflaske.

Vinformede trælysestager
Vinformede trælysestager

Den er 14 cm. høj og fås i farverne nature, hvid, rosa og blå. Den koster 179 kr. stykket og er inspireret af den berømte scene fra tegnefilmen Lady og Vagabonden, hvor de spiser pasta i stearinlysets skær – et stearinlys der sidder i en vinflaske.

Du kan blandt andet se stagerne med den fine vinflaskeform hos Designtendenser.dk.

Høje og lave lysestager til middelpriser

Har du ikke noget imod at lægge lidt flere penge på bordet for den perfekte lysestage, så kan du få mange fine varianter for 300 kr. og derunder.

Lysestager i træ til fyrfadslys fra Superlove.dk
Lysestager i træ til fyrfadslys fra Superlove.dk

Du kan f.eks. få en sort lysestage, der rager godt i vejret med sine 30 cm, og den er på en gang smuk og højtidelig, finurlig og moderne. Du kan se lysestagen hos plint.dk, hvor den fås til 249 kr.

Vi må dog ikke glemme fyrfadslysene. Til dem er der også et væld af unikke træ lysestager, der har et flot skandinavisk snit.

Du kan f.eks. få en fyrfadslysestage i lyst afhøvlet træ fremstillet som en lille fin blomst. Den koster 270 kr.

Designet er bæredygtigt og fremstillet i Pao Amarelo træ. Denne smukke lysestage sælges blandt andet hos Superlove.dk.

Den eksklusive lysestage i træ – både ny og antik

Måske vil du gerne have fingrene i en træ-lysestage, som er noget ganske særligt, og som du næppe lige støder på i mange danske hjem. Hvis det er tilfældet, så har Trendy Living en absolut unik lysestage, der er formet som en terning.

Ligegyldigt hvilken side, som du vender terningen på, vil det være muligt at bruge den som lyseholder. Det smarte er, at lysestagen dermed ikke bare kan passe til en slags lys med en bestemt størrelse, men en masse slags lys.

På en side kan den holde bloklys, på den næste side kan den holde fyrfadslys og på den tredje kan den holde almindelige lys og så fremdeles.

Lysestagen er produceret i bæredygtigt bambus og er desuden lakeret med transparent lak, der hæmmer ild i at sprede sig, hvis uheldet skulle være ude. Lysestagen koster ca. 750 kr. hos TrendyLiving.

Antikt design, der imponerer

Er du til gammeldags, rustikt design, så er der også masser af flotte tilbud på nettet. Den flotteste lysestage jeg fandt, er denne antikke lysestage, som rummer sirlige blomsterudskæringer.

Lysestagen har en konkavfod af messing, og den er 34 cm. høj, så den skal nok gøre væsen af sig og blive lagt mærke til. Den koster 375 kr.

Er du på jagt efter fine lysestager i træ, så findes der altså mange gode muligheder – de bedste har jeg præsenteret her i artiklen.

I den billige ende finder du lidt af en klassiker, nemlig Cosmos-lysestagen, der er let og enkel i designet og kommer i mange farver og størrelser.

Den fås flere steder til 150 kr. Er du på jagt efter en fyrfadslysestage, der er helt sin egen, så kan du få en sød lille træblomst hos Superlove til 270 kr.

Vil du have en lysestage, der både kan holde bloklys, fyrfadslys og mange andre slags, så er terningelysestagen i træ fra Trendy Living noget for dig – den ligger dog også i den eksklusive ende, da den koster 749,95 kr.

Skriv en kommentar